Hirdetés
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
Onderon #20298 üzenetére
Hát csak
Igazából nekem nagyon tetszik a Win Music App... Eddig ilyen hangszinkiemelővel csak Winampot használtam.. És már ennek is alapbol egész jó a hangminősége... Szóva bejön, a VLC meg külsöre sem jön be meg sehogy sem... Kmplayert használtam amig nem nyomták teli bugokkal.. Pont a mult héten tesztlem vagy 5féle lejátszót.. Minőségre meg stabiléitásra ilyesmi..
Nálam az Smplayer jött ki gyöztesnek.. uh most videnyóhoz azt használok.. -
Bali27
addikt
A Music app még mindig nem játsza az FLAC-t
-
Onderon
senior tag
válasz
soundsonic #20294 üzenetére
akkor nem "csak" 10millió gépet adnának el évente világszinten, hanem valamivel többet
-
törölt tag
válasz
Воланд #20292 üzenetére
Ja, ez örvendetes, nem néztem utána a részletesnek eddig, csak ezeréves töredék infóra támaszkodva írtam az USA beli állapotokról, jó, hogy a talán szót használtam
Meg ugye minden amcsi filmben MAC Book besegített a helytelen saccban
(#20293) nicu71: Ez a beállítás hol van egyébként? Még nem volt időm átnézni teljesen, és valszeg például cikk írásnál a helyesírás-ellenőrzés miatt használni is fogom a Modern UI-s verziót. A Speckie-t nem telepítem külön mert megszívtam vele a közelmúltban.
Bocsi ha néha becsúszik egy egy helyesírási hiba amikor posztolok a topicba, mert IE Desktop verzióval is írok
Kijött egy új Flash is, mely csak a Windows 7 illetve annál régebbi IE-ket érinti, azért poén:
-
nicu71
addikt
válasz
#41133696 #20289 üzenetére
teljesen egyetértek minden szavaddal!
Az IE10 nálam mindenre bőven elég,egyedül egy google toolbart kap segítségnek,másodlagos böngésző pedig nálam is a chrome.
Amit sokan nem tudnak,de hasznos:az IE beállitásoknál be lehet állitani hogy: only desktop mode,így csak is a mégiscsak fejlettebb asztali módban indul,ha azt érzékeli hogy indulni kell,és így nem vált át a Modern felületre. -
Hunork
veterán
Mail App
Fiók törlése, majd hozzáadása megoldotta a korábbi problémát.
De azért újabb kérdés: mit kell tenni, ha egy szöveges üzenetben van link, de az nem "elérhető"? Ha olyan üzenet jön, amiben képek vannak, akkor a hivatkozások megnyithatóak kattintással. De a szöveges üzeneten belül csak másol/beilleszt módon. Ez mitől van?(egy példa: CD Galaxis rendelés visszaigazolás, alig pár perce...)
-
törölt tag
válasz
#40553216 #20286 üzenetére
Nem, nem... a böngésző választó azoknak van kitalálva, akik vagy nem tudják, hogy van más alternatíva is, vagy nem képesek feltelepíteni - igen vannak ilyenek - és nem azoknak szól akik tudatosan nem akarják leváltani az IE-t. A böngésző választónak tudod mikor lett volna létjogosultsága? Az Internet Explorer 7 előtt. Amikor az alternatív böngészők jelentősen jobb minőséget nyújtottak, már csak a füles böngészés okán is, ha a biztonsági szempontokat mint amilyen a védett mód is mellőzzük, melyek egyébként természetesen nem mellékesek.
Igen, nagy tömegek vannak akik nem jutottak el akkor arra a szintre, hogy az IE 6 helyett Firefox-ozzanak, Operázzanak, vagy éppen Netscape-ezzenek... Mert akkor még a Netscape létezett a Google Chrome meg még nem... Magukat szívatták, de az alternatív böngi fejlszőknek is fájt ez...
No és hogy milyenek a tudatlan nép tömegek? Tessék: Az amerikaiak többsége nem hallott a Windows 8-ról. Tulajdonképpen ez az a pont ahol a Linuxosoknak is mély fájdalmuk van, mert az USA-ban ha nem Windows akkor OSX. Sőt utóbbi jobban el van terjedve talán.
Most viszont ha valaki naív IT tudatlansággal netezik egy olyan gépen melyen legalább Windows Internet Explorer 9.0 van telepítve azzal semmilyen csorbát nem szenved. Ha pedig Windows 8-at használ Internet Explorer 10-el akkor meg pláne nem.
Hagyjuk már ezt a jajj az MS visszaél piaci fölényével sablon szöveget. Az egész böngészőválasztósdi az Operának köszöhető, aztán hiába érte el így is masszívan egy számjegyű a piaci részesedése %-ban mérve. A többieknek meg kikaparta a gesztenyét.
Egyébként nem csa az IE létezik számomra, ez azért a blogomból kiderülhet, két böngésző jöhetne szóba alapértelmezettként, az IE és a Chrome de az IE már csak a Windows 8 miatti 100%-os integráció okán is - és a 10-es verzió nyújtotta az IE 9.0-hoz képesti masszív fejlődésből adódoan is - marad az alapértelmezett böngésző.
-
soundsonic
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
sazo
tag
Nálam is megtörtént a dupla terhelés. Valaki előrehaladt már a történetben, hogy kit kell keresni?
- Microsoft?
- PayPal?
- Bank?Köszönettel:
-
Hunork
veterán
válasz
Sub-ZeRo #20235 üzenetére
Hát igen...mindez annak fényében röhej, hogy CSAK eredeti játékok és programok figyelnek, nincs külső vírusirtó, meg matató, háttérben futó lófos...
Lord barátomnak szót fogadok, télen, ha lesz pár nap felesleges időm, visszamegy a W7, nekem ez nem hiányzik...pedig nagyon tetszik, és minden egyéb szempontból is kellemes, de egy szóban össze lehetne foglalni az MS munkáját, így ennyi idő után: trehányság. Ennyi.
Mert ha kiadnak egy ilyen rendszert, akkor azzal is számolni kell, hogy nem csak kocka arcok nyomogatják az érintőképernyős gépeiket, mint óvodások az udvaron a játékkormány színes gombjait, hanem JÁTÉKRA és a szokásos egyéb dolgokra is használni szeretnék a userek. Nálam mondjuk csak Uplay a gond játékok alatt, bár ahogy elmélyedek a témában, W7 alatt is trágya az is.
Azért jó lenne ha pár illetékes ember ilyenkor itt ülne, meg akár a külföldi fórumokon, és észbe kapna, hogy vajon miért nem fizetnek sokan ezért meg amazért??? -
törölt tag
Vista Home Pro licenszről frissítettem Win8 Pro-ra. Közben úgy határoztam azt a gépet nyugdíjba küldöm vagy eladom, fene tudja, és a másik laptopomra tenném rá az új rendszert. Ez mennyire legális így? Az új kulcs amit kaptam géphez vagy felhasználóhoz kötött?
-
Gorneck
legenda
válasz
applause #20265 üzenetére
Persze lehet így is...de mint írtam én kártyával fizettem (OTP) és nem volt gondom, ahogy a telóra vásárolt appokkal se, pedig azt az MS intézi és nincs köztes cég.
Most, hogy így olvastam a topikot egy mai sms alapján egy pillanatra én is azt hittem dupla vonás történt, de megnézve a számlatörténetem nincs erről szó, csak hasonló volt csak az összeg.
-
mfercso
tag
Sziasztok hol lehet 5e-ért Windowst venni ill uprgradelni ill hogyan ?? pls valaki írja meg nekem Előre is nagyon nagyon köszönöm
-
Onderon
senior tag
Erre senki többet harmadszor?
-
andris811
tag
válasz
jediweb #20234 üzenetére
Igazság szerint én maradnék az ingyenes dolgoknál (esetnél ugye chip magazinhoz jár kód...), de köszönöm a választ!
(#20238) stewe780: Én se gondoltam, hogy az a baj, míg a microsoft support-tal nem beszéltem, mert ott mondták, hogy többeknek összeakadt a gyorsindítással és a kezdőképernyő alkalmazásaival. Miután letöröltem minden működött rendesen, és visszakapcsolhattam a gyorsindítást is. Úgyhogy én most várok, míg kiadnak egy 100%-ig kompatibilis ESET verziót.
-
tiptom111
csendes tag
Nálam is ugyanez a helyzet, pedig más banknál vagyok.
-
Malachi
addikt
nos, most egy Asus UX32A-ra telepítek éppen win8-at. ebben egy hibrid winchester van, 24GB SSD+500 GB sata3. felmerült bennem, hogy okozhat-e bármilyen gondot telepítés alatt? szeretnék partíciókat létrehozni a winchesteren, de nem akarom, hogy az SSD bekavarjon... vagy feleslegesen aggódom?
-
törölt tag
válasz
#40553216 #20246 üzenetére
Persze, ha nem win-el csinálod a partíciót, mert ha igen, akkor újraírja az MBR-t és a win-es partíciót állítja aktívra. Akkor lőttek a GRUB-nak is. De én úgy látom itt nem a boot-olás a probléma, hanem az, hogy belenyúlt ellenőrzéskor az egyik rendszer a másik rendszer cuccaiba. Ezért jobb unmountolni a másik rendszer partícióját. Akkor nem használja és nincs vele macera. Nem hide-olni kell csak unmountolni.
-
betyarr
veterán
a mobimouse működik hiba nélkül w8-on?
-
rgeorge
addikt
válasz
#68216320 #20243 üzenetére
Most már csak azt, hogy a szétvert notebook-om ismét tipptopp legyen... Összefoglalva a sztorit: külön HDD-re tettem a windows 8-at, és egyik alkalommal a Windows 7 minden partíciót végig chkdsk-zott és sok fájlt csak hibásan tudott visszaállítani. A desktop PC-n is így tettem fel a Windows 8-at, ott is volt CHKDSK, de ott szerencsére nem voltak hibák.
-
rgeorge
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #19894 üzenetére
Tegnap kaptam egy tippet, hogy VHD-re kell telepíteni a Windows 7 alatt a Windows 8-at és akkor minden jó lesz. Szerintem akkor sem, mert ugyanúgy hozzáfér a többi partícióhoz a Windows 8 VHD-re telepítve is. A vicc, hogy a leírásban, amit kaptam, volt egy rész arról, hogy bcdedit-tel hogyan lehet módosítani az indítási módokat. Csak úgy megnéztem, mi nálam a notebookon a helyzet, hát tragikus:
Nem sikerült megnyitni a rendszerindítási konfiguráció adattárát.
A rendszer nem találja a megadott fájlt.Ezt mondja a bcdedit. Az msconfig-ban sem látszik indítási paraméter. Alighanem ebből újratelepítés lesz, majd ha lesz rá egy napom.
-
toptender
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő lenne a problémám: Csak mobilnettel rendelkezünk, nem is a szoláltató a lényeg, hanem a stick: ami egy ZTE MF195-ös! Simán fel tudtam telepíteni, csatlakozott is, de a probléma itt kezdődik. Bizonyos időközönként jön a következő hibaüzenet:
P18E UI működése leállt... ezután pedig kidob az internet managerből! Olvasgattam pár angol fórumon, hátha... csak arra jutottam, hogy a mainapp.exe - vel van valami probléma!
Előre is köszi mindenkinek a segítséget!!!
-
Donnie
őstag
Nálam is ugyanez a helyzet. Beszéltem a PayPal support-al és ők azt mondták, hogy a bank nem feloldotta a zárolást, hanem új tranzakcióként kezelte.Most egyeztetek a bankommal, mert az sms-ben szereplő tranzakciós azonosító megyezik, szóval ezt tényleg ők szúrták el.
[ Szerkesztve ]
-
Sify
senior tag
Sziasztok!
November 01-én vettem meg a Win8Pro verziót. PayPalon fizettem le is vonták azóta örömmel használom. ma reggel látom, hogy éjjel megint levették a 30 eurót pedig egyszer már kifizettem. Olvastam hogy már többek jártak így. Kinek lehetne irni?Microsoft vagy payPal? -
törölt tag
Gondolom, az csak nekem újdonság, hogy ha a Firefox Nightly-t teszem default böngészővé, akkor a metro-n csak az lesz, tehát az IE metro-s verziója nem műksz. Ez vicces.
A böngészőválasztóval kombinálva meg különösen, mert ha valaki alternatív böngészőt akar, de nem teszi difóttá, akkor a metro-n a büdös életben nem használhatja. Vagy ha metro-n akar többet, akkor is rosszul jár. -
jediweb
aktív tag
válasz
andris811 #20228 üzenetére
NIS 2013-at használok.Semmi gond nincs vele IE10 alatt használom auto a defendert ki is kapcsolja..
kooperált fejlesztésben a két cég Norton visual studió is van csak a win8-hoz ( bár én azt töröltem )
Szóval jó a NIS kis belső ( saját ) gondjai vannak, nem nagyon vészes, pl jelszókezelő még csak 90%-os, de folyamatosan heggesztik. Semmi összeakadást nem tapasztaltam a win8-al[ Szerkesztve ]
-
Hunork
veterán
Feladvány:
Mail App estében nálam 2 gmail fiók van megadva, de az egyiknél NINCS ott a Kuka.Vajon ez mitől van?
(a gmail beállításokban mind2 fiók ugyanúgy van bekonfigurálva)
-
andris811
tag
Ti a védelemmel hogy álltok? Defender+windows tűzfal megteszi? Olvastam itt valakitől, hogy a tűzfal nem jó, de a def igen... Mit érdemes használni? Eset smart security-t leszedtem, mert sok galibát okozott...
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok!
Van valaki, akinek sikerült a gta vice city-t elindítani? Nekem a saját CD-ről nem sikerült beállítani, hogy működjön az egér, ezért letöltöttem kb 5-öt, de mindegyikben ugyan z a hiba, hogy az egér használhatatlan lesz. Nem tudnátok valami megoldást, esetleg valakinek sikerült már elidítania úgy, hogy működjön? (Win7-en még ment rendesen) -
Bali27
addikt
Zene alkalmazáshoz most jött ki egy frissítés..!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Windows 8 jött, a messenger pedig megy.
-
freelanced
addikt
Hali! Amúgy bocs kicsit off de most, hogy is van ez az OEM dolog?
-
-
válasz
freelanced #20199 üzenetére
1 Licenc = 2 féle rendszer = egyszerre csak 1 lehet fent.
-
S. Szabi
őstag
Sziasztok!
Valaki meg tudná nézni nekem, hogy ez a TP-Link-es driver feltelepül és elindul-e Windows 8-on? Még régebben próbáltam, de nem ment, így visszatettem a 7-et, és azóta ugye kijött az a kompatibilitás javítós windows-os frissítés, hátha most már jó. Viszont azt nem tudom, hogy kell-e csatlakoztatni hozzá a cuccot, vagy anélkül is lehet-e telepíteni.
Előre is köszönöm, ha valaki megtenné!
-
Воланд
titán
válasz
freelanced #20199 üzenetére
a kulcs jo a 64bites valtozathoz is, viszont 64bites iso-t kerulouton kell beszerezned (pl egy 64bites, probaverzios win7 alol letoltod).
-
stewe780
őstag
Üdvözlet!
Lehet olyat, hogy a microsoft fiókomtól eltérő jelszót adjak meg a windows loginhoz? -
ablack
senior tag
Sziasztok,
A gépemen van a HDD-n egy Windows 7 és vettem egy Samsung 830 SSD-t amire felraktam a Windows 8-at.
Az a probléma hogy nem jelenik meg választóképernyő hogy melyik rendszer töltődjön be, hanem a autómatikusan a Windows 8 töltődik be. Nem lehetne valahogy beállítani a választóképrnyőt bootoláskor?
Az alaplapom ASUS M4A77TD PRO .
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Reklámblokkolók topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Drón topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DCS World modulok