- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hape60
aktív tag
válasz
=WiNTeR= #45156 üzenetére
Ezt próbáltad már?
Somehow Windows messed up the partition info for that disk. The data is still intact so don't worry. I tried the usual fixer apps, EaseUS, TestDisk, but the only one that actually worked was MiniTool Partition Wizard. (Select the unallocated partition and click the Partition Recovery option, then Apply). -
King Unique
titán
válasz
=WiNTeR= #45160 üzenetére
Például lemezkezelőben lehetne, ha nem fagyna ki, illetve itt egy leírás. Utóbbiban említik a TestDisk-et is, ami néha képes visszaállítani. De, ha fontos adatok vannak rajta, akkor előtte ajánlott az adatmentés külső programmal! Vagy, ha egy live Linux alatt hozzá tudsz férni a partíció tartalmához, az is ok lehet.
-
cigam
titán
válasz
=WiNTeR= #45156 üzenetére
Live linux látja? Vagy pl. a Paragon Rescue Kit-el is érdemes megnézni.
-
pzstm
titán
válasz
=WiNTeR= #1169 üzenetére
bizonyos honlapoknál előző buildben is már feljött nekem
Előre szólok, hogy örülünk a gyakori buildeknek, sőt aki fast opciót választ még gyakoribbaknak megvan a veszélye, hogy (sőt szinte biztos), hogy egy-egy buildet visszalépésnek fogunk érezni. Előre szólok, hogy ez teljesen normális.
-
törölt tag
válasz
=WiNTeR= #553 üzenetére
Éles rendszerként használom, a sebessége nagyon jó. Mindent azonnal csinál. Egyelőre egy játékkal tudtam tesztelni, de sokkal gyorsabb, mint 8.1 alatt volt (Mortal Kombat 9). Bár ez betudható a pocsék portnak is
xxSanchez: Akkor újraindítást kér, és lecseréli a start menüt
Arra gondoltam, hogy ha pl. kihúzom a billentyűzetet, akkor a tablet miatt előjön a kezdőképernyő, de egyelőre még ki kell jelentkezni hozzá.
A telepítéshez amúgy nekem sem kért kódot, pedig nem a 8.1-re telepítettem rá, hanem tisztán. A telepítőbe van integrálva egy olyan kód, aminek végtelen az aktiválási száma, majd áprilisban le lesz tiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Subaru topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest