- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
válasz
s3toraph #68550 üzenetére
Én is ezzel küzdök már jó pár éve a laptopomon. Egy SSD és egy HDD van beépítve. A HDD a DVD helyére. Folyamatosan leáll. Én ezt csak a Hard Disk Sentinellel tudtam kikapcsolni, és így most folyamatosan megy. De rájöttem arra is, hogy nem minden vinyót lehet így beállítani. Némelyiknél nincs ilyen lehetőség.
-
s3toraph
senior tag
válasz
s3toraph #68568 üzenetére
Erre bárkinek tanács, ötlet?
Ahogy olvasgatok, az jött le hogy manapság ez normális a notivinyóknál. Remek.
A HDS-el sikerült elérnem hogy alig parkol, és nyugalmi állapotban nem kapcsol le egy pillanatra majd pörög fel a vinyó. Viszont nem egyenletesen pörög, nyugalmi állapotban megy egy fordulaton, majd kicsit gyorsít, majd megint alapon, megint gyorsít, és így tovább. -
-
quailstorm
félisten
válasz
s3toraph #67940 üzenetére
Ami 7-en megy az 8.1-en is. Én nem vettem észre ősrégi Win98 korszakból származó játékoknál se hibát, Win7-től eltérőt persze.
Nagyobb gond akkor lehet, ha az illető lapos Intel HD-s mondjuk. Arra nem tudok mit mondani. nVidiával vagy Radeonnal nem lenne gond. Én asztali gépet használok ilyenre.
-
s3toraph
senior tag
válasz
s3toraph #37377 üzenetére
Ha az említett win8 ISO-t bemountolom win7-ben és úgy kezdem el a telepítést a D-re, akkor is feltepül normálisan? Ez esetben D-nek fogja magát lántni a win8, szóval kell partíciót aktiválni mielőtt elkezdem a telepítést? Azért kérdezem, mert eddig a penydrive-os bootolás nem jött össze se win7 usb tool-al, se wintoflash-el (bejön bootkor az win ablakos képernyő fekete háttéren kék zászló ugye, aztán onnan nem megy tovább, BIOS-ban szerintem minden jól van, próbáltam simán és efi boot-al is pendriverol de nem jó), a Rufus meg hibával a zárul végén amikor készítem a boot pent, pedig a pendrive hibátlanul működik...
-
Core2duo6600
veterán
válasz
s3toraph #34702 üzenetére
Mivel laptopról van szó, gondolom előtelepített.
A laptop gyártók meg szeretik telerakni a rendszert minden féle szeméttel.
Szóval nem kizárt, hogy azok miatt nem ment !Én egy jól müködő win nél, és jól mükődő hardvernél nem láttam még olyat, hogy a win update kinyirta volna a rendszert.
Hogy lehet a win 8 ban megcsinálni, hogy a modern felületről egy ikon ki tegyel az asztalra, történetesen mondjuk a Paint ikonját.
Kicsit macerás mindig megkeresni az adott progit tartalmazó mappát.
-
b.zoli34
csendes tag
válasz
s3toraph #34706 üzenetére
nekem kiírja ,hogy leállítás, de a ventillátorok pörögnek tovább,már több hónapja így megy (kikapcs .gombal tudom leállítani , ha elfelejtem megy reggelig),egy frissítésadag óta ílyen ,ha csökkentett módba indítom , akkor norálísan leáll, összes drivert töröltem , újratelepítettem ,letíltottam az auton induló programokat de nem lett jó
-
bon
őstag
válasz
s3toraph #34697 üzenetére
8.1-nél nincs tálca ikon, így gondolom 8-nál sincs. Az Endpoint-ról meg azért nem hallottál, mert céges virusírtó, mennyiségi licensz keretében lehet megvásárolni, ha jól tudom minimum 10db-ot kell venni.
Opciók a programon keresztül elérhetők, de bármi probléma esetén a tálcán is kapsz információt, pl. gyanús fájl észlelése esetén.
-
s3toraph
senior tag
válasz
s3toraph #34684 üzenetére
Na meg volt a távsegítség nyújtás: a mcaffee eltávolító még dolgozott egy sort, aztán mindig működött már a defender, de lehet azért mert álladóan neten volt a gép a TV miatt. A sevices.msc szerint automakius indulás késleltetve a szolgáltatás, átraktam automatikusra, de így sem vagyok benne biztos hogy megy-e rendesen, mert a tálcán nincs ott az ikonja, a zöld házikó pipával! Kérdésem, hogy kell-e win8 alatt ott lennie ennek az ikonnak? Vagy a defendernek nincs is? Mert így hogy semmi látható szembeötlő visszajelzés nincs arról számomra hogy ez fut-e vagy sem... Nem mertem így hagyni, avirát felraktam nekik, lefrissítettem, megnéztem kikapcsolta telepítéskor szépen a defendert, szóval így maradt.
bon: Na erről még nem is hallottam.
King Unique : Így igaz, közben én is rájöttem, ill. megtapasztaltam. Én úgy voltam vele, hogy a kettő összeakadhat/nagyon belassítja a gépet mert párhuzamosan fut, nem tudtam hogy végre ennyi intelligencia be van építve a win-be.
Defenderben az zavar hogy nem látom hogy fut-e. Ha én nem látom egy teljesen kezdő meg pláne nem fogja tudni, ill. biztonságban érezni magát. Azért az a kis ikon a tálcán megnyugtató, plusz opciókat is el lehet érni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
s3toraph #34692 üzenetére
Bocs, nem olvastam vissza addig. Avira, AVG, Comodo mind jók. A Nagy Vírusirtó topic tud a továbbiakban segíteni.
-
bon
őstag
-
s3toraph
senior tag
válasz
s3toraph #34661 üzenetére
Értem én hogy be van építve a defender, de hogy kapcsoljam ki? Mert nincs olyan opció sehol....
MSE-re meg nem engedi felfrissíteni magát.
A kérdésem még az volt, hogy ha így hogy a defender be van kapcsolva - de nem jó mert nem indúl el amíg netre nem lép a gép és alul a tálcán sincs ott az ikonja -, mellé feltelepíthetek-e egy avg-t, avira-t, akármit? Ki fogja kapcsolni a rendszer a defendert? Mert nem akarom hogy az legyen hogy a defender is aktív és szétlassul a gép a két irtótol...vagy rosszabb.
Nos, hogy kapcsoljam ki a defendert?Vagy le is szedném, ha kell, ne legyen aktív az a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest