- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hape60
aktív tag
válasz
=WiNTeR= #45156 üzenetére
Ezt próbáltad már?
Somehow Windows messed up the partition info for that disk. The data is still intact so don't worry. I tried the usual fixer apps, EaseUS, TestDisk, but the only one that actually worked was MiniTool Partition Wizard. (Select the unallocated partition and click the Partition Recovery option, then Apply). -
King Unique
titán
válasz
=WiNTeR= #45160 üzenetére
Például lemezkezelőben lehetne, ha nem fagyna ki, illetve itt egy leírás. Utóbbiban említik a TestDisk-et is, ami néha képes visszaállítani. De, ha fontos adatok vannak rajta, akkor előtte ajánlott az adatmentés külső programmal! Vagy, ha egy live Linux alatt hozzá tudsz férni a partíció tartalmához, az is ok lehet.
-
cigam
titán
válasz
=WiNTeR= #45156 üzenetére
Live linux látja? Vagy pl. a Paragon Rescue Kit-el is érdemes megnézni.
-
pzstm
titán
válasz
=WiNTeR= #1169 üzenetére
bizonyos honlapoknál előző buildben is már feljött nekem
Előre szólok, hogy örülünk a gyakori buildeknek, sőt aki fast opciót választ még gyakoribbaknak megvan a veszélye, hogy (sőt szinte biztos), hogy egy-egy buildet visszalépésnek fogunk érezni. Előre szólok, hogy ez teljesen normális.
-
törölt tag
válasz
=WiNTeR= #553 üzenetére
Éles rendszerként használom, a sebessége nagyon jó. Mindent azonnal csinál. Egyelőre egy játékkal tudtam tesztelni, de sokkal gyorsabb, mint 8.1 alatt volt (Mortal Kombat 9). Bár ez betudható a pocsék portnak is
xxSanchez: Akkor újraindítást kér, és lecseréli a start menüt
Arra gondoltam, hogy ha pl. kihúzom a billentyűzetet, akkor a tablet miatt előjön a kezdőképernyő, de egyelőre még ki kell jelentkezni hozzá.
A telepítéshez amúgy nekem sem kért kódot, pedig nem a 8.1-re telepítettem rá, hanem tisztán. A telepítőbe van integrálva egy olyan kód, aminek végtelen az aktiválási száma, majd áprilisban le lesz tiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest