Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
jonnyjoker01 #15017 üzenetére
Kicsit elkalandoztam.
Köszi.
win10: Ez egy régebbi gyártású, sztem 2 éves lehet, csak dobozban pihent. BIOS szerint bele van égetve a win 8.1 kulcs. Tavaly vettem talán júniusban... De nem használtam mert olyan lassú, hogy borzalom.Gondoltam céges gépnek szuper lesz aláíráshoz, stb. Android alapú böngésző még ha 3rd party app is, elég érdekesen tölti be az ablakon belül felugró ablakokat... bezárhatatlan.
Érdekes, mert most ami rajta van win 10, (előző tulaj tette rá) az összes tárhelyet felzabálta. 1GB szabad helyem van a 32G-ből. O.o
És még frissítene.
help.illetve a support ezt küldte emilen:
https://s3.eu-west-2.amazonaws.com/iotatablets.com/Drivers/iota-one-2120/iota-one-2120.exe -
tvamos
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #15000 üzenetére
-
tlac
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #14990 üzenetére
vedd meg a legolcsóbb kínait
kapacitív miatt csak úgy is annyira lesz pontos, mint az ujjad -
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #14990 üzenetére
Senki?
-
profit
tag
válasz
jonnyjoker01 #14262 üzenetére
Igen
Azért erre reagáljatok:
A Medion honlapját találtam egyébként egy gépet, az S4219-est, mely már igazi laptop, de 299 euró az ára, magyarul ugyanennyi, és a szállítás ingyenes. A súlya fél kilóval nehezebb, az üzemideje csak a fele, de egyébként azonos specifikációk mellett a Win10 4GB 64GB kiegészíthető plusz 2,5" merevlemezzel a készülékházban. Valamikor HDD nélkül, máskor 500 gigás HDD-vel szállítják, 2 év garanciával a Mediontól. Persze bármekkora HDD tehető bele, lehet 2 terás géped is (plusz 64GB SSD).Itt lóg egész nap a gépemen a külső HDD, bizony klassz az a gép is. Tök jó különben a nagy USB. Jó elhagyni a micro USB érintkezési bizonytalanságait.
-
zsocy
őstag
válasz
jonnyjoker01 #14200 üzenetére
Érzésem szerint a sebességre gondolt. Vannak olyan makrók amik még a "rendes" procikat is ki tudják fektetni, hát még egy tablet atomját.
-
Dareius
tag
válasz
jonnyjoker01 #13983 üzenetére
Szia, a készülék nagyon rendben van, nekem is van egy ilyen, egy baj van vele nem bővíthető SD-kártyával.(tudom sok van, de ez van
)
Az tudni érdemes, hogy i5 és i3-mas verzió között sok különbség nincs ami érzékelhető maximum árban. És két féle proci van az egyiknek a teljesítménye vissza lett véve a fogyasztás csökkentése végett.
Viszont a ventit kicsit rosszul kezeli, ha win10 vírusítot fut a háttérben(progival lehet rajta segíteni), habár nem túl hangos engem nem zavar főként hogy az atomnál jóval jobb a teljesítménye.
Maga a toll amit kapunk hozzá szintén zseniális.Remélem segíthettem. Az akku idő nagyon fiktív viszont amit előrejelez és mindig azt mutatja ahogyan éppen használod. Ja sok fórumon azt írják hogy szar 2.5 úra után lemerül... na ez kamu
, kivétel ha a gazdája olyan buta, hogy csontra lemeríti mivel a lítiumion azt nem szereti 20% nál töltsed fel újra és akkor azzal sem lesz baj és sokáig használható kütyü lesz.
10 évre ilyen kütyüt ne tervez a piac átalakulóban van 5 év még ok, de inkább 4 merek mondani az már reálisabb.
-
varmi2
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13985 üzenetére
Milyen movilt használsz 10évig? Semmilyet, nos a tablet sem más. Tervezz 2-3-4 évig, de már ezis sok.
-
molnartom
aktív tag
válasz
10 évre szerintem se tervezz, de az 5 is elég ok. Csak gondolj bele, hogy 10 éve iPhone se volt!
-
tlac
nagyúr
válasz
5 év oké lehet, de 10-re ne tervezz
ha azt szeretnéd, hogy sokáig támogatott legyen és ne hulljon szét, akkor üzleti kategóriásat keress
-
tlac
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #13983 üzenetére
ebay-ről vagy hardverapróról 150k körül ki lehet fogni hasonló felszereltségű használt tableteket, néha garanciával is
-
Aske
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #13914 üzenetére
Dell Venue 11 Pro 7140
Ilyet vettem pár hónapja, mindennapos dolgokra (nem munkára) asztali gépet kiváltani.
Teljesen jó.
256GB SSD Core M5Y71 8GM RAM LTE GPS
Kell hozzá egy akkus billentyűzet (15-20K) ha úton vagy és egy dokkoló asztali használathoz.
150-ból meg lehet a refurbished géppel úszni ha jól válogatod össze.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01 #13913 üzenetére
Teljesen össze vagyok zavarodva. Google hirdetés miatt rátaláltam most a lenovo miix 510-re amit 260k-ért árulnak magyarhonban i5-ös procival 8gb rammal. Sokkal jobban hangzik mint a 700-as. Nehéz jó készüléket találni
De miért ilyen drága a gyengébb, kevesebb RAM-ú 700?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest