- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnartom
aktív tag
válasz
schumy1 #14503 üzenetére
Pontosan ilyen hibák vannak nálam is. Akkor jelentkezett ez a hiba, amikor a windows frissített 1803-ra.
Engem is kezd az őrületbe kergetni!
Már próbáltam frissíteni minden drivert, de egyszer úgy elszállt a gép, hogy alig tudtam életet lehelni belé.
Most próbálok ezzel a hibval élni., hátha valai frissítés helyreteszi. -
tlac
nagyúr
-
hroberto
veterán
válasz
schumy1 #13648 üzenetére
Nekem nincs jó tapasztalatom a Lenovoval. Három Lenovo tabletem volt, mind szervizben végezte. A két Miix 2, és a 310 is. A 310-nek az anyaghasználata is vicc, ráadásul recseg-ropog. Az enyémből konkrétan ki akart esni a kijelző. Ezért került szervizbe, aztán gyorsan megszabadultam tőle. Az meg, hogy nem hajtotta meg a külső winchestereket csak hab volt a tortán.
-
HoaryFox
őstag
válasz
schumy1 #13636 üzenetére
Nekem ugyan csak egy Miix 10-es van, néha nem ismeri fel az 1TB-os Toshiba vinyómat, de tegnap elég sokat másoltam róla.
Amúgy ahogy észrevettem, hogy OTG kábel és OTG kábel között is van különbség. Amit kaptam hozzá OTG kábelt, azzal nem ment, amit viszont régebben vettem a telefonomhoz, azzal azonnal ment.
Ja és az ócska kis Honor 6-om is röhögve meghajtja a külső vinyókat, nehogy már egy tablet ne legyen erre képes.
-
-
kkdesign
senior tag
válasz
schumy1 #13066 üzenetére
Én szeretem, jó cucc, de a windows kicsit csiricsálé még, nem mindig tudom belőni mire képes, és így van hogy másfél napig elő sem veszem mert teló és laptop mellé van, régebben csak tab volt, nem hibrid, az kicsit másabb. Nem a tab hibája de pl normális youtube app nem igen van, a weblap meg kicsit erős neki szerintem. híreket olvasni, fb messenger inta ezekre perfekt. egy blog szerűséget is építgetek lassan azt is szoktam róla wordpresseben. Simán jól viszi.Minecraft sima változata az azért odapörköl neki
Voltak hangok róla, hogy billentyűzete gagyi. Szerintem pont hogy erőssége a billentyűzet. a tapipad már mondjuk nem annyira.. de ha egér is van akkor úgy zsír a cucc.Gimp is elmegy rajt jól, Office cuccok is mennek rajta, más meg már max csak extra. Mondjuk Nálam talán droidos tab többet volt használva anno, lehet nekem mobil OS jobban megéérné tabletre
-
kkdesign
senior tag
válasz
schumy1 #13063 üzenetére
Érzékeli nekem is. Egyszerű rajztervet akartam csinálni, ekkor jött elő, hogy szaggatottan húzza a vobnalat, míg az újjammal tökéletesen. (így állandóan újjazhatom
)
néha előjön nálamis, mozdítsd ki a billentyűzet fölül a tabletet majd vissza, és jó lesz(nálam ez javítja)
-
-
-
Romvr
őstag
válasz
schumy1 #12940 üzenetére
Szia,
Én hálón való másolgatásnál vettem észre hogy ha altatom akkor megszakad a művelet. Így annyit csináltam hogy kivettem az automatikus alvást és csak zároltam a tabletet. Úgy 1 perc után kikapcsolja a kijelzőt, de a háttérben csinálja tovább a dolgát. Hátránya hogy zabálja az akkut, előnye hogy folytatja a tevékenységet amit elkezdtél.
Amúgy azt vettem észre hogy sleep-ben egyedül az Ébresztőóra működik. Minden más folyamat ténylegesen altatva van. Pedig jó volna egy e-mail értesítést, vagy viber üzeneteket "ébren" tartani a háttérben, de hát ez van.
(#12935) azaleericksNekem az Asus Transformer T101HA jól bírja a nyúzást. Most használom 6 óra 28 perce 50%-os fényerőn, neteztem, Wordoztem egy keveset (max 1 órát) de amúgy Kodi segítségével hálózatról nézek sorozatot és most van az akkumulátor 50%-on. BatteryMon-al nézem folyamatosan. Így totál-ba 11 óra 47 percet mond. A BatteryBar pedig 10 óra 5 percet becsül Full Runtime-nak. Szóval eddig jó a dolog.
Annyi hogy a DWM.exe folyamatosan 8-10%-on tekeri a procit és nem lehet kilőni. Google szerint ez az nVidia Shadow Play egyik szolgáltatása... ami azért is fura mert ebben ugye Intel HD van. Az asztali gépemben amiben meg nVidia van teker ez DWM cucc...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
schumy1 #12771 üzenetére
Én csak akkumulátorról használom ! Kb 1 év alatt , talán ha 2x használtam áram alatt a gépet böngészésnél . 7,5 óra a SoT , 1 napot mindig kibír , hétköznaponként 2 nap . Ha lemerül éjszaka töltöm , mint régebben a telefont . Esetleg néhányszor volt olyan ,hogy összekötöttem a tv-vel , és töltöttem a film nézés alatt de ez is egy év alatt 10x-15x fordult elő .
-
-
Game-over
aktív tag
válasz
schumy1 #12540 üzenetére
A Transcend jó márka, viszont amit írtál abból sebesség nem derül ki, és az lenne a lényeg.
A vaterás eladók is Ebay-ről és társairól veszik, amit linkeltek fentebb ő egy tényleg megbízható eladó, ebay-es topicban csak őt ajánlják és én is vettem már vagy 15 kártyát tőle
-
válasz
schumy1 #12532 üzenetére
A marka alapjaba veve mindegy , nalam sandisk,samsung gond nelkul megy , ami inkabb lenyegesebb hogy ha nagy meretu fajlokat tarolnal rajta 4giga felett akkor exfat vagy ntfs , ha a fajlok merete kisebb akkor boven jo a fat32, ha tobbnyire nagyobb fajlokat mozgatsz akkor class10, amugy mar a class8 is eleg lenne. Az uhs sd kartyat nem tudom kihasznalna e a lenovo hw-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- FOTÓS beárazás
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- VoLTE/VoWiFi
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged