- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurt Hectic
tag
Bing Térképpel szerettem volna több útvonalat összehasonlítani, ez legegyszerűbben úgy ment volna, ha több példányban nyitom meg, de hát így jártam...
Egyébként felfedeztem egy jelenséget, ami valószínűleg bug.
Nálam az alkalmazáslistában telepítési dátum szerint vannak rendezve az appok.
Ha egy alkalmazást telepítettél mondjuk egy hónapja, de időközben eltávolítottad és újratelepíted, akkor nem a logikus "Ma" kategóriába teszi, hanem a "Múlt hónapban" kategóriába. Tehát úgy néz ki, a telepítési dátum szerinti nézetben mindig az alkalmazás első telepítésének időpontja szerint kategorizál, függetlenül attól, hogy azóta lett-e már törölve és újratelepítve.Más.
gMaps alkalmazásban tervezett útvonalat nem lehet értelmesen kinyomtatni, mert csak a kezdő - és végállomást nyomtatja, a közbeeső állomásokat nem. Ha meg szeretnéd osztani más programban, nem szövegesen küldi át az adatokat, csak egy képernyőképet küld...
Van egy menetrend alkalmazásom (iMenetrend), ő sem hajlandó megosztásba átküldi az adatokat más alkalmazásnak, nyomtatni pedig egyáltalán nem tud.
OneNote szintén nem tud nyomtatni! -
Kurt Hectic
tag
-
kirjak
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
Reggelre összeszedte magát a gép. Szépen visszabontott mindent sok sok újraindulással.
I7 procival 8gb rammal és 2 gb gt740 el nem gondoltam volna hogy gyenge lenne az állomás. VGA persze nem kellett hozzá gondolom de akkor is furcsállom a dolgot.
Most apránként telepítem a frissítéseket és eddig nincs gond elég gyors a vas csak nekem nagyon szoknom kell ezt a Win8 at.
Mellesleg ha ez egy hivatalos win 8 akkor hogyan tudom majd később újra telepíteni? Nem kaptam semmiféle kódot hozzá. Én még a dobozos verziók korában nőttem fel.Köszi a segítséget még egyszer !
-
kirjak
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy win 8-al ellátott Asus X550L - t. Win update frissítéseit követően az alábbi kiírással dolgozik:
" a Windows szolgáltatások konfigurálása nem sikerült Módosítások visszavonása Ne kapcsolja ki a számítógépet" innen viszont nem megy sehova. Vártam 5 órát de semmi. újraindítottam ugyanez.... aksi kivesz újraindít csak ez megy.... Tud valaki segíteni? -
-
-
jajj ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem. vegyük az u vagy mikro torrentet
nekem az a winnel indul el. Hogy tudom azt megoldani, hogy a kis zöld ikonja csak az óránál jelenjen meg. Most az óránál is megjelenik és a tálcán nagyobban. Próbálgattam a kompatibilitási módokat de nem működnek. Win 7 alatt szépen ment a Vista kompatibilitási módban.
-
akela91
addikt
Hm, hát remélem támogat mindent. 8600GT vga van benne tán, gondolom a proci tokozása mind1, csak annyit találtam, hogy minimum 1GHz legyen, az meg bőven megvan a 2magossal (3Ghz talán). SSD szinténén nem lehet szűk keresztmetszet. Esetleg gond lehet egy 8 éves ócska alaplap?
-
sanyek2
senior tag
Az a baj, hogy ezekből csak az audio,és az inf ment fel.
A többire hibát ír ki, vagy hogy a gép nem felel meg az elvárásoknak....Újabb furcsa és bosszantó jelenség:
Játék feltelepül, indításnál pedig elindul a játék, de leteszi tálcára, és nem tudok belépni. A zene megy, hangok vannak, gép dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged