Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"ablakanimációk elég jók lettek"
Pont írni akartam, hogy androidon is az az első dolgom, hogy 0.5-re állítom. Itt is szívesen megtenném, mert bár elsőre jópofa, de a fele is elég lenneVégre megvan a "notification" rész, kíváncsi vagyok hogy mennyire fog működni. Mert pl. nekem a modern ui-s gmail szinte sosem jelzett eddig, hogy jött új levél.
Ja, és lett rendes csataliszt (ATI)
Pedig én semmilyen driver nem telepítettem a gépre. De ezt is az újdonságok jó oldalára teszem. -
vlevi
nagyúr
Azért vannak még furcsaságok. Próbáltam 4 darabba osztani a képernőt, fogjuk rá, hogy sikerült is, de mégsem
Az email app volt a bal felső. Ezt valami miatt nem engedi függőlegesen kisebbre venni, mint a kép 2/3 része. Jobbra mellé odatettem egy windows intézőt, oké. Alulra a Firefoxot. Namost, a Firefox az úgy beszorult abba a méretbe, hogy csak na. Hiába próbálom mozgatni, maximalizálni, rázással a többi ablakot minimalizálni, semmi hatása, ott marad alul, egy csíkban. Ami nagy gáz, mert jópár ablak meg van nyitva benneBocs a tré minőségű videóért, de talán látszik, mi a helyzet. Akármit próbáltam vele, a teljes méret az meghülyült.
-
=WiNTeR=
senior tag
Még a múlt hónapban csináltam mentést az egész recovery-ről mindenestül meg a recovery telepítőjét is kimentette, tehát elvileg megvan minden.
De szívem szerint legyalulnék minden partíciót és csak egyetlent hagynék meg a rendszernek. Amíg USB-ről be lehet bootolni a telepítőt addig nincs szükségem recovery-re -
=WiNTeR=
senior tag
Időközben felpakoltam Surface Pro 2-re szintén frissítve aztán hard resettel letisztázva a dolgot. Köszi
Véleményem szerint sokkal jobban lehet így ablakban használni a metro-s appokat meg úgy az egész OS értelmesebb / használhatóbb tapizva és egér + billentyű kombóval is.
-
Dr.FantastiK
őstag
elhiszem,, ezaz, pont azokat a ficcsoroket kellene belerakni az elején, hogy elegendo ido legyen kitesztelni rendesen,! 'nempedig az utolso ConsumerPreview -ig eltitkolni, és akkor az utolso percbe berakni oket joo bugosan !!
ezen eggyaltalan van mit tesztelni ???
az új'StartMenu-n kivul ?
-
bepken
veterán
érdekesen működik ez a feedback app
kicsit macera volt olyan képet csatolni, ahol látszik is amit mutatni akarok (start menü + 2 db hibaüzenet), és persze személyes infó se nagyon látszódjon.... na de összehoztam
ja és én akárhogy kerestem, nem találtam ezt a jelentést, szóval újat hoztam létre
-
junior11
veterán
Előre is köszi. Van egy ritkán használt asztali PC-m, Win7 rendszerrel, lehet, hogy feltenném rá. Ez az insider program amúgy teljesen ingyenes? A W7 esetében 32bites rendszert használok, de a W10 esetében feltehetem a 64biteset is? Telepítéskor a W7 nem marad meg csak W10 lesz rajta vagy máshogy is meg lehet oldani? Bocsi, de ezekkel a dolgokkal nem nagyon vagyok tisztában.
-
bepken
veterán
őszintén szólva az árazás része engem sem érint - szintén DreamSpark - de ettől függetlenül érdekesnek tartom az elképzelést. arra pedig még kíváncsibb vagyok, hogyan hatna ez a piacra. persze biztosan nem rohanna mindenki fejvesztve, hogy fejlesszen kicsit az asztali gépen - XP ugye épphogy, de eldöcög.....de azért valamicskét csak mozdítana a dolgokon egy, bár alap, de mégiscsak !legális! rendszer beszerzésének lehetősége olcsópénzért.
na meg hát az új rendszer is nagyon izgatja már a fantáziámat! ...persze ez totál másodlagos szempont ilyen hírek tükrében ugye..
-
szabonagyur
félisten
Azt még nem próbáltam ki egyelőre, de jó lenne valamikor. Mi kell hozzá? Jó leírást nem tudsz esetleg? Sima Win8.1 Core tudja?
Nekem VmWare annyival szimpibb, hogy közben a háttérben ott a jól megszokott rendszer, nem kell újraindítani sem a gépet, hogy használjam csak lerakom kicsibe a virtuális gépet.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Félreérthetően írtam így késő este
Arra utaltam, hogy mennyire marad a Metro dolog és az ehhez kapcsolódó újítások amik megjelentek Win8-ben, illetve mi lesz a teljesen új dolog a rendszerben, hiszen eddig mindegyikben volt valami, kizártnak tartom, hogy csak a Start menüvel lerendezik az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest