Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aske
aktív tag
-
Aske
aktív tag
Youtube-ot érdemes azt hiszem Edge-el nézni. Valami codec miatt a Chrome szisztematikusan nagyobb processzorhasználatot produkál.
Legjobban ez 4K videónál jön ki, ahol a Chrome akár akadhat is, EDGE meg simán viszi.
-
Aske
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Dell Venue 11 Pro 7140
Ilyet vettem pár hónapja, mindennapos dolgokra (nem munkára) asztali gépet kiváltani.
Teljesen jó.
256GB SSD Core M5Y71 8GM RAM LTE GPS
Kell hozzá egy akkus billentyűzet (15-20K) ha úton vagy és egy dokkoló asztali használathoz.
150-ból meg lehet a refurbished géppel úszni ha jól válogatod össze.
-
Aske
aktív tag
Régóta akartam már egy gépet, ami nem tartalmaz mozgó forgó alkatrészeket, szóval mindig csendes.
Ez a core-m széria nagyon betalált nálam, ha jól tudom ez (Core M 5Y71) már újabb gyártástechnológiával készül, és a kisebb fogyasztás mellett a számítási kapacitása is nagyobb mint a régié. Mindez ventilátor nélkül. Remélem élesben is beválik.
-
Aske
aktív tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Végül mégis egy Dell Venue 11 pro 7140 mellett döntöttem billentyűzettel együtt. 8GB RAM 256GB SSD, 4G WWAN
Ezzel a játékot kivéve (ami egyre ritkábban van) le tudom váltani a laptopot (precision m4700).
Amik a legfontosabbak, hogy tudom magammal hurcolni ha üzleti út van vagy éppen nyaralás, sokáig bírja majd akksiról ill. teljesen csendes.
Majd ha megjön, írok róla pár szót. Dokkolót kell még beszerezzek hozzá, ill. lehetséges, hogy egy normál méretű billentyűzetet. Nem tudom még egyelőre a sajátja mennyire kényelmes.
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
végignéztem rengeteg tesztet youtubeon, és azt hiszem a cube mix plus lesz a befutó.
Atomot 300 dolláros tartományban már nem akarok, mert van olyanom és ismerem a korlátait, szal mindenképpen core m-et akartam ssd-vel.
Abból pedig az egyik legjobb ár-érték arányúnak a cube mix plust látom.
m3-7y30 proci
128gb ssd
jó wifi -
Aske
aktív tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valamit ami tudja a következő ket?
10-12 coll
Ssd
Min 4gb ram
Fhd vagy afölött
Intel kaby lake processzor M3-7Y30
Elfogadható ár érték arány
Jol működő dokkolhato billentyűzetKöszönöm!
-
Aske
aktív tag
Sziasztok,
rendeltem ajándékba egy családtagomnak egy Teclast X98 Plus Windows 10 + Android 5.1 típusú tabletet. A cél az volt, hogy ne kelljen hazacipelni naponta a munkahelyi laptopot, hanem otthon egyszerű dolgokat, mint hírek, időjárás, emailek, stb. a tableten intézni lehessen. WIN10-el tervezzük használni.
Azelőtt nem volt még tablet, így érdeklődni szeretnék kell-e még hozzá valamilyen kiegészítő. Gondolok itt pl. a kijelző védelmére. Hajlamosak ezek karcolódni? Vagy akár a beviteli eszközökre. Érdemes valamilyen tartót, ill. billentyűzetet egeret venni hozzájuk, hogy könnyebben lehessen használni?
Köszönöm!
András
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest