- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Atish19 #134399 üzenetére
Még cikk is volt arról, hogy önmagában az Insider programba belépés ≠ ingyen, jogtiszta Windows 10 licenc, meg pláne manapság... Valamint az Insider Preview buildek tesztelésre valók, nem mindennapi, általános használatra, szóval eleve rossz az ötlet.
Egyébként meg nagyon egyszerű, normális forrásból és reális áron kell Windows 10 licencet venni, nem pár euróért, aztán akkor nem lesz gond, amiről pont nemrég volt szó itt, + hogy technikailag akár aktiválás nélkül is használható a rendszer némi korlátozással. -
törölt tag
válasz
Atish19 #88179 üzenetére
Csak egy SSD-vel egyéb meghajtók nélkül milyen?
A teszt idejére húzd le a többit.
Ha magában jó, akkor lehet beállítási probléma is.A fájlkezelőt azért kérdeztem, mert a Total Commander az aktuális meghajtókat nézi át (ha előzőleg az SSD-n állt mindkét ablakban, akkor biztosan kihagyja a többit), vagyis nem feltétlenül az összeset, míg az Intéző mindegyiket ellenőrzi induláskor.
-
Popes
őstag
-
movax
őstag
válasz
Atish19 #48165 üzenetére
Igen, az IRS nálam is baszakodott. Az Anniversary Update teljesen eltávolította, mire én visszaraktam
, mert azt hittem, valami bug, de rettenetesen lassú lett tőle a cucc. Úgyhogy leszedtem és azóta repül a rendszer. Szerintem felejtsd el, anélkül is jól megy, sőt, ezek szerint csak nélküle megy.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest