- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
FіkuszKukіsz #55687 üzenetére
Ez jól mutatja mennyire nem találja a csapásirányt az MS, csak vergődik.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #55687 üzenetére
Írtuk többen is, van külön témája a rendszernek, ne szemeteljük tele ezt.
-
zsolt200
tag
válasz
FіkuszKukіsz #52241 üzenetére
Szóval ezek szerint ebben a gépben sosem lesz 3,75/4gb ram. Akkor hagyhattam volna ennyi erővel a 32bites windowst is, Köszi
Mondjuk az kicsit fura hogy pontosan 3,25gb-ra állt be, se nem kevesebb, se nem többre.
-
zsolt200
tag
válasz
FіkuszKukіsz #52238 üzenetére
Levan tiltva. Oldjam fel? Lehetnél bőbeszédűbb, köszönöm
-
zsolt200
tag
válasz
FіkuszKukіsz #52232 üzenetére
Geforce gt430 1gb
-
CirrMee
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #51908 üzenetére
>irásodból úgy látom az IT területen dolgozol.
Hát, ez nem jött be...
De a közelben jársz, mert korábban végeztem hasonló munkát (+ elektronikai műszerészként is).>Nálunk sokáig nem dolgoznál az biztos.
Akar a fene odamenni.
Gondolom ott is az megy, mint ami a legtöbb helyen: az ájtís földöntúli atyaúristennek képzeli magát, mert hatalma van. Nem találkoztam még olyan nagy céggel, ahol ne ez ment volna. Szóval ha nem haragszol, inkább javítom továbbra is a gépeket a műhelyemben, nem vágyom ilyen munkára, a kuncsaftok is jobban megbecsülnek, és nincs valami balf*sz főnök állandóan a nyakamon. Ja, és kirúgással sem fenyeget senki, csak mert a sík hülye havernak/rokonnak jobban kellene a hely...>Aki informatikus létére az IT biztonsággal nem foglalkozik az szakbarbár.
Azért nekem is megvan arról az informatikusról a véleményem, aki körömszakadtáig védi a semmire sem való UAC -ot, csak azért, hogy igaza legyen.
Linux, root... Az inkább védelem, mit ez a csökevény. -
quailstorm
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #51908 üzenetére
áááácsi
Linuxon ha köll jog kérdez. Windowson ha köll jog nem működik. Óriási különbség. Ha nem akarok meglepődni, akkor rendszergazda mód.
(#51911) King Unique: ha rövid úton el akarod pusztítani a linuxot akkor nyugodtan legyél mindig root. Hibás fájlrendszert, telepítéseket, parancsra errorok tömkelegét okozza.
Én maradok a gyorsan begépelhető jelszónál.
-
quailstorm
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #51897 üzenetére
Egy évig használtam HIPS-et. Spyware terminator. XP-n. Kb olyan volt mint az UAC, csak rosszabb. Rájöttem hogy semmi szükség rá. Agyat növesztettem mert első P4 gépem 2. napján szarrávírusoztam.
Azóta nem volt aktív vírus a gépemen elvileg. Ellenben az UAC marhára idegesít, mert mindig elfelejtem hogy van, és minek kérdez egyfolytában hülyeségeket?Majd pont a vírus fog kérdezni mi? Perszepersze, meg a mesében. Láttam én már akasztott gépet UAC-lal.
Windows 8.1 alatt a nyamvadt metros appok miatt kell az UAC minimum szinten legalább. Ott is mindig a bajom van vele.
Gburner. Mé nem látja USB-t? Mi a fasz van. Eltelik 5 perc. Szól unokatesóm. Rendszergazda módban indítottad? Jaaa nem
Mert vannak appok amik nem kérdezik, beletörődnek és nem működnek. Fasza...Úgyhogy még egy parancsikon ahol kompatibilitási mód rendszergazda jog pipa bekerült. Rengetegszer használok olyan appot ami kéri a belepofázást és igenis zavar.
1.0-ás user meg úgyis mindenre igent kattint, meg se nézi mi van odaírva.
Ettől függetlenül értelmes dolognak tartom az UAC-ot meg a HIPS-et, kritikus környezetben sok idővel és türelemmel tuti jó az. De itthon NOD32 mellett felesleges. Most is a WIn7-emen nincs benyomva. -
dlaj
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #51853 üzenetére
Köszi. Esküszöm átnéztem, de valahogy átsiklottam felette.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #51754 üzenetére
Az komoly, hogy még 160EUR csak, hogy ez meglegyen.. akkor mindegy ha veszek egy újat teljesen.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #51740 üzenetére
Ugyanazt használja a program, főleg mivel semmi extra nincs felrakva Codec-ből. ProgDVB a tunerhez, VLC meg MPC-HC a filmekhez, és nálam ennyivel le van tudva minden ami film.
-
törölt tag
válasz
FіkuszKukіsz #51734 üzenetére
Mondjuk én is neten néztem meg az információt, nem emailben kaptam.
Egyébként: http://technet.microsoft.com/en-US/security/dd252948 ezen a címen vannak, a kívánt RSS csatornák.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #51707 üzenetére
Én is fizetős csak ProgDVB Pro-t. Semmi külső program nem kellett se Win7 se Win8 alá. Nem tudom mi lehet a hiba.
-
törölt tag
válasz
FіkuszKukіsz #51677 üzenetére
Köszi
-
válasz
FіkuszKukіsz #51614 üzenetére
"Ezzel csak kikapcsolja az ellenörzést, de a probléma nem lesz megoldva... "
Nem is kell egyből, mert először finoman állunk neki hibajavításnak(feltárni milyen/mekkora hiba lehet a háttérben), nem pedig rászabadítjuk a Windows-ok hírhedt hibajavítóját a meghajtónak, mert az piszkos munkát tud végezni, pótolhatatlan adatok mehetnek a levesbe és azt nem állítod vissza semmivel...
A helyes sorrend az lett volna, hogy ha vannak pótolhatatlan adatok, akkor azokról mentés, és csak ezt követően a chkdsk /F parancs(ami automatikusan javítja(nem pedig csak feltárja) a hibákat(utólag már mindegy mit ír ki, ha az automatikus javítás miatt már elxarta azt is, amit nem kellett volna...)Természetesen a javasolt módszer működhet(és jelen esetben működött is), csak nem árt ha a fent leírtakkal is tisztában van a user, nehogy ilyen manőver után a recovery progik topikban kelljen érdeklődnie(nagy számban feleslegesen)
-
janisjoplin1
tag
válasz
FіkuszKukіsz #51468 üzenetére
Köszi szépen ..sikerült..
-
pete_21
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #51460 üzenetére
Igen, így már megtaláltam a Win beépített fájlkezelőjében is. Nagyon nagyon ritkán használom (majdnem soha), így azzal nem vagyok nagyon képben. De így, hogy mondtad, már megvan abban is.
Illetve az ötlet jó volt, mert már TC-ben is így kell bekapcsolni, ott is ugyanígy külön van a rejtett és külön a rendszerfájlok mutatása. (De szerintem ez régebben nem így volt, vagy csak túl régen telepítettem már TC-t.).
Köszi mégegyszer! -
pete_21
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #51457 üzenetére
És tényleg! Megvan, köszönöm a segítséget!
Ez valahogy elkerülte a figyelmem.
A 8.51-es TC-ben már külön van a rejtett, és külön mellette a rendszerfájlok mutatása, ez szerintem régen egyben volt. Nem emlékszem, hogy régen külön kellett volna kapcsolni, és szerintem most ezért kerülte el a figyelmem.
Lényeg, hogy megvan, köszi!
Egyébként a pagefile és a swapfile miben különbözik? Úgy emlékszem, hogy Win7-nél még nem volt swapfile.(#51458) szabonagyur: Nekem a 8.51-es TC-ben tényleg külön van a kapcsolója a rejtett és a rendszerfájloknak. Ez kavarhatott meg.
Neked hanyas TC-d van? -
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #51457 üzenetére
TC-vel néztem én is mint a kolléga és ott csak simán rejtett fájlok bekapcsolása van, és mutatja mindet szépen.
-
pete_21
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #51455 üzenetére
Köszi a kiegészítést.
Most hogy írod, valami rémlik erről a fizikai cím kiterjesztésről, de nem nagyon mélyültem el a témában.Esetleg az utolsó néhány hsz-emre rá tudnál nézni, hátha tudod a választ?
A lapozófájlom hova tűnhetett? Feltéve, hogy a gyökérben kell lennie.
A lapozófájl beállításainál ezt írja "Jelenleg lefoglalt: 1920 MB".
Illetve Feladatkezelő/Teljesítmény/Memória alatt: "Lefoglalt: 1,8/9,9 GB". Szóval ehhez is hozzáadta az 1,9 GB lapozófájlt. Elvileg jónak kéne lennie, de valahova mégis eltűnt a pagefile.sys-em. -
Jones528
tag
válasz
FіkuszKukіsz #50544 üzenetére
Bocs elnéztem de köszi!
-
törölt tag
válasz
FіkuszKukіsz #50426 üzenetére
Köszi, meg néztem itt is volt róla cikk és 7-es óta fejlesztettek azért rajta:
" A BitLocker egyetlen hátránya, hogy a rendszerpartíciót csak TPM jelenlétében hajlandó lezárni, ugyanakkor előnye, hogy az állományok beolvasása a Windows számára nem okoz számottevő lassulást, hála a háttérben történő folyamatos kódolásnak és dekódolásnak."
-
kispx
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #50082 üzenetére
Mintha már a Vistától benne lenne ez a ficsőr. Szóval a javítására nem várnék
-
válasz
FіkuszKukіsz #49778 üzenetére
ami igaz is, arról meg már csak közvetve tehet az oprendszer, hogy a víruskereső, torrent...stb alkalmazások mit csinálnak utána, milyen beállításokkal és módban indulnak el...stb, pláne ha nincs korrekt 8.1 támogatásuk...
-
válasz
FіkuszKukіsz #49778 üzenetére
biza parasztvakítás rulez nem kicsit. Jó nem azt mondom, hogy hanem a gyári win lenne, ha nem mondjuk egy msdn iso val szűzen újrahúznám akkor valszeg gyorsabb lenne egy lapáttal.
-
Játékos
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #49362 üzenetére
Köszi a választ!
Ezeket megnézem holnap. A kérdésem az, hogy a "Mindenki"-be tényleg mindenki beletartozik? Egy másik gépen is mindenki? Esetleg csak helyi fiókok?Holnap jelzem, mire jutottam.
Köszi mégegyszer. -
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #49333 üzenetére
Hát nem tudom szerintem nem olyan mértékű azért ez erőforrás igény csökkenés, hogy akár összevethető is legyen, 1-2 folyamat lehet jobb, nálam ua. Office 2013-ban nekem az Outlook ami nagy problémás, nem frissíti a leveleket a kiszolgálóról, így nekem is ment vissza a 2011, pedig a 13 jobban tetszik
-
Ice&Lime
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #49250 üzenetére
Akkor ez most normális vagy sem? Vírus vagy sem?
Mert nekem ebből az írásból nem derült ki. -
vaakuum
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #49248 üzenetére
Nekem is ati kártyám van, tehát ha annak a drivere a ludas, akkor erősen benne van a pakliban, hogy újrahúzás után is jön a cumi
-
JoolsNOS
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #48999 üzenetére
Ez is ugyanazt olvasta ki.
(#48998) szabonagyur: ha a win 8 letölőjébe írom be, akkor meg azt mondja, ezzel a kulccsal nem aktiválható a win kereskedelmi változata.
-
Rimuru
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #48945 üzenetére
Mindkettőt próbáltam és nem változott semmit.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #48910 üzenetére
Én elhiszem, de itt normál használatról volt szó, laikus emberekkel
Enterpriseom nem volt soha, annyit tudok amit tesómtól -
Paulo81
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #44972 üzenetére
Ne haragudj, de nem tanulni kell, rendes telepítésre lenne szükségem.
Abba most ne menjünk bele, hogy mi miért kell. -
pzstm
titán
válasz
FіkuszKukіsz #44968 üzenetére
-
tkesy
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #44960 üzenetére
Csak az outlook-os volt használva... Most meg a laptopon csak a gmail-es...
-
válasz
FіkuszKukіsz #44829 üzenetére
"Pontosobban nem egy teljes értékű bitlocker van benne"
Persze, de korábban nem ezt írtad."Ha meg be van kapcsolva drive titkosítás annak oka van."
Nem feltétlenül, lévén, hogy pl Windows 8.1 RT-vel előtelepített tableteken automatikusan be van kapcsolva. MS fióknak kell lennie, amibe bejelentkezve automatikusan feltölti a Recovery Key-t (helyreállítási kulcsot) az MS fiókba. Erre a kulcsra pl hardverhiba stb kapcsán van szükség, minek következtében az OS-nek olyan beavatkozást kell eszközölnie, amihez átmenetileg ki kell kapcsolni a titkosítást.
Viszont az is igaz, hogy ugyanúgy a kulcs megadását kéri az OS, ha többször sikertelenül próbáltak bejelentkezni, ez viszont valóban gyanús... -
válasz
FіkuszKukіsz #44826 üzenetére
"Ráadásul csak a Pro meg az Enterpriseban érhető el."
Az egy tablet Windows 8 RT-vel, az is támogatja a BitLocker-t.bugizozi
BitLocker nem visszafejthető titkosítás, ha valaki elfelejtette a jelszót, akkor annyi, minden adat elveszik a titkosított partíció(ko)n. Természetesen ha teljesen újra van particionálva a meghajtó(újra van inicializálva), akkor újra telepíthető rá rendszer. -
goldnarmz
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #44397 üzenetére
Ez mekkora egy ökör beidegződés az ikszpés időkből, te jó ég...
-
Levwi
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #44397 üzenetére
most felfrissítettem majd elválik hogy az volt e a gond
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #43943 üzenetére
Jó SAP lehet nem a legjobb példa volt, csak arra utalok, hogy a pasziánsz meg aknakereső megléte ne legyen döntő tényező egy Windows 7 és 8 közötti vitában. Vállalati szinten egyikre sincs szükség.
Nem mondtam, hogy kis vállalat a 2e user, csak annyit, hogy nem szokták általában megengedi a játékokat a gépen, még admin kérésre sem, így ez nem lehet döntő tényező, már pedig te ez hoztad fel egyik szempontnak meg az alkalmazás telepítést.
Lehet, hogy magyar tulajdonú cégek még engedik a játékok meglétét, de ez nem is meglepő, majd fog fordulni a helyzet ott is előbb utóbb.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #43939 üzenetére
Valami nagyon kis vállalat lehet ami feltelepíti a játékot. Amúgy megjegyzés képpen a Windows 7 verzióknál csak a Pro esetében kell külön telepíteni a játékokat.
Vállalati szinten az össze játék tiltva van, sőt WMP is, de nem kezdem el sorolni, hogy mi még.
Vállalati szinten annyira belenyúlnak a Win-be, hogy akár meg sem ismered, gyakorlatilag mindegy, hogy Win7 vagy Win8 van rajta, amit a rendszergazda enged rajta azt tudod használni. Egy komoly vállalatnák az internet sem alap tartozéka egy felhasználói usernek, főleg ha nem végez a user olyan tevékenységet amihez szükség van, minden user csak annyihoz fér hozzá amihez szükséges.@Informatikai kultúra: hát nem tudom akkor lehet rossz helyen dolgozok mivel ott csak azt használhatsz ami kell neked. Pl. nincs SAP usered ha sosem kell használnod.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #43939 üzenetére
Elég faja helyen dolgozhatsz ha az admin egy kattintásra felteszi neked az amúgy nem véletlenül letiltott programot
Én eddig csak olyanokat hallottam hogy az admin egy ilyen kérésért cserébe inkább csak seggberugdosna.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #43937 üzenetére
Céges környezetben a pasziánszt is ki szokás venni, szóval ez nem hiszem, hogy nagy szempont lenne Windows választáskor.
-
zsírsámán
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #43935 üzenetére
Win8-on is simán jó a pasziánsz
-
NY_A
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #43906 üzenetére
A honlapjáról töltöttem le, és azt telepítettem. Hibaüzenettel leáll telepítéskor.
Már felerőszakoltam, de nem látja a telefonomat.
-
ozz
tag
válasz
FіkuszKukіsz #43349 üzenetére
Köszönöm a segítséged tökéletesen működik
-
ozz
tag
válasz
FіkuszKukіsz #43349 üzenetére
Szia,
eddig nem voltam gép közelben, ezt is megnézem este.
köszönöm a segítségedet
-
kalozhun100
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #43305 üzenetére
Most még több hiba lett.
-
ozz
tag
válasz
FіkuszKukіsz #43346 üzenetére
úgy van beállítva, de sajna nem az... mi lehet a gond?
-
ozz
tag
válasz
FіkuszKukіsz #43335 üzenetére
Működik köszönöm.
Azt meg lehet csinálni hogy a választó menü úgy nézzen ki mint a gyári win8-as?
-
ozz
tag
válasz
FіkuszKukіsz #43335 üzenetére
szia
nagyon köszönöm , gyorsan ki is próbálom és megírom, hogy mi lett....
-
válasz
FіkuszKukіsz #43249 üzenetére
továbbra sem indul.
mostmár jó. -
Rocko66
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #43172 üzenetére
Elárulom,ez a manual nem sok mindenre jó!
De lefényképeztem az uefi bios beállításokat:
Ennyi a beállítási lehetőség pci expressen van a vga!
Nem vagyok az a ember,aki csak belerakja a gépbe a kártyát aztán tolja a játékot!
Utána nézek részletesen a dolgoknak...
(Nem csak játékra használom a gépet,főként filmnézésre)Áttértem a másik topikba!
Köszi mindent! -
Rocko66
aktív tag
válasz
FіkuszKukіsz #43130 üzenetére
Szia.
Még1szer leírom, nem hardveres a probléma,mert win7-el ugyan ez a hardver hibátlan volt!
A probléma a win8.1+driverrel lehet...
Biosban semmit se kell állítani,ha le van tiltva az integrált onnantól felismeri a pci expresses 7950-es kártyát!
A hiba tehát nem itt keresendő!szabonagyur: Természetes a legújabb amd oldaláról leszedetett driver van fent(nem béta!!):
Illesztőprogram csomag verzió 13.251-131206a-166389C-ATI
Catalyst verzió 13.12
Szolgáltató Advanced Micro Devices, Inc.
2D illesztőprogram verzió 8.01.01.1360
2D illesztőprogram-fájl útvonala /REGISTRY/MACHINE/SYSTEM/ControlSet001/Control/Class/{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}/0000
Direct3D Verzió 9.14.10.01001
OpenGL Verzió 6.14.10.12618
AMD Catalyst Control Center verzió 2013.1206.1603.28764
AMD hang illesztőprogram verzió 9.0.0.9903Korábbi beta driverrel is csinálta az említett hibát!
-
Darko_addict
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #42964 üzenetére
Az vajon működhet, ha Norton Ghost-tal backupolom, a partíciót átformázom GPT-be, majd visszaklónozom az üres SSD-re a régi rendszert?
-
DS39
nagyúr
válasz
FіkuszKukіsz #42853 üzenetére
igaz, shareware. de lényegében ingyenesen használható. (csak egy plusz kattintás indítás után)
-
GRaul
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #42637 üzenetére
köszi
-
Játékos
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #42653 üzenetére
A régit egyszerűen "backup"-oltam a teljes lemezt. ( MBR, rejtett és rendszer partició)
A rendszert és a 100 MB-os particiót vissza is tenné az új helyére, de a MBR-ot nem.
Ha MBR nélkül "restore"-olom, akkor utólag tudom korrigálni a MBR-t a fenti parancsnokkal?? :Új
Köszi!Illetve ennek lehet köze az uefi-hez?
Természetesen az új SSD duplája a réginek. -
800.henrik
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #42507 üzenetére
-
800.henrik
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #42507 üzenetére
Hogyan lehet beállítani, hogy a 64-es induljon? Amikor DVD-ről megy a gép, miért kell neki HDD driver? A HDD-t látja, de nem tud rá telepíteni... Letöltöttem egy drivert, nem jó neki....
-
800.henrik
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #42501 üzenetére
-
Ice&Lime
veterán
válasz
FіkuszKukіsz #42268 üzenetére
Igen, köszi neked is, a program jó lett.
-
zs-zsolti
csendes tag
válasz
FіkuszKukіsz #42277 üzenetére
Okok! Köszi! :-) Eddig vistát használtam ott csak külön programmal lehetett ezt megoldani. örülök, hogy itt már alapból megoldható :-)
-
válasz
FіkuszKukіsz #41960 üzenetére
Nem tudom, milyen OSx varinánst akar hazsnálni, de az iDeneb L3-nak volt AMD-s változata is, ami nálam szépen is ment.
-
Kezdő Balázs
tag
válasz
FіkuszKukіsz #41960 üzenetére
Szia!
Köszönöm a fáradozásod.
Csak tudod anno mikor még Win 7-et használtam akkor f@xán működött minden,szóval nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged