Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
őstag
Nekem egy Teclast TBook 10-es tabletem van. Ami érdekes, hogy mindenhol azt írták, hogy nem tölthető USB-n keresztül, nekem mégis tölti. Egyedül egy régi Samsung töltővel nem megy. Próbáltam DC-USB csatlakozóval is, de azt nem szereti. Talán azért, mert onnan 9V-ot kér 2,0A mellett.
-
RedCactus
őstag
Havernak vettem egy ilyet (Látom pont kifogyott az EU raktárból). Szerintem otthoni filmnézésre tökéletes. 20 000Ft-ért érdemes kipróbálni. E fölött már csak a 200 000-esek vannak. A lényeg, hogy felbontásban 800 x 480 alá nem szabad menni, mert az már tényleg a vicc kategória.
-
RedCactus
őstag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Én is olvastam róla, bár nekem egy hete jött meg onnan egy projektor 5 nap alatt minden gond nélkül. Úgy tűnik, csak a kisebb csomagok válnak kámforrá pl. telefon. Talán a tablet már túl nagy ahhoz, hogy ellopják. Ha viszont ez történne, akkor a Tiny visszafizeti az árát, szóval nagyon nem aggódnék.
-
RedCactus
őstag
válasz
darthsmoke
üzenetére
-
RedCactus
őstag
Az mennyire természetes, hogy a Kiano tabletem nem ismeri fel az otg-n rádugott androidos telefont és táblagépet? Tölteni tudja, de nem kezeli mint egy laptop pl. Viszont az iphonnal nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest