- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Evil Snowman #65162 üzenetére
Ezek képesek rá.
Egyébként a szúnyogot nem megfogni, hanem lelőni kell, lehetőleg lézerrel. Hibás a fejlesztés iránya.
-
Jenne
őstag
válasz
Evil Snowman #65094 üzenetére
Ez az opció ugyan az a chrome-ban mint amit én javasoltam FF-ban.
-
válasz
Evil Snowman #64576 üzenetére
Sajnos a tegnapi örömöm is korai volt.
Restart után megint lehalt a bill, ugyanis hiába kapcsoltam ki a touchpad driver frissítést valamint rejtettem el a frissítések közül, a következő restartnál simán feltelepítette magát.
Ennek okán írtam ma a Microsoft és a Toshiba facebook oldalára, ahonnan érdemi választ nem kaptam. Kicsit bánt, hogy egy WHQL-es titulussal ellátott frissítés így szétcseszi a gépet, ami ráadásul figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy a frissítésnél kivettem mellőle a pipát és hide-oltam is, de ezek ellenére felmegy és szétbarmolja a gépet.
Végső elkeseredésemben neten kutakodtam és megtaláltam a megoldást, ami a következő:
1. Indítsuk el a regedit-et
2. Navigáljunk el a következő registry fájlhoz: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Class{4D36E96B-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
3. Válasszuk ki az UpperFilters sort, majd jobb egér és Módosítás.
4. Felugró ablakban mindent töröljünk ki, és a helyére csak ezt írjuk be: kbdclass , majd OK. Ekkor felugrik egy hibaüzenet, ezt nyugodtan okézzuk le. Ezzel a lépéssel a billentyűzetet tettük rendbe.
5. Ezt követően navigáljunk el a következő registry fájlhoz: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Class{4D36E96F-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
6. Itt is keressük meg az UpperFilters sort, majd jobb egér és Módosítás.
7. Felugró ablakban mindent töröljünk ki, és a helyére csak ezt írjuk be: mouclass , majd OK. Ekkor felugrik egy hibaüzenet, ezt nyugodtan okézzuk le. Ezzel a lépéssel a touchpad-et tettük rendbe.
8. Ezt követően indítsd újra gépet és voilá működik minden flottul.Ha valakit érdekel a teljes saga, akkor itt elolvashatja.
-
válasz
Evil Snowman #64513 üzenetére
Nos ugy látszik sikerült megoldani a problémát véglegesen (kopp-kopp).
Sajnos a Syl által javasolt legyalulás és offline fiókos bejelentkezés sem segített, így végső elkeseredésemben megpróbáltam még valamit. Mégpedig a Recovery lemez felajánl egy olyan opciót, hogy a merevlemez és annak tartalmának teljes törlése. Itt figyelmeztetett, hogy ez akár pár óráig is eltarthat.
Kis naivan gondoltam, hogy 3 max 4 óra és végez, nos Hölgyeim és Uraim röpke 21 óra 45 perc alatt gyalulta le a 750 GB-os vinyót.(gondolom minden szektort kinullázott)
Ezt követően feldobtam újra a Win-t és azóta minden smooth (remélem úgy is marad). Ezúton köszönöm nektek quailstorm, szabonagyur, Syl, hogy próbáltatok segíteni megoldani a problémát, mindegyik ötlet segítség volt, amit adtatok.
-
Syl
nagyúr
válasz
Evil Snowman #64513 üzenetére
7- Teliholdkor, éjfélkor kakast áldozni nem kell?
-
Syl
nagyúr
válasz
Evil Snowman #64511 üzenetére
Miért nem telepíted local user-rel?
-
bigrock
addikt
válasz
Evil Snowman #64509 üzenetére
Ha ez esetleg vigasztal, nekem hasonló a problémám: kb. 4-5 perc működés után a touchpad elkezd akadozni, majd teljesen megáll. FN+F7 kombóra még újraéleszthető, de általában csak WIN újraindítás segít.
A BT-os egeremmel hasonló a helyzet, BT kikapcs, bekapcs, és megint működik, kb. 7,5 percig.
Acer Aspire E11 laptop, gyári Win 8.1 Bing. (Ja: Egy újratelepítésem már volt recovery-ből...) -
válasz
Evil Snowman #64493 üzenetére
Nos az örömöm csak a következő restartig tartott. Újraindítást követően meghal megint mind a Bill, mind a Touch pad. Most már kezdek kib*szott ideges lenni. Bármi ötlet még vagy marad a szerviz?
-
Nimda
addikt
válasz
Evil Snowman #64490 üzenetére
Nálam is előfordultak anomáliák, a legutóbbi "nem kötelező" frissítések felrakása után.Pl. nem működött a felhő, leállt az explorer is ami egy pillanatra megfagyasztotta a gépet.
Drivereket alapból elrejtem, inkább csak értesítsen ha elérhető egy frissítés. -
quailstorm
félisten
válasz
Nem érdemes.
KÖTELEZŐ.Persze botnetgazdák mindig kellenek. Meg olyanok is, akik sírnak, hogy szarawindóz.
Pár éve nem frissített SP3 XP-n, és SP mentes 7-en lepődtem meg, hogy abszolút ismert program telepítője se indul akár...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Természetesen érdemes, drivereket nem szabad, csak ha régi a géped és nincs hozzá driver akkor lehet vele próbát tenni esetleg. Amúgy a legtöbb drivert opcionálisba rakja be, ritka, hogy kötelező kategória. Az ilyet meg el tudod rejteni, tehát nem jön elő többet.
-
quailstorm
félisten
válasz
Evil Snowman #64478 üzenetére
Nekem még sose volt kötelező frissítésben driver. Úgyhogy az automata nem volt gáz.
Ettől függetlenül régebben, gyenge géppel az értesítést választottam. XP-n asszem most is úgy van. -
quailstorm
félisten
válasz
Evil Snowman #64476 üzenetére
Nem kellene. Nálam itthon a gagyi router miatt van. Jelerősség nem tudom változik-e.
Amúgy Winupdate-tel WiFi driver is szokott jönni sajnos... -
quailstorm
félisten
válasz
Evil Snowman #64474 üzenetére
Első dolgot már megtanultad.
Drivert Windows update-ről SOHA. Magyarázni asszem nem kell...Eszközkezelő, megfelelő eszközök, uninstall. Vagy rapr. És eltávolítod valahogy. Az a lényeg, hogy el kell pucolni a hibásat, és visszarakni a gyártóit.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #64401 üzenetére
Szerintem a driverekkel lehet valami gubanc. A windows alapból nem rakta fel a drivereket? (Persze ezt nem tőled kérdem.
)
-
válasz
Evil Snowman #64190 üzenetére
jobb gomb tulajdonságok a meghajtón 7 fülből az egyik a testreszabás ott van hogy adja meg a fájlt az ikon tesztreszabásához... alapértelmezés visszaálitása gomb megodja, szerintem.bocs nekem angol a win.-em, magyarul pontosan nem tudom hogy van.
-
netpeti98
addikt
válasz
Evil Snowman #64186 üzenetére
Igen, beállítod, és utána törölteted nyugodtan.
-
válasz
Evil Snowman #64182 üzenetére
hdsentinel beállitásokban. -alapértelmezett meghajtó ikonok az intézőben-pipát ki. csak meg kellett volna nézni.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Evil Snowman #64182 üzenetére
Esetleg tedd vissza a programot és ott állítsd be, hogy ne módosítsa az ikont, így valószínűleg megmarad az alap.
Más: újratelepítettem a gépet 3.1.3-as utorrentel és most nem zabálja már a ramot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged