- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
pushalias #4558 üzenetére
Szerintem a Microsoft be akarja biztosítani, hogy még a kávéfőzőre is fel lehessen húzni valamelyik Win10 változatot. Amúgy a Win8.1-nél is láttam ilyet, hogy egy Dell D520-as intel meghajtót a win7 és a kezdeti Win8 változatok nem húztak le, de a Win8.1 már kapásból felrakta a vistás meghajtót (néha kifagy
és írja, hogy a vista driver újra lett indítva).
-
King Unique
titán
válasz
pushalias #3538 üzenetére
Köszönöm a linkeket, megnézegettem!
Annyira nem estem hasra tőle első blikkre, még van mit reszelni rajta, de alakul ez.(#3537) pzstm: engem több dolog mellett, az egész Win10 kapcsán speciel az is érdekelne, hogy az USB-s eszközök biztonságos leválasztása opció fog-e fejlődni vmit?? Csak mert XP óta egy kaptafára épül, a tálcán úgy kell "körömmel" kiügyeskedni, hogy rá lehessen bökni. Ez pl. W8-as hibrid notiknál is kényelmetlen igy, mivel nincs, nem találtam rá modern applikációt az áruházban (!), és a Gépházban lévő eszközök eltávolításánál pedig full, az illesztőprogrammal együtt eltávolítja, nem pedig csak leválasztja...
Tehát erre jó lenne vmi app, v gépházas megoldás, esetleg tálcán vmi nagyobb, kényelemesebb kattintási lehetőség.
Ezt MS-től megérdeklődnéd, azt megköszönném. -
pushalias
addikt
válasz
pushalias #3538 üzenetére
Pár furcsaság ebből a kiszivárgott verzióból:
- App nevek helyett itt-ott class nevek bukkannak fel, és ez mondjuk beállításoknál is tud így lenni.
- A Paint ribbonja default nem gördül le (ez lehet, hogy csak nekem szokatlan).
- Mentésnél nem Pictures jelenik meg default, hanem az általában rejtett valódi hozzáférési út.Cserébe az első Windows verzió, ami automatikusan felismeri az Elefánt „egzotikus” videokártyáját. Semmilyen drivert nem telepítettem kézzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest