Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbela
senior tag
válasz
Sotyks94
üzenetére
"Chuwi Hi10-ben lévő z8300 nem 2GB ramnál capel? Mert intel honlap szerint igen :S"
Igen ezen én is tök sokáig lamentáltam, de elég sok gyártó hozott ki z8300at 4Gb-al, és senki nem tudta hogyan. Tegnap egy tesztből derült ki (linkeltem is), hogy single channel mellett megy benne a 4gb, ami ugye azt jelenti h mennyiségben sok belefér, viszont fele olyan gyors mintha normálisan (dual channelben) lennének a modulok. Így számomra ki is esett, mert bár nem akkora érvágás, de ha már veszek igazán jót vennék.
Végül én Cube i7 stylus mellett tettem le a voksom. Már csak azon lamentálok honnan. Allin akcióban 300 usd szállítással, de ha rájön áfa meg vám az már 400 lesz, míg gearbesten eu raktárból 370, szóval olcsóbb. Gearbestről rendelt már vki? Nincs velük gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest