Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Egy hónapja kezdtem el használni Win8.1 Pro 64bitet.
Egy jó hete viszont beleestem egy problémába.
A problémám a következő:
-Ha otthagyom a gépet egy kb. 5-10 percre, és utána megnyitom a Feladatkezelőt, akkor azt irja hogy CPU Használat 50-60% folyamatosan!
Ami pedig ezt használja ilyen mértékben, az nemmás mint a Gazdafolyamat a Windows Feladatokhoz Nevü Folyamat, És ha rámegyek jobbklikk-Tulajdonságokra, látható hogy ez a Taskhost.exe-nevü fájl.
És ha elkezdem használni a gépet, egy 2-3 perc mulván elis tünik a Feladatkezelőből, és a CPU Használat ismét 1-5% között fog menni. Ha otthagyom a gépet 5 percre megint, és megint ez lesz. És ez megy egy hete, nem tudom mi lehet, de azóta mintha kissé rosszabbult volna a Játékok-ban a teljesitmény.
Aztán megkérdeztem egyes embereket, akik azt mondták , és persze Google-ön is utánanéztem - hogy ez az Automatikus Karbantartás-nak a jele. Oké, de ezt nem lehet valahogy kikapcsolni vagy letiltani?
Próbáltam Feladatütemzőben letiltani de másnap ugyanúgy leszivja a gépemet, és már felrobbanok miatta, nagyon idegesitőő!!!!
Ha bárki, bárhogyan, akármit tud segiteni Annak előre is NAGYON Megköszönném, mert már tényleg nem tudok mit kezdeni ezzel! -
Norbi095HUN
aktív tag
De hát az nem lehet, mivel ESET Nod32-vel is védve van, és sohasem járunk warez oldalakon sem, és mindig vigyázva van rá. Alig 1 hónapos a Win, nem tudom mitől lehet ez.
Most megpróbáltam ismét letiltani a Feladatütemzőben aztán meglátjuk.
Ha holnap ismét ez lenne, akkor már csak egy dolog maradt. Törölnöm kell az egészet a Feladatütemzőből-más nem maradt úgy néz ki- na de az biztonságos lenne? Mert ugyan van rá opció külömben ott... És úgy megnyomnák a f...-ba mert a tököm tele van ezzel 1 hete már. Másnak semmi baja a Windows 8.1-ével én meg itt szivok vele 1 hete.. -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segitsetek ha tudtok valahogy, mert megőrülök!
Valamiért még mindig zabálja a CPU-mat a taskhost.exe, de mostmár akkoris ha használom a gépet.
Mostmár tényleg nem tudom hogy mihez kezdjek mert mostmár az összes játék is szaggat!
Egyetlen jele annak hogy mi lehet az az hogy a Feladatütemező azt irja hogy az Idle Maintenance Fut. De miért mikor letiltottam a Müveletközpontban is, meg már mindent megpróbáltam?
Szerintetek miért csinálja ezt velem? Próbálja meg a Feladatütemzőből teljesen kitörölni az Idle Maintenancet, és a Regular Maintenancet?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
ATI HD 4770-esem van, Windows 8.1 Pro 64 bittel.
Jelenleg Win8-as 13.1-es Catalyst van fent.
Viszont itt: http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064
Itt van alul 13.4 "beta" is, esetleg megérné hogyha ráfrissiteném? Attól hogy beta driver, attol még jó?
És gondolom ugye ha felrakhatom, akkor nem kell előtte letörötlni a régit hanem kicseréli azt?
Norbi095HUN
aktív tag
válasz szabonagyur #64579 üzenetére
Rendben, tehát akkor ugye a mostani 13.1-est nem szükséges letörölni, hanem "ráfrissül"?
És köszi a segitséget! -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
E-kérdést nem azért teszem fel mert meghülyültem komolyan kérdem
A Mostani gépemen Windows 7 Ultimate 64Bit-van, erre szeretnék 8.1-et telepiteni.
Az előző gépemen én ezt úgy csináltam, hogy leszedtem ugye a képfájlt Microsoftról ami ugye .ISO Fájl.
Ezt bemuntolom Daemon Tools-sal, és Felrakom a még mükdökő/futó Win7 alatt. És semmi baj nem volt vele szépen felment 30-45 perc alatt csak ugye annyi hogy C:-n lekreált egy Windows.Old mappát, amit aztán szépen kitöröltem és kész ennyi. Ezt egyébként azért csináltam igy mert ni.ncs DVD-m amire kitudnám irni.
Szerintetek ez müködne a mostani PC-men is? Szeretném erre is felrakni a 8.1-et csak félek hogy ezen nem-e lesz valami gond vagy akármi.
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy Windows 8.1-et lehet-e úgy telepiteni Win7 Alól, hogy rámásolom a Windows 8.1 .Iso képfáj kibontott tartalmát egy Pendrive-ra, és onnan a Setup.exe-vel felrakom, Egyéni Telepités-t választva?
Gondolom Windows.old mappa az lenne, de nem gond
Müködne igy? Köszi előre is! -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Lehet-e úgy telepiteni Windows 8.1-et is, hogy a letöltött .ISO Képfájl [64bit 8.1 magyar iso] tartalmát kibontom, aztán azt rámásolom egy Pendrive-ra, de nem teszem a Pendrive-on semmilyen mappába sem a tartalmát, aztán pedig Onnan a Setup.exe-vel felteszem? Nem gond, hogyha kreáll egy Windows.old mappát, semmi gond
Másrészt pedig: Támogatná egyáltalán a gépem?
-Videókártya: ATI HD 4770 512MB
-Processzor: Intel Core 2 Duo E6300 3Ghz
-HDD: Western D. 1TB
-Hang: Realtek: HD Audio [Onboard]
-És ennyi.. Végülis.
Köszönöm előre is a segitségeket! -
Norbi095HUN
aktív tag
Tehát, akkor kicsit érthetőbben, előről:
Tehát, adott egy Windows 8.1 Pro 64bites magyar .Iso Képfájl a gépemen, letöltve, okés.
Ennek a képfájlnak a tartalmát én kibontottam egy mappába Daemon Tools-szal, és a kicsomagolt tartalmat, rámásoltam a Pendrive-ra, de nem tettem azt direkt semmilyen mappába sem.
Innen aztán [A Pendrive-ról] szeretném elinditani a telepitést, a Setup.exe használatával.
Kérdésem pedig volt, hogy: Ez igy müködne-e?
És igen, tisztában vagyok azzal, hogy lefog kreállni egy szép méretü Windows.old mappát, de ez számomra nem jelent semmiféle gondot. Van elég helyem bőven.Ha ezt elolvastad, szivesen várom a válaszod/véleményed erről.! Szia!
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz szabonagyur #67591 üzenetére
De ha D-meghajtóról indul, akkor utána honnan fog pl. újraindulás után folytatódni? [Egyébként formázni nem fogok] Biztosan nem lehet Pendrive-al?
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz szabonagyur #67593 üzenetére
És akkor ugye ezzel a megoldással semmi gondom nem lesz? Mármint szépen lemegy a telepités, és minden okés lesz ugye?
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy érdemes-e váltanom Windows 8.1-re a mostani Windows 7-emről.
Először is nem nagyon volt még ezen a gépen más OS, és azt lenne jó tudni, hogy minden müködne-e úgy mint most Win7 alatt? Játékok terén is elvileg nagyobb teljesitménybeli különbség lenne.És hát ugye a gép: Processzor: Intel Core 2 Duo E6300 2.8Ghz, Videókártya: Ati Radeon HD 4770 512MB, Ramok: 2X2GB DDR2 800mhz-es, Alaplap: Gigabyte GA-P31-DS3L, HDD: 1TB, körülbelül ennyi.
Annyi különbséget láttam egyébként, hogy majd a VGA-hoz mivel nincsen hivatalosan 8.1-es driver, ezért a sima 8-as [Catalyst 13.1] drivert kell majd felrakni, de igazából semmi gond nem lesz vele. Simán felmegy majd állitólag.Tehát először is csak arra lennék kiváncsi hogy: Megéri-e telepitenem, és ha igen, kompatibilis lenne-e mindezen felsorolt hardvereimmel?
A Választ pedig előre is nagyon köszönöm! -
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
Még mielőtt belevágnék a kérdezősködésbe leirom a gépem pontos adatait:
CPU: Intel core 2 duo E6300 2,8ghz
VGA: Ati Radeon HD 4770 512mb
HDD: 1TB WDD
Alaplap: gigabyte s-series ga-p31-ds3l.Tehát ez a gépem, és már korábban kérdezősködtem afelől hogy kinek mi a véleménye a 8.1-el kapcsolatosan, és elég pozitiv visszajelzéseket kaptam.
Ezért szivesen feltenném reggel a 8.1-est, viszont előtte szeretnék egy-két dolgot tudni, hogy nem-e szivok majd vele egy jó nagyot.Namost első dolog, hogy az AMD oldalán elvileg csak sima Win8-as 13.1-es driver van. Akkor magyarán ez müködne 8.1-el is simán?
Másik: ha fel is menne a driver [vga] előfordulna véletlen olyan hogy mivel az egy 8-as driver ezért néha crash-elni fog, vagy legrosszabb esetben kékhalált fogok kapni? Tudom, lehet hülyeséget irkálok, de tudni akarom, hogy minden biztonságosan menni fog-eMivel eléggé régóta használok amúgyis Win7-et jól esne a váltás. Lehetett volna Win10-is, de az ezzel a GPU-val ahogy láttam/olvastam mindenütt hát esélytelen lenne.
Előre is köszi! -
Norbi095HUN
aktív tag
válasz szabonagyur #68091 üzenetére
Szia!
Telepithetek-e a következőképpen 8.1-et a mostani 7-esemre, hogyha igy csinálnám?
-A Letöltött képfájlt [ami ugye .iso] kicsomagolom a D-meghajtóra egy Windows 8.1 nevü mappába mondjuk, és onnan a Setup.exe-vel inditva, kiválasztva a fájlok megtartása nélkül végigmenne gond nélkül? Vagy ez lehetetlen amit irtam?
Mert az az igazság, hogy most jelen esetben nem fontos formáznom végülis, és ha úgy is menne ahogy most leirtam, akkor az teljesen jó volna. -
Norbi095HUN
aktív tag
válasz szabonagyur #68100 üzenetére
Szia
Viszont ezzel annyi gond van, hogy csak 2gb-os Pendrive-om van, DVD-ből meg mind kivan irva film rajtuk
Akkor nem menne ezek nélkül? -
Norbi095HUN
aktív tag
válasz szabonagyur #68102 üzenetére
Rendben van, köszi hogy segitettél.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest