- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bigrock #64510 üzenetére
Köszi az együttérzést. Nekem a fő probléma az, hogy az a tetves Elan driver a billentyűzetet is kinyírta tehát az FN+F gomb kombók nem játszanak, mert ugye a virtuális bill-en nincs F1-F12-ig gomb....
Ami érdekes, hogy a reinstallt követően direkt kiválasztom, hogy ne visszaállítsa a megadott outlook fiókból az utolsó biztonsági mentést a gép, hanem mint új gép állítom be, ennek ellenére az eddig használt hátterem vigyorog rám, valamint a telepített programok és szolgáltatások között is ott van ez a friss elb*szott Elan driver.
MA délután még annyit megpróbálok, hogy létrehozok egy új fiókot és azzal jelentkezem be hátha akkor teljesen szűz lesz a rendszer.
-
matthias
csendes tag
válasz
bigrock #61079 üzenetére
Igen, az is egy megoldás, de engem amúgy nem zavar, ha magától telepíti mindig a frissítést (sokszor elfeledkeztem róla). Találtam egy oldalt, ami többféle megoldást ír erre: [link]
A csoportházirendek között engedélyeztem az újraindítás tiltását, ez remélem, hogy megoldja a dolgot.
-
SharpSA
veterán
válasz
bigrock #60934 üzenetére
Én a pro-t raktam fel az említett készülékre és érezhetően jobb lett tőle a készülék reakciója.
De egyébként lehet, hogy a gépházban lévő alaphelyzetbe állítás is jó lenne, mert azzal egy szűz Windows lenne a készüléken. Mert ugyebár azzal nem a recovery partíció lesz visszaállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Haditechnika, harcászat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest