- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aske
aktív tag
-
Aske
aktív tag
Youtube-ot érdemes azt hiszem Edge-el nézni. Valami codec miatt a Chrome szisztematikusan nagyobb processzorhasználatot produkál.
Legjobban ez 4K videónál jön ki, ahol a Chrome akár akadhat is, EDGE meg simán viszi.
-
Aske
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #13914 üzenetére
Dell Venue 11 Pro 7140
Ilyet vettem pár hónapja, mindennapos dolgokra (nem munkára) asztali gépet kiváltani.
Teljesen jó.
256GB SSD Core M5Y71 8GM RAM LTE GPS
Kell hozzá egy akkus billentyűzet (15-20K) ha úton vagy és egy dokkoló asztali használathoz.
150-ból meg lehet a refurbished géppel úszni ha jól válogatod össze.
-
Aske
aktív tag
Régóta akartam már egy gépet, ami nem tartalmaz mozgó forgó alkatrészeket, szóval mindig csendes.
Ez a core-m széria nagyon betalált nálam, ha jól tudom ez (Core M 5Y71) már újabb gyártástechnológiával készül, és a kisebb fogyasztás mellett a számítási kapacitása is nagyobb mint a régié. Mindez ventilátor nélkül. Remélem élesben is beválik.
-
Aske
aktív tag
válasz
®abstract® #13594 üzenetére
Végül mégis egy Dell Venue 11 pro 7140 mellett döntöttem billentyűzettel együtt. 8GB RAM 256GB SSD, 4G WWAN
Ezzel a játékot kivéve (ami egyre ritkábban van) le tudom váltani a laptopot (precision m4700).
Amik a legfontosabbak, hogy tudom magammal hurcolni ha üzleti út van vagy éppen nyaralás, sokáig bírja majd akksiról ill. teljesen csendes.
Majd ha megjön, írok róla pár szót. Dokkolót kell még beszerezzek hozzá, ill. lehetséges, hogy egy normál méretű billentyűzetet. Nem tudom még egyelőre a sajátja mennyire kényelmes.
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
végignéztem rengeteg tesztet youtubeon, és azt hiszem a cube mix plus lesz a befutó.
Atomot 300 dolláros tartományban már nem akarok, mert van olyanom és ismerem a korlátait, szal mindenképpen core m-et akartam ssd-vel.
Abból pedig az egyik legjobb ár-érték arányúnak a cube mix plust látom.
m3-7y30 proci
128gb ssd
jó wifi -
Aske
aktív tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valamit ami tudja a következő ket?
10-12 coll
Ssd
Min 4gb ram
Fhd vagy afölött
Intel kaby lake processzor M3-7Y30
Elfogadható ár érték arány
Jol működő dokkolhato billentyűzetKöszönöm!
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
rendeltem ajándékba egy családtagomnak egy Teclast X98 Plus Windows 10 + Android 5.1 típusú tabletet. A cél az volt, hogy ne kelljen hazacipelni naponta a munkahelyi laptopot, hanem otthon egyszerű dolgokat, mint hírek, időjárás, emailek, stb. a tableten intézni lehessen. WIN10-el tervezzük használni.
Azelőtt nem volt még tablet, így érdeklődni szeretnék kell-e még hozzá valamilyen kiegészítő. Gondolok itt pl. a kijelző védelmére. Hajlamosak ezek karcolódni? Vagy akár a beviteli eszközökre. Érdemes valamilyen tartót, ill. billentyűzetet egeret venni hozzájuk, hogy könnyebben lehessen használni?
Köszönöm!
András
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged