- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
válasz
BenJoe80 #67638 üzenetére
Én ezt használom, de nyomtatóm nincs.
[link]A 33 év gyakorlati tapasztalata az, hogy ha minden programnál (PDF nyomtatás) előjön a hiba, akkor a driver frissítés kötelező, ha az is rendben van, akkor hardverhiba.
Ha a driver friss, hardverhiba nincs, (minden más tud nyomtatni jól), akkor a PDF nyomtatáshoz használt program hibás.
-
mpo
veterán
válasz
BenJoe80 #67621 üzenetére
Rákerestem a hibaüzenetre:
[link]Az én gépem is naprakész, jól is működik, aztán a Driver Booster talált 15 elavult drivert.
[link]Nem engedtem neki az update-t, hanem a gyártói oldalról (alaplap, proc, SSD) szedtem le és install.
Újra futtattam, már csak 4 van, azokat is frissítem.
Az eszközkezelőben is végigmentem egyesével, ahol lehet frissített is.
Akkor a Windows Update minek van? -
válasz
BenJoe80 #50343 üzenetére
Újratelepités után ki kellett volna kapcsolni a windows 10 automatikus driver telepítését, az lehet a gond hogy ő saját maga felrakott egy drivert valamelyik hardverhez amit az nem kamáz.
http://dirtywindows.hu/2015/07/30/disable_w10_dri_update/#50341) Badboys
Neked meg azt mondom egy virus ellenőrzést futtass le, akár egymás után kettőt is, adwcleaner -t és malwarebytes -t az ingyenes is jó lesz.
Dvd lejátszáshoz meg használj valami szoftvert, pl MPC HC vagy Potplayer -t..(#50342) margithid
Meg van akadva a telepítő és nem megy tovább. 20 percnél ne áldozz rá több időt ha megáll bizonyos százaléknál. Holnap talán több sikered lesz, kezd újra.(#50340) adika4444
-
-
BenJoe80
senior tag
válasz
BenJoe80 #48216 üzenetére
#@&*˘%! Kb. 4 óra tökölés után kiderült, hogy:
- Outlook.com szinkronizál ugyan, de baromi lassan
- továbbá a PC "People" appja nem szinkronizál "felfelé", tehát au Outlook.com irányábaMagyarul az összes változtatást az Outlook.com-ban kell létrehozni és az szinkronizál "lefelé", azaz ebben az esetben a PC és a WP "People" appjai felé.
Bár érdekesség képen a WP "People" appja tud "felfelé", azaz az Outlook.com irányába szinkronizálni...
Pfff...! Windows - menjél inkább krumplit termeszteni!!!
-
vlevi
nagyúr
válasz
BenJoe80 #26217 üzenetére
Én is win10 alatt hazsnálok firefoxot, semmi gondom nincs vele. Azt azért hozzáteszem, hogy kiegészítők nálam szinte nincsenek is, még a flasht sem raktam fel.
Nem lehet, hogy valamilyen kiegészítőd nem bírja a win10-t? Probalj meg feltenni egy firefox portable verziót, annak üres profilja lesz, nem érinti a már feltelepitett firefoxot. Ha az jól megy, akkor lehet keresni, mi a baja a "rendes" tűzrókádnak. -
Snoop-y
veterán
válasz
BenJoe80 #4617 üzenetére
Vallalati kornyezethez valo csatlakozas. PL van egy munkahelyem.hu domain ahhoz hogy defaultbol elerd a szerveren levo meghajtokat illetve vegrehajtodjanak az azon beallitott hazirendek ( pl bizonyos programok nem futhatnak vagy csak bizonyos programokat lehet telepiteni ) be kell leptetni a gepedet a domainbe. sima 8.1 ezt nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest