- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
pushalias #4558 üzenetére
Szerintem a Microsoft be akarja biztosítani, hogy még a kávéfőzőre is fel lehessen húzni valamelyik Win10 változatot. Amúgy a Win8.1-nél is láttam ilyet, hogy egy Dell D520-as intel meghajtót a win7 és a kezdeti Win8 változatok nem húztak le, de a Win8.1 már kapásból felrakta a vistás meghajtót (néha kifagy
és írja, hogy a vista driver újra lett indítva).
-
King Unique
titán
válasz
pushalias #3538 üzenetére
Köszönöm a linkeket, megnézegettem!
Annyira nem estem hasra tőle első blikkre, még van mit reszelni rajta, de alakul ez.(#3537) pzstm: engem több dolog mellett, az egész Win10 kapcsán speciel az is érdekelne, hogy az USB-s eszközök biztonságos leválasztása opció fog-e fejlődni vmit?? Csak mert XP óta egy kaptafára épül, a tálcán úgy kell "körömmel" kiügyeskedni, hogy rá lehessen bökni. Ez pl. W8-as hibrid notiknál is kényelmetlen igy, mivel nincs, nem találtam rá modern applikációt az áruházban (!), és a Gépházban lévő eszközök eltávolításánál pedig full, az illesztőprogrammal együtt eltávolítja, nem pedig csak leválasztja...
Tehát erre jó lenne vmi app, v gépházas megoldás, esetleg tálcán vmi nagyobb, kényelemesebb kattintási lehetőség.
Ezt MS-től megérdeklődnéd, azt megköszönném. -
pushalias
addikt
válasz
pushalias #3538 üzenetére
Pár furcsaság ebből a kiszivárgott verzióból:
- App nevek helyett itt-ott class nevek bukkannak fel, és ez mondjuk beállításoknál is tud így lenni.
- A Paint ribbonja default nem gördül le (ez lehet, hogy csak nekem szokatlan).
- Mentésnél nem Pictures jelenik meg default, hanem az általában rejtett valódi hozzáférési út.Cserébe az első Windows verzió, ami automatikusan felismeri az Elefánt „egzotikus” videokártyáját. Semmilyen drivert nem telepítettem kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest