- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
I02S3F #157545 üzenetére
Ezt nem tudom de különösebben nem is érdekel
Max. 1-2 órát van bedugászolva a gépekbe, javítós W10.
A hardverváltozásokat szépen tűri.
Van hogy kéken homokórázik 1-2 percig, aztán közli hogy adatokat gyújt, majd újraindul és simán működik.
Az biztos hogy a drivergyűjtemnénye ennek a rendszernek így szép nagy méretű
Azért kellet egy ilyen Win, Wines gépek javítgatására mert a portable javítós-mentős Linuxom néha elhasalt Secure bootos gépeken, érdekes ez meg elindul. Más gépének bios/uefibe meg nem illik turkálni, secure bootot ki-be kapcsolgatni. -
-
válasz
I02S3F #157531 üzenetére
Ha vannak pótolhatatlan adatok is, azokról nem árt valóban mentés, de ha csak olyan adatokkal van tele, amit a partíció neve sugall, azaz sorozatok (korábbi kép alapján), akkor talán nem szükséges. Meg azért az egy 6TB-s HDD 4TB-s partíciója, szóval arról lementeni mindent (gondolom jó tele van pakolva adatokkal) az azért egy kb. 6 órás műszak (meg kell még egy legalább 4TB-s adattároló is)...
-
Pete55555
addikt
válasz
I02S3F #157452 üzenetére
Szia, köszi a választ.
Azóta ott tartok, hogy össze van rakva a gép, felrakva a Win.
Viszont sehogy nem tudom működésre bírni
Azt írja a régi gépen, hogy digitális licensz. Az újon hiába léptem be az MS fiókkal, nem megy. Leellenőriztem MS honlap leírása szerint, jó a fiók, rendszergazda, és valós MS fiókkal jelentkeztem be, de nem tudok továbblépni, nincs "fiók hozzáadása" gomb /leírás szerint lennie kéne/.
Ha hibaelhárításra megyek, és "nemrég cseréltem hardvert" opció, ott meg csak a régi PC-t hozza ki, hogy aktiválhatom /de az meg amúgy aktivált, szóval/
Szóval ebben kérnék még segítséget, milyen lehetőségek vannak a régiről az új gépre átvinni a kulcsot.
Azt is elfogadom ha valaki azt mondja, hogy nálam ezt xy miatt nem lehet, akkor veszek egy kulcsot HA-n, csak előtte még esetleg megnéznék 1-2 opciót.+1 kérdés.
Egy 1Tb SSD és egy 3 Tb HDD került a gépbe, mind2 formatálva.
A rendszer értelemszerűen az SSD-re ment fel, viszont a HDD-re is készített egy 100 Mb partíciót a Win. Kell ez ide? Engem kicsit "zavar"Vegyem ki a HDD-t, és rakjam újra, vagy mind1, mert ez kell a Win-nek, és ha utólag csatlakoztatom akkor is ott lesz?
Köszi
-
King Unique
titán
válasz
I02S3F #157436 üzenetére
Pont az lett leírva, hogy nem fog megszűnni, nem valószínű.
Vagy ha esetleg majd be is lengetnek valamilyen határidőt, de ugyanazt eljátsszák amit a Windows 10-nél, vagyis a hivatalos határidőn túl is engedik nem hivatalosan évekig az ingyenes váltást (Windows 10-nél konkrétan +6-8 évig), akkor ott megint nem kell aggódni. -
Edorn
senior tag
válasz
I02S3F #157135 üzenetére
Köszönöm, ki is próbáltam:
Itt látszódik, hogy rendesen ki van terjesztve a partició. És hogy mennyi hely tűnt el.Aztán a windirstat beállításainál találtam egy olyat, hogy ismeretleneket is jelenítse meg, erre meglett a hiányzó tárhely, de továbbra is rejtély, hogy mi az, hol van, stb... De ez a program is érzékeli, hogy lennie kell ott helynek, de valami ismeretlen dolog foglalja...
Próbáltam jobb klikk tulajdonságok/megnyitás lehetőséggel, de semmi. Nem látok semmi infót, hogy mi lenne ez. -
ekkold
őstag
válasz
I02S3F #156958 üzenetére
Nincs hibaüzenet. Viszont megpróbáltam egyedi felbontásként felvenni, az intel vezérelőpultban (ez win7x64 alatt van csak), aminek ez lett az eredménye:
Az az érdekes, hogyha a tv-m van rákötve akkor tudja a 4k-t is. Tehát valószínűleg vagy rosszul detektálja a monitor képességeit - vagy kimondottan ezzel a felbontással van valami baja. (Win10 alatt eleve nem lehet egyedi felbontást létrehozni - de a jelenség ettől eltekintve ugyanez) -
ekkold
őstag
válasz
I02S3F #156955 üzenetére
Próbáltam intel oldaláról letöltött driverrel, próbáltam windows által letöltött drájverrel, és a HP-től letöltött drájverrel is.
4k-ban megy, de monitor 2560x1440 helyett a fullHD a max amit enged beállítani. (monitor drájverét is feltettem, de úgy sem jó)
Microsoft általános vga driverrel megy a 2560x1440, de úgy meg nincs hardveres gyorsítás. -
5leteseN
senior tag
válasz
I02S3F #156925 üzenetére
Akkor a Pro elég lesz neki az otthini net-Yt-film-írogatás dolgokhoz.
Redmond szerintem a sok "(W11-re) rá-/átvezető cseszegetések" ellenére kegyesen ki fogja tolni ismét a határidőt. Egyébként szerintem igaza, van a saját szempontjából, a saját ideje szempontjából így hatékony.
Tanítanám a sok rángatható média-bábnak ezt (is)....
!
-
Cs1csó
titán
válasz
I02S3F #156931 üzenetére
Abban igaza van, hogy az MS bármikor bármit kitalálhat, lehet csak mint a pókerben blöfföltek (azt látva, hogy mennyire lassan terjed a Windows 10) de amikor jövő év október elején szembesülnek majd a legfrissebb statisztikákkal, hogy a gépek 50%-án (most talán még 60%) MÉG MINDIG a Windows 10 fut, hirtelen jön valami lazítás.
-
-
5leteseN
senior tag
válasz
I02S3F #156923 üzenetére
Én is memmontam' a Gazdinak, de még bele van égve a buksiba a W10-en összeszedett élmény, és megszokás.
Még valóban lehetnek komoly előnyei egy alig gyengébb, de megszokások miatt neki még sokkal jobban, gyorsabban kezelhető W10-nek, mint egy átálással-tanulással-újdonságokkal lassított W11 (Pro ?).Szerintem jövőre még learatja(tervei szerint) ennek tudás-tapasztalat szintnek a kimaxolt előnyeit, és egyúttal átvészeli a 24H2 hibáit.
Van benne logika!
Ha a válaszodból jól sejtem, akkor az Enterprise valamiben jobb? Miben?
-
paolinho
őstag
válasz
I02S3F #156897 üzenetére
Nem, nem semmi ilyet nem használok. Simán a PC USB slot-jain csatlakoztatok.
Ami a romot illeti teljesen hivatalos rom a Xiaomi oldaláról, de megnézem azért ezt a Revo Uninstaller-t, hátha igazad lesz.coco2: 3 db telefonról beszélek, amelyek egyike sem tud Fájlátvitel módban csatlakozni, viszont a laptopomnál nincs ilyen probléma egyikkel sem. Ami érdekességet felfedeztem, az az, hogy ha a Fotótranszferek módot jelölöm ki, akkor azonnal felugrik a teló tárterülete, viszont rákattintva a meghajtóképre ezután már csak a DCIM, és a Picture mappákat adja be azok tartalmaival. Azaz, ha ide teszek át (akár ideiglenesen is bármit) az kezelhető már a PC-ről. A semminél ez is jobb, legalább megmarad valami kis lehetőség a gyorsabb adatmásolásra. Azért nem a laptop a favorit, mert az csak WiFi-n lóg a hálón, és a NAS-ra így jóval lassabban tudok akár fel, akár onnan le juttatni adatot. Szükségem lenne a "vezetékes" Net-re, nem akarok állandóan kábelekkel babrálni a laptopon.
Zoz: "Akkor Rufusszal kiírsz egy 11 telepítőt, és simán frissítesz."
Ez tuti így van? Engedni fogja a frissítés telepítését? Ergo egyrészt felengedi a PC-re magát, azaz nem fog vonyítani a proci miatt, másrészt nem bukom az adatokat rajta? Fúú, ez nagyon jó lenne! Köszi a tippet, ezt rögvest kipróbálom. -
Lajmund
őstag
válasz
I02S3F #156764 üzenetére
Igen ahogy elötted is irtam azt hittem stabilabb lesz a bt kapcsolat kevesebb fogyasztással mert a régi 2.4ghz-es cuccok nem voltak a legjobbak de viszont olcsok voltak. Most nagyon jó a gyárija eddig majd kiderül több ora játék alatt mit produkál mert a bt is jo volt amig nem szorakozott idönként
Amint csatlakoztattam le is frissitette magát a gyári driverrel. Nincs bekapcsolva enegiagazdálkodás.
-
-
válasz
I02S3F #156603 üzenetére
Biztos hogy van ilyen is, én eddig kb. 10 laptopot klónoztam, hdd-ssd csere miatt.
Mindegyik sokkal fürgébb lett.
Igaz én mindig takarítgatok is ilyenkor.
Találkoztam többször 10+GB Lomtárral, fébeszakadt frissítésekkel, telepített aztán sose használt autostartos szoftverek tömkelegével stb.
A rekord egy baráom felesége volt, köztudottan paranoiás a csaj.
Írd és mondd 7 darab vírusvédelmi szoftver volt felteleptve, minden, malware gyilok, trojankergetők, előfizetéses NOD mellé Avast és még valamik.
A gép nem talált ki a netre, nem tudtak a böngészők kimenni, tökmuris volt.
Ez kb. 2 órámba telt mire gépet faragtam belőle. -
Geth
veterán
válasz
I02S3F #156388 üzenetére
A leírás szerint:
Ha be van kapcsolva, a Windows a bejelentkezési adatok alapján automatikusan elvégzi az eszköz beállítását, és egy frissítés után újra megnyitja az alkalmazásokat. Ez a beállítás felgyorsítja a bejelentkezési folyamatot, és biztosítja, hogy az eszköz zárolva legyen a fiók és a személyes adatok biztonsága érdekében.Ezek szerint pontosan úgy működik, ahogy leírták: kikapcsolva nem tölt elő semmit, bekapcsolva pedig előtölt amit lehet, csak zárolva marad a rendszer.
Mi pontosan a regresszió? -
lanszelot
addikt
válasz
I02S3F #156380 üzenetére
Félre értesz.
Nem egy program nem indul. A windows rol van szó, nem programról. A W10 megáll a bejelentkezésnél és semmi se történik a háttérben.
Indítsd el a Windowst, gyorsam jelentkezz be és akkor még töltöget.
Majd kapcsold ki, és indítsd el ismét és várj 2 percet, csak utána jelentkezz be.
Ekkor semmit se töltöget.
No az egyik gépem így működik.A másik meg hiába áll ott percekig, belépek és csak akkor kezdi el töltögetni.
-
lanszelot
addikt
válasz
I02S3F #156377 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Egyik se lett piszkálva.
Sohase állítok semmit.
Mind ssd-s.
Én nem állítottam fast startup -ot ahogy mást se, tehát nem tudom.
Nem a futó alkalmazások.
Hanem a rendszer és a W10 el induló programok.
Óra mellett ott ülnek amik a géppel indulnak.
Maga a programban van egy pipa "Windows indításkor induljon" pipa be.
Nem kell semmit megjegyeznie. -
lanszelot
addikt
válasz
I02S3F #156327 üzenetére
Nem. Mind a kettőbe be kell jelentkezni.
Amikor elindítasz egy W10-et, eljut a bejelentkezés részhez.
Ha pl elmegyek wc re , de előtte elindítom a gépet, mind a kettő ott vár hogy jelentkezzek be.
De és itt a különbség:
Az egyik ott meg is áll és semmi nem történik.
A másik a hattérben betölti a rendszert, a windows al induló alkalmazásokat stb.
Tehát ha vissza érve az elsőbe bejelentkezem meg kell várnom hogy betöltse a dolgokat. Mert semmit se csinált míg ott állt.
Míg a másikba belépek és már tudom használni mert míg ott állt betöltötte.Azt szeretném mind a kettő töltsön be amíg ott áll.
-
tatabike
őstag
válasz
I02S3F #156369 üzenetére
Nem, közben rájöttem. A nyomorult Samsung tévé ellopta az ikonjaimat
.
Magyarázat: Van egy 65 collos tévé a nappaliban, rá van kötve az is az asztali gépemre, arra szoktam kitolni az asszonynak a filmeket a gépről, miközben én játszok. Valamiért az Asztal kiterjesztésre volt állítva, és így a hiányzó ikonok azon jelentek meg. Vagyis nem jelentek, mert az a nyomorult Samu még kikapcsolt állapotban is folyamatosan bekavar. Ha rá akarsz csatlakozni pl. egy BT-cuccra, akkor ki kell lőni előtte a tévével a kapcsolatot, mert hiába van kikapcsolva, mindenre ráugrik, rácsatlakozik. Utálom azt a tévét. -
King Unique
titán
válasz
I02S3F #156335 üzenetére
A Windows 10/11 alapértelmezetten eleve automatikusan letölti és telepíti pl. egy tiszta telepítés után is a szükséges eszközillesztőket (drivereket), nem a felhasználóknak kell vesződni a driverek egyesével történő levadászásával. Viszont ezen utólag kicsit módosítottak és bizonyos drivereket nem feltétlen telepít automatikusan, hanem az opcionális frissítések köze teszi és ott kijelölve lehet azokat is telepíteni.
Ha az opcionális eszközillesztő-frissítések telepítése után is marad az eszközkezelőben ismeretlen hardver, akkor értelemszerűen mindenképpen javasolt felkeresni a hardvergyártó weboldalát és onnan letölteni a hiányzó eszközillesztőt.
-
válasz
I02S3F #156335 üzenetére
Dehogy van fennt minden driver.
Mondjuk én külön téma vagyok mert noname csájna mini gépeket használok, ezeknél ha nem mentem a drivereket, nem talál szinte semmit, világít a sok sárga kérdőjel.
Zömét meg tudom találni eszköz azonosító alapján, a net legváltozatosabb helyein de 1-2 darabot sehol.
Viszont a Lenovo az jól supportált, nálunk a cégnél tucat különböző korú és hardverfelépítésű Lenovo van és mindegyikhez mindent pikkpakk leszedett és telepített. -
BalaNce87
addikt
válasz
I02S3F #156287 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, lathatod mi a problema, feleslegesen nyilvan nem szorakoznek vele, plane ahogy irtad is még csak ismerkedek a temaval.
tordaitibi: Elegge belemerultem, igy kezdd osszeallni a kep, az efi particiobol lehetett volna bootot javitani, aztan most megakadtam.
-
Cs1csó
titán
válasz
I02S3F #156174 üzenetére
Ez semmire sem való. Kicsit olyan mint egy működő VHS magnó, fájhat a szíve az embernek kidobni, de kb. ennyi. Érzelmi ok, minimális raconalizmussal: "működő dolgot nem dobok ki" Millió ilyen dolog van: működő képcsöves tévé, CD lejátszó, hifi torony (music center) esetleg rádió miatt már ha hallgat valaki rádiót de szerintem arra meg bazi nagyok sok helyet foglalnak.
Erről az a tanács jut az eszembe amit a ruhákkal kapcsolatban adtak:
" ha egy ruhát több mint egy éven kereszül egyszer sem vettél fel azt többet már nem is fogod" (tedd fel vintedre, vagy add le a máltainak)Egy dolog jut eszembe de valószínűleg azt sem bírná: torrent "szerver" 0-24-ben erről seedben tartani a torrentet, ami kell meg hálón áttolni valami combosabbra hogy pl. kodival lehessen lejátszani.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
I02S3F #156135 üzenetére
Na majd addig is egy virtuális gépen kipróbálom, mert nem tudom mikor jutok haza legközelebb. Ez lenne a legkényelmesebb, ha külső program nélkül, csak terminállal meg lehetne oldani. Olyat is olvastam, hogy van egy fix beépített Windows Admin fiók, amit aktiválni lehet. Meglátjuk.
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
I02S3F #156082 üzenetére
Ez a vonat részben elment. A Thunderbirdből esetleg, az hol tárolja a leveleket azt tudnám lementeni. Az Outlookban 3 fiók van, az egyiknél angolra változtak a mappa nevek. A másik két fióknál sem egyformák, az egyiknél Törölt levelek a másiknál Kuka ?? (Hófehérke legyek ha értem.) Lehet a win frissítéssel ebbe is bele rondítottak? A *.pst mappát megtudom valamivel nyitni, abból is törlődött, vagy csak megcímkézte töröltnek a leveleket?? Érdekes az elküldött levelek mind megvannak.
Kerestem a *.pst állományt, csak az egyik t-onile-os van meg, sem a másik t-s sem a Gamil pst állománya nincs meg??
A Thunderbirdből készítenék mentést, de az hol tárolhatja a leveleket? -
Krystal_s
addikt
válasz
I02S3F #155920 üzenetére
Nem. Itt az a gond, hogy valami oka van, amiért csak úgy egyik napról a másikra a megváltozott két különböző gépen is és tudni akarom miért.
Külön be tudom állítani itt nem az a kérdés.
(Van még 2 gépem, majd azokat is megnézem, bár azokat nem nagyon szoktam használni) -
svgyula
addikt
válasz
I02S3F #148380 üzenetére
Szia! Ha te vagy a cég helyi terminátora akkor ne engedd egy i3 4XXX alá az sem baj ha nem beépített VGA van de ajánlott abból is egy 7-es sorozat. Ezek már filléres alkatrészek és nagyon nem kellene ezek alá menni ha nem akarsz bealudni a gép előtt, míg betölt egy 10Mb-os pdf file-t. Mindenki állítja, hogy irodai gépnek elég ez az de ha hatékonyan akarsz dolgozni és nem csak a napot eltölteni a gép előtt akkor nem a legalja hardvert kéne használni. De kinek a pap, kinek a papné. (nekem meg csak a lánya marad
)
-
Peterhappy
őstag
válasz
I02S3F #134999 üzenetére
Nem, belém van kódolva, hogy lemezkarbantartót és töredezettségmentesítőt nem szabad használni
De ha jól gondolom, ez már rég hülyeség (ahogy pl. most a Windows tűzfalát használom, amit régebben elképzelhetetlennek tartottam).
Szóval addig is kipróbálom a lemezkarbantartót, köszönöm a tippet!
-
zolee001
őstag
válasz
I02S3F #134979 üzenetére
Amit a poszter mellékelt githubos shit (és a legtöbb ilyen haszontalanság) semmit nem tesz csak a windows parancsokat futtat le jobb esetben nembarmol a rendszerbe (azt megteszi maga az MS) rosszabb esetben kárt is okoz az 1.0 szintü usereknél és megy a sirás
Félreértés ne essék,felölem azt csinál mindenki amit akar ,akiknek a rendszer buzerálása a napi programja hát tegye,az enyém az ,hogy müködjön rendesen és a userek ne csesztessenek
-
zolee001
őstag
válasz
I02S3F #134339 üzenetére
""Windows Cannot find Microsoft software license terms"
Ennek mi köze a hyper -v hez?
Rossz az imaged mivel a guest os-re vonatkozik"-A virtuális lan adaptert nem engedi eltávolítani. Hiába kattintok a remove gombra, nem történik semmi "
NEm is tudod,ha ellvastad volna a dokumentációt akkor tudnád a "default virtual switch" a hyper v telepitésével automatikusa és eltávolithatatlanul települ és ne meglepö ha a remove gomb nyomkodására nem történik semmi
"Szerettem volna W10-et telepíteni vhd-ről bootolni. Az ami Vbox-ban, Vmware Player alatt pár kattintás"
Konkrétan 3 katt,Console-Quick Create-Windows 10-install
-
I02S3F
addikt
válasz
I02S3F #134297 üzenetére
Na! A következőek a tapasztalatok:
- A Win10 nem települ hyperV alatt (hibaüzenet: "Windows Cannot find Microsoft software license terms" - az olvasott megoldások nem működtek)
-A virtuális lan adaptert nem engedi eltávolítani. Hiába kattintok a remove gombra, nem történik semmi (Újra akartam létrehozni hátha az a baja a fenti hibának)
-Virtuális lan létrehozásakor még az elején hibaüzeneteket dobott, hogy nincs joga létrehozni. Alapállapotba állítottam a hálózatot (Vmware Player is bekavarhatott az ő saját network driver-ével [ezt egyébként eltávílottam - a teljes programot - nem hozott megoldást]), de eredményt nem hozott.Szerettem volna W10-et telepíteni vhd-ről bootolni. Az ami Vbox-ban, Vmware Player alatt pár kattintás (a win telepítés) az a Hyper-V alatt szenvedés volt. Adtam neki időt, de inkább más terméket választok!
-
L4D1K
őstag
válasz
I02S3F #130445 üzenetére
Nem. Win re-install előtt minden hw drivert gyártó oldaláról leszedtem. Install net nélkül, majd minden ment fel.
Utána is fent állt a gond ezért lement a winu, ami pakolt mindent mint egy piaci kofa, de utána is akadt. Lement egy malware bytes, hitman-pro, hátha. Illetve egy full chkdsk repair. Meglátjuk.
IDLE-ben 0.1 a system interrupt cpu terhelése, mpc-hc /yt alatt meg 3+ plusz random csinál egy 100% peak-et ami párperc után megszűnik.
Ha marad a mostani állapot akkor vagy az egyik usb eszközt nem szereti vagy marad a driver hiba.
-
csacsi67
addikt
válasz
I02S3F #130311 üzenetére
Irtam a másik topicba köszi hogy segitesz én már a másik stickel mindet ki probáltam win ujra rakás másik gépen probálva a stick ott is ugyan ez a helyzet de a stick telepitö fájlai meg vannak a gépen . De hiába telepitem fel manuálisan akkor is ugyan ez helyzet. képen pedig ez van zte mobile broadband ? 3 X a Huewei stickel semmi gond avval rakhatom ide oda . De az az idegesitő hogy a sticket se érem el hogy milyen fájlok vannak rajta.
-
dav<3
tag
válasz
I02S3F #130246 üzenetére
Köszi szépen! Úgy néz ki itt is ez volt a baj! Mióta beállítottam mindent azóta nem megy le, működik tökéletesen! Már több órája be van kapcsolva, futott rajta 1 óra AIDA64, lement egy teljes Hadházi László másfél órás kabaré est és semmi idióta leállás!
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv.
Dávid -
Kingus83
csendes tag
-
Kovács86
tag
válasz
I02S3F #130121 üzenetére
4-5 éves TV, nincsenek "iratai" a sok költözés után.
A hátlap. egyéb feliratok szerint HD.Minden ismert infó szerint HD-s a TV, de a W10-nek felajánlotta a FullHD felbontást.
Beállítottam, majd ennek megfelelően jelentkezik be a TV, mikor a PC képpel ki-, majd bekapcsolom és kiírja a kezdő infót(a TV), felbontás: 1920x1080.Nem is látok -a direkt beállított apró-betűs szövegben- pixel-hibát a betűknél, ami amiatt lenne mert fizikailag nincs elég pixel a megjelenítéshez.
Mivel ez elég egyéni megítélés, ezért gondoltam, hogy biztos van olyan -az ezer tesztprogramból-, amelyik megbízható választ tud erre a kérdésre.
Van ilyen?
Monitoroknál is előfordulnak "rejtett" beállítások, jobb felbontások, mint a "papiros",
TV-nél még nem találkoztam ezzel a (lebutítom-olcsón adom) jelenséggel. -
Trebron09
őstag
válasz
I02S3F #129905 üzenetére
Elég koros ma már egy C2D, biztonsági szempontból sem valami jó a másik hogy a mai yt és a sima böngészés is megeszi reggelire, 2 mag meg már rendszernek is édeskevés főleg W10-re hiába raksz mellé akár 12Gb ramot. Ajánlom egy modernebb gép megfontolását. Ha viszont emellett voksolsz [link] ezt ellenőrizd azaz hogy mindenhez lesz-e megfelelő drivered.
-
Csengődi
csendes tag
válasz
I02S3F #129861 üzenetére
Bocsi hogy beleszólok a "Vagy lesz olyan hw, amit a w10 egyik verziója támogat, a másik nem?" megjegyzésedhez. Nekem van olyan HW-m ami a 1709 alatt hiba nélkül ment a, 18** alatt a rendszer fel sem ismerte. Ezért vártam amíg csak lehetett aztán már kénytelen voltam váltani a 19** verzióra és láss csodát azzal és azóta is nagy örömmel használom az inkriminált HW-t. Tehát szerintem biztos lesz még ilyen bug.
-
King Unique
titán
válasz
I02S3F #129905 üzenetére
Megnézed a rendszerkövetelményeket, ami a CPU-kra vonatkozóan is külön részletezve van. Ahol a processzoroknál W8.X, 10 rendszereknél követelmény az NX, PAE, SSE2 támogatása, ami pl. a Coreinfo programmal is ellenőrizhető, vagy ott van a CPU-Z, sőt még blogbejegyzés is íródott erről.
Ha az előbbiek stimmelnek + megfelelő driveres támogatás is van az adott hardvernél Windows 10-hez, akkor elvileg futnia kell azon a gépen, ennyi. -
King Unique
titán
-
Zoz
őstag
válasz
I02S3F #129861 üzenetére
" Vagy lesz olyan hw, amit a w10 egyik verziója támogat, a másik nem?"
Volt már ilyenre példa. -
N@idia
őstag
válasz
I02S3F #129852 üzenetére
Az igazság az hogy már 10x próbáltam újra telepíteni ami végigmegy és minden alkalommal mikor töltene be az adatokat ott elszáll és végtelen bootloop hurok jön létre aminél megáll a karika és megjelenik az egér innentől már nem csinál semmit magyarul a telepítést sem tudom teljesen befejezni és a csökkentett mód sem jön be mivel nincs befejezve a telepítés ergo csökkentett mód sincs képet mellékeltem bejelentkezési rész sem jön be sysprep vagy micsoda ennek a neve azt mondjak más fórumokon
-
OldMike
őstag
válasz
I02S3F #129688 üzenetére
Inkább csak kíváncsiságból kérdezem, hogy a Windows Update-ben mennyi idő után jelenhet meg egy driver frissítés?
Konkrétan: most olvastam, hogy kiadták az új WHQL frissítést a Geforce-hoz (461.09), ami sebezhetőségeket is javít. Nálam 456.71 verzió van fent, emlékeim szerint a WU-n keresztül lett feltéve.
Nem gondolnám külön telepíteni, ha nem túl sokára az MS által elfogadott kerülhetne fel.
Köszönöm -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest