Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Ezeknél szoktam nézegetni, csak nem tudom hogy:
1: megbízhatóak e az ottani emberek (alin ahogy láttam van valami értékelés rendszer... talán)
2: vat/tax kérdése. Van ahol van EU raktár, de ott pl sosincs raktáron. Legtöbbször kínából jön. Alin láttam olyan eladót (elég ritkán) aki más összeggel (45 euró alatti, pl 30EU), és gift megjelöléssel küldi. Nem tudom az mennyire működik a határon, mert ha ilyen 50/50 vagy elkapják vagy nem akkor azt nem hiszem hogy bekockáztatom. De ha pl szinte mindig átmegy így a határon akkor lehet az lesz a választás.
3: Hibás termék/garanciáztatás külföldre. Nem volt még vele tapasztalatom, nem tudom mennyire járható út a gyakorlatban.Főleg a 2-es pont aggaszt. Eddig vagy kis értékben rendeltem külföldről, vagy úgy rendeltem, hogy tényleges értékkel, belekalkulálva a vámot/áfát. Jelen esetben sajnos semmiképp nincs erre +20 ezer forintom, vagyis csak úgy kéne hogyha szinte tuti hogy átmegy plusz költség nélkül a határon.
Amúgy épp ezt nézegettem. De gondolom a CN Warehouse az valahol kínai régiót jelent, nem? Másrészt nem tudom hogy banggodon mennyire lehet az eladóval megbeszélni a csomag megjelölését. Esetleg volt már aki onnan vett, és átcsúszott a határon, vagy pont hogy elkapták?

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest