-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
flatline#2
tag
Köszi a választ.
Ha azt mondod ez így jó akkor részemről oké, csak hirtelen nem tudtam hová rakni a dolgot.
Nem baj ha használatban van, mert azért van, ahogy te is írodNem szokott egyébként olyan problémám lenni, hogy elfogy a RAM, bár hozzáteszem, hogy pl. Rocket League alatt van néha egy-egy laggolás, ami nem a pingem illetve nem is a gyenge proci/kártya miatt van, csak mondjuk 1 óra játék után elkezd lassabban betöltődni a menü miután befejezek egy meccset vagy a meccsek alatt szaggat egy picit és ezeket nem tudom hova tenni.
Illetve még annyi volt az alapja a kérdésemnek, hogy a feladatkezelőben próbáltam csak megnézni, hogy mi foglal 5 gb RAM-ot, de ott kb. 2 Gb-nyi RAM-ra kaptam választ a többire nem.
De még egyszer köszi
-
kaszaf
aktív tag
Csak az elsőként említett Dell support oldalát néztem meg:
Product not tested for Windows 10 upgrade
Dell has not confirmed that this product can upgrade to Windows 10. Some drivers, firmware, applications, and connected devices may not work as you would expect.
Kicsit lentebb:
Windows 10 Operating System not supported for this device
Dell does not support the Windows 10 operating system with this device. Some Windows 10 compatible drivers may not be available on this page.Szerintem csak magadnak köszönheted, hogy így jártál de ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest