- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie23
tag
válasz
RedCactus #11976 üzenetére
ez amúgy érdekes kérdés... nekem is kitétel volt, hogy tölteni lehessen powerbankről a tabletet, meg ne kelljen külön töltőt hurcolni hozzá, de már kihúztam a kritérium-listámról.
korábbi olcsó Lenovo modellek (pl. Yoga 300) szétszedhetős adapterrel, kvázi USB to DC kábellel kerültek a boltokba, úgy látszik ezt kispórolják most már.egyébként maga a kábel biztosan kevés, az is kell, hogy a powerbank elegendő szuflát tudjon leadni.
szerintem a legtöbb telefonos töltő/powerbank erre képtelen.érdekes megoldás még a Lenovo-féle "fool proof" USB töltő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- SSD kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest