- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
-
pohár
félisten
lehúztam a régi SSD-t, megpróbálkoztam egy javítással, nem tudott kezdeni vele semmit nem
egyéb ötlet? remélem, hogy valami megoldást sikerül találnunk, mert holnap reggel elmegyek az albiból, aztán majd kedd este jövök vissza legközelebb, szóval este/éjjel meg kell hegesztenem a rendszert
esetleg az működhet, hogy hozzáadok egy 100MB-os partíciót a mostani SSD-re (mert csak allocated helyre lehet másolgatni), átmásolom a régiről a cuccokat, és utána a már meglévő 450-eset, és az új 100-as összeolvasztom, és átméretezem 450MB-ra?aktív lemezen nem megy Win alatt, más ötlet kell
-
whitezo88
nagyúr
Csupán egy Kritikus pont alatt annyit írt, hogy a rendszer összeomlott, okokat nem ír, előtte és utána csak Információk és egyéb jellegű dolgok vannak. Előbb is akartunk játszani és éppen elindult a pálya, már fagyott is ki (kép, hang fennakad, és vége, most nem volt restart). Előtte fél napig ment a gép, film és böngészés ügyén.
Windows frissnek jelzi magát, driverek is frissek továbbra is...
Ötletem sincs mitől csinálhatja...
-
Nem az Advanced SystemCare progi kavart be, mert ezt már évek óta használom, minden gond nélkül, valami más bibi volt, mert csináltam egy rendszervisszaállítást a tegnapi Win frissítés időpontjára, és helyrejött a lomtár, elérhető újra az ürítési funkció is, és működik az asztalon jobb klikkes vari is.
-
-
2 hetes sincs a gép, előtelepített w10-zel vettem szűzen.
Még bele se másztam úgy istenigazából a lelkivilágába, 1 regedit buhera volt, a locksreen eltüntetésére, és miután egy éjjel szépen egy munkafolyamat közepén restartolt, csak úgy, microsoftosan...
ezután én meg letltottam az updatet, csak úgy tordaitibisen...
És hetente manuális update, amikor nem baj hogy újraindulgat.
Ennyi a buherálás gyakorlatilag. Netezés, filmnézés, és helyi hálón dvr kamerák képének nézése amire használva lett eddig.
Ez egy Z8300 alpú mini PC, de nem hiszem hogy maga pc lenne ennyire szar, a hibák 90%-a az oprendszer gyökérsége. -
TRob1
veterán
Chrome-on én is uBlock Origin-en vagyok (Adguard jobban bejön?), de Edge alá sajna semmi más egyelőre.
(#49338) Apaxp:
Hát igen. Manapság már nem a "klasszik vírusok" vannak divatban. Bezzeg a régi szép időkben mikor még a OneHalf és társai voltak a közellenség.Manapság már nem a vírusoktól kell félni...
-
TRob1
veterán
Csak éppen annál a másnál (next-next-finish) kb. bármilyen védelemnél kell takarítani. Mert ő maga mondja ezeknek a xaroknak hogy persze, gyertek.
(#49335) Popes :
Így van. Ezt mondom én is. (Mondjuk mostanában már Adblock sem az igazi, az is elkezdte a "beengedéseket" ) -
Lehetséges, de mi van, ha egy hónap múlva egy másik számon megint kijön?
Ugyanez a félelemük a 1511 letiltott AU esetén is. Mi van ha egy idő után a Microsoft-nak nem tetszik, hogy nem frissített mindenki, és kiküldi újabb számon... ahogyan ezt csinálta a korábbi Windowsokra kiküldött frissíts Win10-re programokkal is. -
-
kkdesign
senior tag
Szia,
válasznak írom, meg off topicnak, mert nem erre a témára irányul a kérdésem. Ha nem túl tolakodó, akkor a képen amit billesztettél a stílusokat hogyan, és honnan érted el, hogy és miként telepítetted, hogy így néz ki?A tálca stílusa érdekelne, hogy azt hogy állítottad, meg mappastílus, téma
Na egyszóval, minden. Remélem nem túl tolakodó amiket kérdezek!
Nagyon tetszik az össz dizájnod, szeretnék egy magamhoz illő más stílusút ráépíteni a Windows 10-emre, csak nem tudom miként oldhatom meg, így nagyon köszönném ha tudnál segíteni
-
vlevi
nagyúr
-
Popes
őstag
Ez lemaradt.
Virustotal link. -
SamSem58
aktív tag
Ezen a HDD-n nincsenek külön partíciók, itt egyben van az egész lemez, tudtommal ez esetben telepítés előtt kell csinálni egy 100 MB-os partíciót. Ez nem egy nagy kapacitású HDD, ha jól emlékszem 350 GB, meglátásom szerint ezt felesleges partíciókra osztani.
#47013 radix, köszönöm neked is a hozzászólást!
-
SirRasor
addikt
Egy kis kiegészítés: Ha az előző hsz-el csinálja, akkor neki lesz +1 500 MB-os partíciója, és ilyen szempontból lehet érdemes megcsinálni telepítés előtt, bár sose próbáltam. Igazából a +1 rejtett partíció nem zavar sok vizet, ha backupot se csinál
Ha meg van mondjuk acronissel, akkor az úgyis elintézi a +partíciót is.
-
ufonauta
aktív tag
Ugyanezt akartam megfogalmazni, csak nem tudtam ilyen összeszedetten leírni.
Még annyit hozzátennék, hogy az áram alatt lévő, de kikapcsolt gépben a táp kapja a delejt, viszont hűtése nincs. Nem tudom, hogy a kondiknak ez mennyire tesz jót. Anno vagy tizenéve a HWSW-n ezt kiveséztük a robbanós kondis "Vargáné"-s tápokkal kapcsolatban. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Ryzen 5 7600 AM5 Box új processzor eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest