- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Remélem tud valaki segíteni, véletlen (ne kérdezzétek hogyan) frissítettem windows 10-et 11-re, nyilván nem boot menüből, mert az zárolva is van, visszatudom ezt valahogy csinálni?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Kellene egy kis segítség, nem tudom elindítani a xamppot, mert a portot foglaltnak jelzi, de persze semmi nem foglalja
Elvileg a service.msc ben kellene látnom valami Word Wide Web plugn-t vagy mit, de nincs ott, a szolgáltatások között be van kapcsolva az interenetes dolog, de nem oldotta meg
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Lenne egy kérdésemNem tudok HP Wireless nyomtatóval vezeték nélkül nyomtatni, azt írja a word is, hogy az Active Directory tartomány bla bla bla nem elérhető
Utánanéztem, de se a vírusirtó se a Deffender kikapcsolása nem oldotta meg, viszont sokan panaszkodnak erre
Telefonról meg gond nélkül tudok nyomtatni, ezért gondolom hogy valami a win10 szúr el
van valakinek ötlete? Minden frissítés fent van mindenen, minden eredeti stb stb
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Van tippje valakinek arra, hogy hogyan tudom átállítani az energiagazdálkodást teljesítmény centrikusra? gyakorlatilag semmit nem enged ott alkalmazni, semmit nem ír ki, csak inaktív az alkalmaz gomb
-
bandi0000
nagyúr
Hogy lehet kikapcsolni, azt hogy magától telepít kisebb alkalmazásokat játékokat?
Ez a game mód ér valamit ?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy bármelyik windows serial működik más nyelvű windows-al is?
Konkrétan, jár nekem ingyen windows amíg tanulok, 2 kulcsot kaphatok csak, viszont egyiket jól benéztem, mivel angol verziót "vettem" meg, ezt a kettőt pontosan:
Úgy emlékszek, hogy régebben próbáltam, az angol verziós kulcsot magyar verzióra, de nem fogadta el talán
le lehetne ezt ellenőrizni valahogy?Mert mikor magyarítottam, akkor olyan hiba volt, hogy start-nál ha kerestem,és magyarul írtam be valamit pl vezérlőpult, de nem találta, angolul megtalálta, viszont nem indult el onnan
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
az mért lehet, hogy letöltöttem a magyarosítást a vezérlőpultból, mivel angol win10-em van, és nem igazán magyar mindenhol, ráadásul a start-ba ha rákeresek valamire, és megtalálja, de nem tudom onnan megnyitni
-
bandi0000
nagyúr
Telepítésnél elcsesztem, és véletlen bekapcsolva hagytam az onedrive mentéseket, azt hol tudom kikapcsolni?
-
bandi0000
nagyúr
az mitől lehet hogy ha csökkentetbe indítom a gépet, akkor betöltésután fekete képernyő van ha csak az asztal van, de ha megnyomom a windows gombot akkor megjelenik minden, elindítok egy alkalmazást is jó, de ha megint kilépek az asztalra megint fekete lesz minden avagy kikapcsol a monitor
friss win
-
bandi0000
nagyúr
Az előfordult már hogy kikapcsolásnál nêha néha kiír olyat a gép, hogy valami utasítás az xy memóriacímre hivatkozott de nem megfelelő memóriacímre hivatkozott bla bla bla, ez mitől lehet? frissen telepített belakott win 10
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
nem biztos hogy jó helyen kérdezem, de vinyón van egy mappa, amit nem tudok törölni, valami program rakta oda, de nem tudom milyen program, valami squid a neve, meg exe fájl is squid, de ha megnyitom csak felugrik egy cmd ablak azt csókolom , szóval erre van ötletetek hogy tudnám kideríteni? vagy egyszerűen letörölni?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
bekapcsolás után mindig 100%-on pörög a winyóm pár perci,g, ahogy elnézem ez a Microsoft Compatibility telemetry pörgeti, ez micsoda? miért csinálja? ki lehet kapcsolni?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
egyetemistaként kaptam "ingyen" windows 10-et és társait, de csak angol verzió, pontosan ez: en_windows_10_multiple_editions_version_1607_updated_jul_2016_x64_dvd_9058187 , a kérdés az lenne hogy legálisan van e mód magyarosítására, és/vagy az ehhez kapott széria szám működne pl egy másik de magyar verzióval?
-
bandi0000
nagyúr
az miért lehet, hogy nem kapcsol ki a laptopom, vagyis képernyő kikapcsol a led világít és semmi, ha hosszan nyomom a bekapcs gombot, akkor kikapcsol
régen csinálta a pc is 1-2 szer, de a laltop már zsinorba 3. szor, legfrissebb windows van rajta
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
amilyen ISO-t le lehet tölteni a microsoft honlapjáról, az már tartalmazza a university kiadást? vagy jelenleg csak frissítéssel lehet feltelepíteni?
Szeretnék csinálni egy tiszta frissítést, de ha csak ráfrissítéssel tudom megoldani, akkor kár nekiállni
-
bandi0000
nagyúr
válasz
geckowize #41061 üzenetére
biztos van a te lapodnak is boot sorrendje, vagyis pl nekem asuson megnyomom bekapcsoláskor az F8-at, akkor nem lép be a UEFI-be, hanem csak feldob egy listát hogy miről és hogyan bootoljon, na már most a listába benne van a pendrivom neve pl E simán, meg úgy is hogy UEFI E, na neked is hasonlót kéne keresni és UEFI-be teleíteni, és úgy lesz a jó, a többit meg megoldja magának a bios
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Döglött Róka #41057 üzenetére
ebbe én annyiba kötnék bele hogy, múltkor mikor összepakoltam egy új gépet, win7-et dobtam rá, azt frissítettem 10-re, aztán szólt a tulaj, hogy mikor nem nyúl hozzá X ideig, akkor az egér nem működik, csak újraindítás után, természetesen az újratelepítés után tökéletes lett, meg am is UEFI-be kell a 10-et telepíteni, és a frissítéssel nem úgy lesz telepítve
-
bandi0000
nagyúr
hy
Egy kis tanács kellene, felfrissített win 10-em volt a laptopomon, viszont garanciába állítólag cserélték az alaplapot, na már most viszont azt írja hogy aktiválva van a windows, de elvileg valami alaplapi infót ment el nem? tehát akkor nem kellene aktiváltnak lennie nem?
-
bandi0000
nagyúr
Lenne egy olyan problémám, hogy adott egy laptop, van egy win7kulcsom, eredeti, felraktam a laptopra, viszont a laptopra nincs csak 8-8.1-10 driver, ezért gondoltam hogy akkor win7 ről frisíteném fel, csináltam rá netet, elkezdtem ezt a frissítést, de a telepítésnél mindig leáll 99% nál és nem megy tovább, erre van ötletetek?
-
bandi0000
nagyúr
hy
most vettem egy laptopot, win 7 et felraktam rá, frissítettem 10-re, de nem kért email címet, amit máskor igen, aztán csináltam egy tiszta telepítést, és akkor se kért,de viszont azt jelzi hogy aktivált a windows, a laptop használt, lehet volt ár frissítve és azért jelzi aktiváltnak?
-
bandi0000
nagyúr
hali
2 kérdés, egyrészt valahogy eltüntettem azt, hogy mikor törölnék valamit, akkor rákérdezzen hogy biztos törölni akarom e, de most egyből töröl, ezt hol lehet beállítani?
másrészt, ki lehet kapcsolni valahogy a képernyő forgatást, az alt+nyíllal?
-
bandi0000
nagyúr
hy
kicsit hülye kérdés, de felteszem, mitől van hogy nagy különbségek vannak bekapcsolási időbe, tehát legtöbbször 30s körül betölt, de valamikor 1-1,5 perc míg be tölt a windows, hülye kérdés de érdekel, hátha tudok tenni valamit, szimpla 7200-as HDD van SSD nélkül
-
bandi0000
nagyúr
hali
Lenne egy kérdésem,nem tudom volt e róla szó
Tehát én is felfrissítettem az eredeti 7-et 10-re, de itt a ph-n vettem a kódot, az a fajta amikor lementi a rendszer a hardver specifikációmat és nem lehet módosítani a hw-t mert akkor nem telepítődik fel vagy ilyesmi, nem is ez a lényeg, hanem hogy ha 10 van már akkor hogyan tudom majd újra telepíteni legközelebb? elég ha leírom azt a kódot amit mutat hogy aktiválva van a windows?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged