Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eszgabor #46544 üzenetére
Újratöltés...
de ez van
Más, de hasonló... azért írom, mert töredék adatforgalmat csinál.
Én a Nokia Xpress-t használom többet, használható kategória az átlagos oldalakra, DE:
fele olyan gyors, mint droidon az Opera Mini... valszeg a tömörítő szervereik nincsenek a toppon és az oldalakat sem tördeli mindig jól, vagy jeleníti meg mindig jól.
Két telefon a kezemben ugyanaz az oldal Wifi-n,
az öreg Xperia P, Opera Mini: 3mp,
a Lumia 925 Nokia Xpress 6mp
A végeredmény sem mindig rózsás a WP-n, de 70-90%-os mobilforgalom megtakarítás néha jól jön.
Szóval így is örülök, hogy van legalább ez... talán idővel felnő az Opera Mini-hez, vagy a WP-n is lesz Opera Mini.További összehasonlítás az előbbi 2 telefonhoz
IE használat óriásit harap a L925 akksiba... tehát engem az újratöltés nem zavar, mert más a böngészési stílusom mobilon. Az Xperia P-n mindegy, hogy a gyári böngészőt, chromot vagy akármit használok... nem zuhan annyit az alig 1300-as akksi. Úgy tippelem, hogy az IE eléggé meghajtja a hardvert, így hiába a több, mint 2x erősebb SOC az Xperia P-hez képest...
Ellenben amit imádok az L925 az az, hogy telefonálásnál... ugyanazon munkahelyen, ugyanolyan hívásokat bonyolítva alig merül az akksi. Egy álom. Az Xperia P a telefonálás ugyanúgy 2G-n meríti nagyon.
A L925 térerő problémája nálam is jelentkezik. De ez ide nagyon off. Majd lesznek úgyis fényképek, de még a fémházas Xperia P-nek is jobb a térereje... és stabilabb... nem esik le csak úgy, nullára.Nekem csak 1 hónapja van WP-s telefonom, sok hezitálás után... de azóta is többeknek ajánlottam a WP-t, mert telefonnak a legjobb OS és bár okos funkciói nemcsak a hiányosabb app-ok tekintetében soványabbak, hanem maga az OS is nagyban köti az ember kezét: De eddig úgy látom,hogy minimális kompromisszumokkal és türelemmel, majd mindenre van megoldás. Itt is sokat segítenek.
Ha WP-t nem cseszik el, akkor a következő telefonom is WP-s lesz. Most az L925 volt a kapható legjobb választás az ár/méret/fényképező stb tekintetében, de talán 1 év múlva már 830 lesz az.
Én nem adnám vissza tehát, de Te tudod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest