-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz Blue Eagle #93763 üzenetére
Ennyi azert belefer , tudom hogy offtopic ,de nyugodtan lehet vsz segitseget kerni keszulek,oprendszer valtas eseten ... ne legyel annyira szoros szivu ...
Karway
Melyik oprendszerre gondolsz a haldoklora vagy a x@radroidra ? Mindegyiknek meg van a maga nyugje, csak mig az egyik viragzik a masik mar a koporsoban van lassan .Mas:
A NOKIA weblapja [link] egesz pofas telefonok vannak ...Az egyik ex nokia care weblap printscreen
http://geminitel.eu/ a szerviz linkAki pedig szervizeltetni probalt igy jart , az info is toíe szarmazik...
Próbàltam szervizbe vinni a telefont de az összes szerviz azt mondta hogy már nem tud garanciàban javítani. Az újpesti szerviz pedig ki is írta a honlapjàra a b2k elérhetőségét. Miután órákig chateltem a b2k-val mert a garanciaidőm hibás volt az oldalukon. Kaptam egy DHL-es ragszámot amin fel volt tűntetve az iqor címe. Felhívtam őket és végre magyarul sikerült beszélnem velük. Persze a Microsoft oldalán semmi sincs kint. Lapítanak mint szar a fűben. Szemét egy bagázs.
workdontplay
Kozepkategorias droid legyen (minnel kevesebb hozza adott ertekkel pl tacswiz es tsai )[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest