Hirdetés
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- iOS alkalmazások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci__
tag
VHD-ra mehet az éles rendszerben használt MS accounttal, nem fog bekavarni? Abból amit korábban linkeltél azt hámoztam ki, hogy az appok későbbi újratelepítése amiatt kell, mert a Store-ban átkerül a fiókunk a Production branch-ból a Preview-ba, vagy valami ilyesmi. De lehet, hogy félreértettem.
-
thebencus90
csendes tag
Sziasztok, win 8as samsung laptopomnál induláskor előjött egy kékhalál: session3 initialization failed, mi okozza?
[ Szerkesztve ]
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy másnak is volt már olyan problémája, hogy bekapcsolásnál nem reagál az egér semmire meg nem is látom a kurzort de ha újdainditom(reset) akkor minden ok?!
-
Alister71
nagyúr
Az MSDN-ről felrakta már valaki tisztán az angol 8.1 previewet? Most szedem le, ad hozzá kulcsot is. A sima 8 driverek gondolom jók hozzá?
Vagy lesz magyar is hamarosan?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja az ASUS LiveUpdate tényleg talált frissítést, csak nem írta ki mit... az intel oldalán meg nem találtam frissebbet.
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
az előbb kaptam egy fagyást win8-on.
böngésztem pár fülön és megállt a rendszer, a kép, a hang, az egér nem volt, ablak gombra sem reagált és ctraltdel-re sem, ezért reset lett belőle.
hibanapló ezt írja:19:07:39: Kerner-Power
naplónév:rendszer, forrás:kerner-power, eseményazonosító:41, szint:kritikus, felhasználó:system, feladatkategória:63.
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.19:07:41: EventLog
eseményazonosító:6008, szint:hibaMi történhetett? Ilyen nem fordult még elő eddig.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért amikor hatalmas taps volt a start gomb emlegetésekor a közönség soraiban, komolyan felmerült bennem, hogy egy láma csorda tévedt be
-
válasz
Csabesz666 #33284 üzenetére
Igy van.
-
No, en kesz vagyok...
Az mar biztos, hogy nem vezettek ki az _osszes_ control panel beallitast a Metro feluletre.
Az universal search K*RVAJO. Tenyleg.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Nem olvastam.
Csak a nagy kék Get the update gombot láttam, és már nyomtam is rá.
Pedig a fakut se kell olvasni, ott van alatta, hogy "
If you're running Windows 8 Enterprise or the Windows 8 Enterprise Evaluation on your PC, you'll need to download the Windows 8.1 Preview ISO files. "
Igaz, win8 alatt az IE ragyás betűivel elég nehezen olvasható, de nem akartam addíg sem mást felrakni, míg nem látom szűzen a 8.1-t.Akkor várok
[ Szerkesztve ]
-
Tomko78
őstag
A magyar nyelvű Windows 8 operációs rendszerekhez nem használható a Windows Store-ból letölthető kiadás, így ebben az esetben az ISO fájlt kell letölteni a fentebb említett link segítségével - ahogy elérhetővé válik. Ezt találtam
-
Воланд
titán
válasz
#41133696 #33278 üzenetére
"Please note: Some tablets and PCs running newer 32-bit Atom processors require updates to their graphics drivers before they can run the Windows 8.1 Preview. Those tablets and PCs include the Lenovo ThinkPad Tablet 2, ASUS VivoTab TF810C, HP Envy X2, HP ElitePad 900, Samsung ATIV Smart PC, and Fujitsu ARROWS Tab. We are working closely with Intel and OEM partners to deliver updated drivers that will allow you to install the Windows 8.1 Preview as soon as possible. " [link]
-
Megy fel a Store-on keresztul - mar lehuzta a dolgokat, most installal.
Szep is a Win 8.1 beta Macbook Pro-n.
-
mdraco
őstag
Elég sok idő kellett míg feltette a 8.1-et, ahhoz képes hogy mennyi idő kell egy tiszta telepítésnek a win 8-nak. De eddig tetszik.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Csabesz666 #33269 üzenetére
Basszus, nekem is
Most raktam fel egy 90 napos enterprise evalt, amire ráment még 44 windows frissítés, és utána én is ezt az üzenetet kapom
-
pzstm
titán
válasz
pushalias #33265 üzenetére
ismerősnek meg a pici msi fájl nem települt......RT-re meg a fix coming soon.....ha van language packed....hát komolyan már
ilyet is olvasok:
WOW. My Windows 8 PRO won't update to 8.1. When I clicked to go to the Store it didn't start the store. I reinstalled the update... nothing[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Jelenleg Windows 7-et használok ,de Szeretnék majd át térni Windows 8-ra ,a kérdéseim:
Szerintetek melyik Windows 8 verziót vásároljam meg?(mint mezei felhasználó)
és olvastam arról is,hogy lesz vmi Windows 8.1 ,mennyivel lesz ez drágább mint a sima 8?
Szerintetek megéri megvásárolnom és átváltanom ? mi a pozitív és negatívumai Win7-el szemben?
válaszaitokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Ja a linket mondjuk nem néztem, a store-os verzióhoz jó volt.
Most rakom fel az angol nyelvi csomagot és felrakom élesbe, a jelenlegi rendszer úgyis sokat megélt már ezt is kibírja
Bár techneten fenn van úgyhogy biztos lesz még ma pár link... -
-
törölt tag
Kint is van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni.
Első Win8 telepítésnél megadtam egy MS accountot. Most Win8 reinstal előtt, hogy tudom a megadott MS accountrol az oda mentett felhasználói infókat törölni? Úgy szeretném újrahúzni a Win8-t mint ha ez lenne az első telepítés és az első MS account megadása! -
pzstm
titán
http://prev.windows.microsoft.com/en-001/windows-8/preview-download
Majd ezt tessék nézegetni várhatóan 6 után
(most még totál felesleges)
-
half333
őstag
válasz
Psychonaut #33243 üzenetére
És mennyi a szabad helyed?
-
pzstm
titán
egy kis magyarázat, miért nem lehet Preview rendszerről upgradelni véglegesre, Angol tudás kell hozzá, de érdemes elolvasni.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Macrium-mal át lehet költöztetni a rendszert Raid0-s kötetle probléma nélkül?
A win8, hogy áll ehhez?
-
Joker_5x
tag
Hali !!
Egy olyan kérdésem lenne win 8-on hogyan tudom én azt beálitani hogyha pl. a c./ meghajtora akarok valamit másolni (ezen van a windows) felugrik 1 ablak hogy nem irhato az adott fájl és van választási lehetöségem átugrom, kihagyom stb és van olyan hogy rendszergazdaként, ha arra rámegyek zokszó nélkül átmásolja az adott fájlt na a kérdésem az lenne hogyan tudom én azt megmahinálni hogy ez az ablak ne ugorjon fel nekem ??! Szoval lazán másolgathasak a c meghajtora anélkül hogy hibaüzenetekkel fárasztana a rendszer
Válaszotok előre is köszi !!
-
netpeti98
addikt
Én asztalon leszek rá nagyon kíváncsi. Egyenlőre még nem lett eldöntve, hogy hogy fogom tesztelni. Anno az RP-t is élesben egyedüli rendszerként használtam, de most szerintem lesz egy virtuális gép vagy VHD. A véglegest meg mindenképp tiszta telepítéssel fogom felrakni.
Üdv netpeti98
-
törölt tag
Én valahol azt olvastam, hogy ha olyan nyelvűre telepíted amilyenre nem adták ki (magyarul nem lesz) akkor csak a fájljaid maradnak meg (még jó) de a beállítások és alkalmazások elvesznek.
Viszont olyat is olvastam, hogy a 8.1 Preview visszaállít mindent, csak a 8.1 RTM viszi majd át a beállításokat.
Nem tudom melyik igaz, mindenesetre ha az első, akkor elméletileg a magyarra felrakott angol LP-vel mennie kellene. -
daneeeeee
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól tudom ma jelenik/jelent meg a Windows 8.1 Preview változata. Esetleg használja már valaki?
-
bon
őstag
válasz
half333 #33224 üzenetére
Pedig egyértelmű, a c: meghajtón találhatóak valamennyi internet böngésző ideiglenes fájlai ami elég csúnya méretre fel tudnak hízni a böngészés során. De ha a C:-n van a virtuális memóriája a gépednek akkor annak is a mérete tud változni a használat során. De említhetném még a vírus és kémprogram kergető programok frissítéseit is. Akár egy mezei program vagy driver frissítés ha úgy van megírva, hogy az előző változatott eltárolja akkor rögtön 2x annyi helyet is fog elfoglalni.
-
-
Megoldódott a probléma, de én se értem hogyan: próbáltam visszatelepíteni az ubuntu-t az ss-re, ami sikerült is, majd újra win8 telepítő és megint nem ment. Ezután elővettem egy régi hdd-t, hogy megnézem arra felmegy-e, hátha a telepítő pendrive a hibás, erre miután betettem a második hdd-t, viccből rányomtam újra az ssd-re való telepítésre és elindult.... ez valami vicc.
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #33222 üzenetére
Ok, én meg elkönyveltem hogy ez biztos így van megcsinálva. Pedig elég fura lenne, de hát mindig ezt csinálta amikor használtam. Laptopok voltak amin alig van bios beállítás húzva végképp nem voltak, az utolsó teljesen új volt és semmi nem volt rákötve még egér se, a win meg felment és működött hiba nélkül. Most meg ha beteszem az iso-t virtuális gépbe ott nem jön elő, ha kiírási hibától történne ilyen mondjuk az se semmi. Kösz akkor most már tudom hogy nem általános jelenség.
-
válasz
Visormail #33205 üzenetére
"Azt mondod hogy nálad nincs ilyen?"
Nem. Azt mondom, hogy senkinél sincs ilyen jelenség normál esetben. A Te készülékedben van a hiba, ami a telepítőlemezben keresendő. (ha nem eredeti/érintetlen telepítőről van szó, akkor felesleges is meditálni rajta a továbbiakban) Ha meg eredeti, akkor letöltéskor is sérülhetett vagy épp lemez írásakor.
Mindenképp próbálj ki egy másik telepítőlemezt is.[ Szerkesztve ]
-
sziasztok, tegnap előtt tettem fel a win8at az új laptopomra.. mindegy ez lényegtelen szóval új az egész számomra ... ezt a felhasználónevet amit a telepítéskor megadtam meg lehet változtatni?
-
half333
őstag
válasz
Psychonaut #33216 üzenetére
ok,de ha még be is kapcsolom és kimutatja,akkor is hova tűnik el ekkora méret,mikor nem installálok rá semmit?!!
-
half333
őstag
szinte óránként tűnnek el a C meghajtóról a megabyte-ok! Ugye 50 gb-t a C,installálás után,meg úgy a programok telepítése után úgy kb. maradt 20 gb-t. Azóta van 8,33. Használok ccleanert,de az is max. 15 mb-ot szabadit fel,használok advanced system care-t is,de ez sem szabadit fel többet. Bemegyek a C-re behúzok mindent,majd tulajdonságok,erre kidobja h 35 a foglalt hely. 48,4-35 egyenlő 13,4 gb-t fennmaradt hellyel,de a saját gépben úgy mutatja h 8,33. Ilyen szerintem csak nálam van létezik. Esetleg tudna valaki segíteni,mert ha így halad eltűnik az összes hely..
[ Szerkesztve ]
-
Poo
senior tag
válasz
Psychonaut #33212 üzenetére
De parancssorra gondolok köszönöm.
-
Psychonaut
veterán
Meg lehet oldani jelszavassal is, igen (nem tudtam, mennyire vagy advanced user
). Milyen konzolra gondolsz? Parancssor természetesen van benne, de gyanítom, nem arra.
-
Poo
senior tag
válasz
Psychonaut #33207 üzenetére
Oksa köszönöm.Jelszavasan nem megoldható semmikép?nincs control userpasswords2 a w8-ban?
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
W8-ban hogy lehet azt megoldani hogy ha elindítok egy gépet amin w8 x64 van akkor egy általam kiválasztott user felhasználó automatikusan belepjen és belépés után induljon el egy program?Köszönöm előre is.Ha lehet kicsit szájbarágósan kéne mert nem nagyon vágom még a w8-t.Köszönöm.
-
Visormail
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #33204 üzenetére
Windows 7-re gondoltam nem figyeltem hogy a 8as topikba vagyunk, de semmiféle hibáról nincs szó. Ahány gépen kipróbáltam a ezt a telepítés közben shift F10-el előhozható parancssort, mindig így volt hogy ha nem csinálok benne semmit pár másodpercig akkor bezárja magát.
Azt mondod hogy nálad nincs ilyen? A rádiós egér/bill miért okozhat ilyet? -
-
Gorneck
legenda
válasz
Hegyirabló #33200 üzenetére
Jobb katt a fileon...tulajdonságok...és ottan lesz...
-
worxland
addikt
válasz
Hegyirabló #33197 üzenetére
Késleltetett írás be van kapcsolva a Windows-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!