- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
hamburger menü alatt a "testreszabás" opciót kell választani, a megjelenő ablak alján lesznek ezek az opciók.
lehet neked alapból érintésre van állítva a sűrűség, így nem látsz semmilyen változást tablet módnál. én egérrel a kompakt módot használom, érintőn viszont jól jönnek a nagy gombok/tabok.ez most nálam az 57.0.2-es verzió egyébként.
-
GAbre
veterán
Nem tudom ez segít-e
jonnyjoker01
Sajna ezek nem segítettek.
Előbbiben nem sok minden van utóbbit nem is találom.
Asztali gép windows mappája:15Gb
1 tablet:25,3Gb.
2 tablet:+8-10Gb.
Ugyanúgy legfrissebb win 10.
Nem tudom mi van,de nem tűnik logikusnak,hogy ennyivel több,még ha többnek kéne lennie 1 win 10 home-nak Win 10 pronál. -
gerii
addikt
Én most nézegetem az újabb procis (Z8300) tableteket, mert egy kicsit keveslem már a Miix 2 8 sebességét netezés közben is. Ráleltem a Chuwi HiBook Pro-ra, de aztán néztem, hogy az újabb proci is tök ugyanolyan teljesítményű mint a 3740.
Szóval nem tudom mit kellene csinálni.Ja és 8"-ban megállt az élet 2GB ramnál, annyiért meg nem adok ki pénzt újra.
-
Bogyó bá'
nagyúr
A Miix 320 "papírból van", de a - most is meglévő, 5. éves - Miix II 8"-osom agyonüthetetlen. Azt hordozom motoros túrákra a tanktáska aljában, bőven éri káros rezgés, vibráció, de a mai napig hibátlanul működik. Sőt az (az újjal ellentétben) napi 1,5 - 2 óra esti olvasgatásra is van használva, a 10"-os erre egyszerűen nagy, kényelmetlen. A Miix II keretéről kopik a festék, meg az akkuja kezd lassan gyengülni (2 naponta tölteni kell). A kicsin is simán fut a fotós RAW-konverter progim, túrákon arra mentem át (és válogatom ki) a fényképezővel lőtt képeket, stb. A "nagyon" viszont a 64 bites windowsnak hála megy a munkaeszközöm, a CAD-program is. Ez utóbbit viszont nem éri káros behatás, így bízom benne hogy ez is kibír jó pár évet nálam, a sérülékenyebb kivitele ellenére.
Nincsenek sebesség gondjaim az atomos vackokkal sem, miután a felesleges sallangot kigyomláltam / letiltottam a windowsban.
Amúgy érdekes, hogy az általam linkelt 128GB-os, FHD kijelzőjű 320-ak tűnnek el a boltokból, csak a bóvli kacatot (pocsék kijelző, 64GB tárhely) kínálja szinte mindenki.
-
Aske
aktív tag
-
krisz242
tag
Az volt a cél, hogy nagy legyen. Van egy Galaxy Tab S 10.5-öm, de mindig úgy éreztem, hogy képeket, videókat jobb lenne nagyobban nézni. Na ezt megkaptam!
smc
Ceruza még nincs hozzá, de már megrendeltem. Meg akartam nézni, hogy tetszik e a tab, és érdemes e hozzá venni kiegészítőket. A tesztek szerint jobban működik a cerka, mint a HI12-nél(volt ilyenem is), azzal nem voltam maradéktalanul elégedett. Annak a kijelzője sem tetszett ennyire, mert a feketéje inkább fényes szürke volt. Nyilván a HI13 sem olyan fekete terén, mint a Galaxy Tab S, de nincs zavaró tükröződés, összességében nagyon szép képe van.
Egyelőre még a tokot is várom, a tablet kicsit gyorsabban ért ide, mint általában a kínai csomagok.Bocs, hogy nem csak a kérdésekre válaszoltam, de ezek most kikívánkoztak belőlem!
-
bcl
senior tag
Az isten áldjon meg a linkért!
Nekem gyakorlatilag a múlt hét kedden, azonnal felajánlotta a frissítést, fel is tettem, de nagyon nem vagyok elégedett.
Az Edge is többet csetlik-botlik, a tablet is jobban merül (Dell Latitude 5179), de igazán a biztosítékot a billentyűzet verte ki.
Ráadásul a PIN-t a "régi", megszokott, magyar billentyűzeten kéri be, csak bejelentkezés után szívom a fogam... -
-
zsolt19900
őstag
köszi a választ, a hordozhatóságot úgy értem, hogy ha jön telefon és ülök az autóban félrehúzódom és akkor tudok neki rögtön akár árat nézni stb
öltönyösökről még sajnos nincsen jövőbeli terv
láttam láttam sok helyen a garis régebbi gépeket, csak a gari kurtasága az ami ezektől elriaszt
de köszi a lenovos tippet, ez sem rossz
valóban ugyan annyi netet eszik meg egy (a másik itthoni gépem egy y570 azért ez lesz a példa), szóval egy y570, mint mondjuk egy ilyen kis apróság? ez furi
de ismét új információ
hát megrágom mindenképpen a dolgot aztán majd kiderül
amennyiben nem lenne fontos -lehet hogy úgy döntök nem is lesz mérvadó- hogy a számlázó progi menjen ezen a mobil platformon is, akkor viszont megtartom a mediapadot, mert egy kellemes kis gép és igazából nincsen semmi gondom az androiddal
-
HoaryFox
őstag
Marad az Edge, legalább bővítményeket (pl. a majmot) fel lehet tenni rá.
Amúgy nem rossz ketyere, szép a képe, sztereó hangszórók, jó érzés kézbe fogni, bár belevernék kettőt a fejébe annak a mérnöknek, aki kitalálta, hogy pont a dokkoló csatik között van a microUSB, szóval vagy tartó + billzet vagy csak OTG
Meg elsősorban az autóhoz vettem diag-ra, de ha már itt van, akkor jó, hogy van egy közepes cuccom az asztali gépem és az 5"-os telefonom között. Majd idomulok hozzá -
Bogyó bá'
nagyúr
Hétvégén megpróbálok sort keríteni rá: ma délutánra ígérte a futár, de be is kell "lakni", holnap-holnapután meg meló miatt nem leszek itthon...
A Youtube-on rákeresve, végig nézve vagy 10 videót, elég bizalomgerjesztőnek tűnt, ezért is mertem megrendelni. Sajnos teszt nem sok van róla, az áprilisi kiállításon készült a legtöbb videó és leírás. Elvileg akkor jelent meg, de igazából e hónap elején kezdték Európában teríteni.A videók egy része sima HD kijelzőről és 2 GB RAM-ról beszél, de nálunk szerencsére csak a jobbakat lehet kapni, nem a 200 dolláros vackot.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
thespilertm
csendes tag
Köszi, közben már találtam hardveraprón is használható képet
Egy nyomtató üzletben fogják m3 matt műanyag fóliára nyomtatni és lézervágni.
Ha érdekel írj rám és és akkor majd küldök róla képet, hogy milyen lett.
Többet is fogok nyomtatni, úgyhogy ha kell majd akkor meg tudjuk beszélni.
Jelenleg még tervezés alatt áll a dolog. -
kkdesign
senior tag
hát én ezt a választ kaptam az edigitalban, mert hogy a 310 már nem elérhető elvileg
én is néztem hogy nagyon jó a 320, viszont lehet, hogy ÉN ipaddel jobban járnék, jobban kihasználnám, így utólag már lehetek okos
de elég vonzó ajánlat lenne a miix 320 is...
azon talán tudnék rajzolni jobban, mint ezen a 310en, mert ez vmiért nem csinált mást csak szaggatoptt vonalat húzott
-
Doky586
félisten
"de olyan követelményeket adtál meg, hogy csak"
ez érdekes, mert 5 éve ezen paraméterekkel (kivéve: akkor még hdd volt benne, utólag cseréltem ssd-re) vettem a drága MM áruházban az EeePC-t 140eFt-ért. Most is ugyan azt akarom mint 5éve, egyetlen különbséggel: ne legyen elkopó alkatrésze a hordozható PC-nek.. -
Azért még erőlködöm a gyári recovrey partícióról való visszaállítással még ma délután hátha sikerül.
Kicsit mérges vagyok most ez miatt jól megszivatott egy informatikus, mert ő a megrendelő érdekeit nézi (a jogi vonatkozásokat nem...) és nem foglalkozik azzal mi jár hozzá és mi nem... Lehet én vagyok a naiv de pár ezer ft-ért én nem kockáztatnék ilyeneket, ez bárkinek okozhat elég kellemetlen szitukat... -
-
Azert a core M tabletek jelentosen nem lesznek olcsobbak a fenti arnal, a procit(soc) arany arban méri az intel, meg a rossz nyelvek szerint a xiaomi csak korlatozott darabszammal adja majd 100 korul aztan johet a valos piaci ar... ettol fuggetlenul tetszetos hw van a xiaomiban ... tudom nem tablet , de ez egy erdekes otlet , koncepcio [link]
-
pècsimunkás
addikt
Köszi!
Megtörtént , de visszajött . Beszéltem a notebook.hu vevőszolgálatával is , annyit mondtak ,hogy hagyjam a gépet , hátha elindul .
Ha reggelig nem lesz változás , akkor hívom a HP-supportot , végül is kifizettem a 2 év prémium garit .
Annyi még a problémám , hogy vasárnap mennék vissza Németországba , és kellene a gép netezni , filmet nézni , meg a németet tanulni . És kb 1,5 hónap múlva lenne nálam a gép , akkor tudnák utánam hozni . -
joergie
őstag
Sikerült megoldani ezt a pixelhelyesség/pontosság dolgot, a win reinstall...mostmár nem vagyok biztos benne, hogy szükséges volt, de használt tabit inkább újraraktam(sikeresen), frissítettem biost, aztán rákötöttem a monitorra a tabletet....és ugyanolyan szar volt! Namondom
Aztán játszottam az intel display beállításaival saját felületén, de szerintem a TV képarány beállításainál találtam meg a megoldást, eddig képernyőhöz igazítás volt, most meg simán 16:9-es, és ehhez állítottam az intel-es felületen a képarányt, mostmár minden pazar, pixelhelyes. -
Azert a dual chanel dupla sebessege jotekony hatasu , de teny a tobb memoria kevesebb swap igeny igy gyorsabb mukodes ... bar az emmc-k,ssd-k mellet kevesbe eszre veheto a swap mint egy hdd eseteben ...
Amugy ha most vennek tabot akkor a lenovo mellett tennem le a voksom... -
RedCactus
senior tag
Havernak vettem egy ilyet (Látom pont kifogyott az EU raktárból). Szerintem otthoni filmnézésre tökéletes. 20 000Ft-ért érdemes kipróbálni. E fölött már csak a 200 000-esek vannak. A lényeg, hogy felbontásban 800 x 480 alá nem szabad menni, mert az már tényleg a vicc kategória.
-
pècsimunkás
addikt
Vissza vittem , de a pènzt nem akarták vissza adni . Cserélni akarták , de azt meg èn nem akartam . A hub 15 euró volt , èn elhoztam helyette egy 64 gigás Samsung memóriakártyát , akciósan 14 euró volt . Vissza kaptam 1eurót , a kártyát még csak eladom árában ! Akkor meg nem leszek mínuszban ...
-
pècsimunkás
addikt
Vettem ma még egy sima hubot -Belkin - azzal is megy a másolgatás a vinyóról vagy a vinyóra , kipróbáltam . Meg sem szakad , az egérrel sincs gond . Holnap megpróbálom vissza kérni a pénzt .
Ez kicsit off .: Tudnátok esetleg valami ebay oldalt ahol lehetne venni egy kis cipzáros neoprén tokot a vinyónak ? Meg lehet mindjárt rendelnék egyet a telefonomnak is ...
-
gretzky77
veterán
Akkor ezt meg kell nézni egy gépen az MM-ben mert az újságban is 4gb van írva meg az MM-ben is az adatlapra!?
Ezekszerint lehet 4gb Ram így viszont sztem inkább a Lenovo!
-
kispusi017
csendes tag
Igen, a chuwi felbontása valóban jobb illetve a tabon van két teljes értékű usb (az egyik 3.0), míg a lenovon csak a billentyűzeten van teljes usb.
Gretzky77: Igen, ezért lett volna szerencsés élőben látni...
A pécsi MM-ben a miix 300 volt kirakva és az Asus illetve az Acer mellett messze az Asusnak volt a legjobb képe (mondjuk 25 ezerrel hosszabb is...)
-
kispusi017
csendes tag
Sajnos nekem nem volt rá módom, mivel a pécsi MM-ben kedden már nem volt egy darab sem.
Pedig kíváncsi lennék, mert ha azt veszem, hogy rendelek egy chuwi hi10-t és hozzá egy billentyűzetet, akkor majdnem ugyanennyi a vége...és a minőségben nem hiszem, hogy az jobb lenne...?!
-
-
Tuomas
addikt
Core i3-as, ssd-s, 8gb ram-al. (sony vaio) A sebességével nincs gond, jó kis gép.
Viszont nem használom, főként mobilról pötyögök, kb 2-3 hetente egyszer van bekapcsolva. Ezért gondoltam egy 2-1-ben gépre, mert az kényelmesebb, mint a notebook.
Akksija megadta már magát, bár tény, az olcsóbb lenne, mint egy 2 az 1-ben táblagép -
L4mie
veterán
hát igen, számolgatok
a probléma, hogy tényleg mobil eszköz kéne, de azért szeretném, ha mondjuk egy Heroes of the Storm , vagy HearthStone frankón elfutna rajta (HS tudom megy Droidon is) + Powerbankkal lehessen tölteni ha úgy alalkulna.alapból Hi10 / hibook-t nézegettem Teclastnak is vannak jó modelljei, de annak valami eszetlenül béna szerintem a billentyűzet megoldása zsanérok, kitámasztás azzala szövetbigyóval....nagyon nem tetszik.
Csak ugye egyre megyek feljebb az árban, ahogy nézegetem a teszteket....Z8300-al telítve van a piac 80-240 dollárig szinte mindenben az van, 8500-700 meg egy olyan árugrás ami a tesztek alapján nem igazán indokolt. CoreM meg megint ugrik egy hatalmasat. -
Viktoár
addikt
Elméletileg itt van hozzá driverpack ezen az oldalon. [link]
Van ott win10-is is de azok angol nyelvűek.
Hogy mi maradt angol? Pár csempe illetve a start menüben jónéhány felirat/program.
Egyszerűbbnek és tisztábbnak találom egy magyar nyelvű win telepítését mint mindent egyesével átállítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest