Hirdetés
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Netfone
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dinter
addikt
Nem tudtok valami jó játékot storeból vagy nemonnan?
Kategória mindegy.
-
válasz
dannyl #18891 üzenetére
Ha ez működik, akkor ezt a mókát kellene megcsinálnod a d:\ meghajtón "legfelül". Ugyanúgy jobb egér, properties, security és stb. Viszont, lesz egy pipa, ami azt mondja, hogy Replace all child object permissions...Ezt kellene plusszban bejelölni. Ezzel az adott szinten megadott jogosultságok lesznek érvényesek minden alkönyvtárra és fájlra, ha a temp könyvtáras módon állítottad be a jogokat.
-
dannyl
addikt
Zseni vagy! Besz*rok. Oda engedte menteni. Akkor most ez azt jelenti, hogy minden egyes mappánál meg kéne ezt tennem? Amúgy ez fizikailag ugyan az a vinyó, mint a C, csak particionálva van. És ugye (újabb windowsos hülyeség), hogy a C-n kívül nem ad betűjelet semmi más meghajtónak. Utána kellett a kezelés-ben adni neki egyet.
Marci_: Pontosan mire gondolsz tulajdonos váltásnál? Konkrétan a D:\filmek mappába próbáltam tenni egy feliratot, ami már létezett win7-nél is.
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18883 üzenetére
A másolásnál nekem is így van, de azt inkább védelmi dolognak tartom, hogy ne lehessen benne buherálni.
Sub-ZeRo:Azzal próbáltam, de csak az ex110 egerét látja.
Ha lehúzom a bill akkor semmilyen eszközt sem mutat.
Ha átdugom az egeret egy másik usb-be akkor a windóz konfigurációs varázslójában megjelenik a képe, telepít valamit, de a setpointban nem látszik.[ Szerkesztve ]
-
kaszaf
aktív tag
Sziasztok!
Akinek Logitech G35 fülese van annak jó a hang ie10 alatt? Legújabb szoftal nálam stereora állítva bal oldal halk, 7.1re kapcsolva torz a hang.
-
Hunork
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #18883 üzenetére
+1 érdekesség. Napokban vettem észre: képet mentettem save as móddal a C gyökerébe. Na mármost, sem a Win lemezkezelője, sem a TC nem lát ott semmit.
Azonban, ha egy képet el akarok így menteni oda újra, akkor ugye kijön egy ablak, és ott sorakoznak szépen az oda elmentett képek.
Remek, halvány fingom sincs, hogy most hogyan varázsoljam őket bárhová/akárhová, hogy végre enyémek legyenek...
(zárszó: korábban ilyen problematika nem létezett, mintha most a C gyökere védett lenne, pedig én nem tettem semmit...)
-
válasz
dannyl #18879 üzenetére
Ez a D meghajtó a telepítés óta ott van a gépben vagy később csatlakoztattad? Akkor szokott ilyen jogosultság probléma lenni, ha másik gépből származó lemez kerül a rendszerbe. Első körben próbálj meg egy olyant, hogy létrehozol a D meghajtó gyökerében egy temp könyvtárat és ezen beállítasz a saját felhasználódnak egy Teljes hozzáférést. A legjobb ha a security fülnél az advanced opciót választod, majd add. Applies to alatt mindenképpen a This folder, subfolders and files legyen kiválasztva és Full control. Utána próbálj menteni ebbe a könyvtárba.
-
válasz
Armahun #18881 üzenetére
"A másik, hogy egy másik merevlemezen van egy win 7, és ha azt indítom mindig ellenőrizni akarja a win 8 lemezét és átindexelgetni."
Zsír. Nálam dettó ez van, azzal megspékelve, hogy ha W7 alól rámásolok a W8 által létrehozott(amúgy nem rendszer-) partícióra, akkor a W8-at indítva mintha nem másoltam volna semmit. -
válasz
lemusz #18880 üzenetére
Oldalra ki tudod húzni az appokat és ha nincs legalább akkora felbontásod, nem tudod majd ezt megtenni. Más bajod nem lesz belőle.
(#18881) Arni:Setpointnak van már webws setupja, keresd meg azzal próbáld meg. Nekem a bill, egér Logi és simén felment minden elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
Urak két dologgal küzdők amiben szeretném a segítségetek kérni.
Az egyik, hogy sehogy nem bírom rávenni a setpointot, hogy lássa az mx 518-as egeret így nem tudom a gombjait átállítani.
A másik, hogy egy másik merevlemezen van egy win 7, és ha azt indítom mindig ellenőrizni akarja a win 8 lemezét és átindexelgetni. Ha véletlenül lefut, akkor a 8 vissza. Ezt hol lehet letiltani. -
lemusz
addikt
Üdv!
Kompatibilitási cuccot nyomattam. Azt írja, hogy nem jó a felbontásom a dokkolási nemtudommihez. A monitorom max felbontása 1280x1024. "Az alkalmazások dokkolásához legalább 1366 x 768 képpontos felbontás szükséges."
Ez micsoda és mit jelentene számomra? Nem telepíthetem a win8-at? Mik nem fognak működni?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
dannyl #18873 üzenetére
Ez a Windows Vista óta így működik, semmi köze a Windows 8-hoz. Egyébként vannak helyek ahova alapból nem enged rendszergazdai jog nélkül menteni, pl. a meghajtók gyökérkönyvtára. Jogosultságok tekintetében, először is kell jogodnak lenni a módosításhoz, ezt a saját tulajdonba vétel megoldja. Aztán utána kell a jogosultságokat a kívánt szinteken beállítani. Viszont, ha nem figyelsz arra, hogy az alkönyvtárakra is érvényes legyen a jogosultság, illetve nem engedélyezed az öröklődést lefelé, akkor nem fog menni a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
-
evilskati
aktív tag
válasz
metrion #18865 üzenetére
A pre-install drivert a telepítéskor kell betallóznod mondjuk pendriveról, annál a menünél, ahol tudod formázni a vinyókat, van egy opció, hogy add driver vagy valami lyesmi.
nicu71: Általában teljes újratelepítést javasolnak, újratelepítés elött kell ahciba raknod a biosban, de[link] [link] Nem votl időm végigolvasni a linkeket, mert msot mennem kell, de én mindenképp újratenném.
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz
dannyl #18795 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt gomb, hogy "nesze paraszt, rendelkezz a vinyód felett!"!!! Reggel óta ezen szívok. Eddig dicsértem a win8-at, de most ez kicsit elkedvetlenít. Senkinek nem volt még ezzel problémája?
Az lenne a jó, ha nem kellene sehol "futtatás rendszergazdaként", hanem alapból úgy futtatna mindent. Meg most akkor már "mentés rendszergazdaként" is kéne, mert csak úgy lehet menteni a vinyóra. Szégyen.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
eddig is kértek...benne volt az OS árában...és őszintén hányan használták aktívan és nem tudtak nélküle meglenni????
Most meg fillérekért árulják az OS-t és aki nagyon akarja az most úgyis ingyen igényli....aki meg nem az vagy majd megveszi vagy rájön hogy van más esetleg ami jobb vagy ingyenes de kielégíti az igényeit....én ebben csak a jót látom...
-
nicu71
addikt
Szerintetek,ha az szeretném ,hogy működjön az AHCI mod,akkor eleve ilyen beállításban kell feltelepíteni a win8-at?
Ugyanis IDE módban tettem,fel.Van már rá újabb/nem béta/ Intel chipset is,telepítettem,de ha Biosban az AHCI-t állitom be,akkor meghal,nem tud betöltödni
ha viszont konkrétan az Inteles Sata drivert akarom telepíteni,ami tartalmazza a RAID/AHCI vezérlőket,azt írja,hogy "a rendszerkövetelmények nem teszik lehetővé a telepítést" -
Igen a szájbarágós dolog volt hasznavehetetlen. A keresésbe nálam akkor volt eredmény, ha azt írtam, hogy "szolg", a beállításoknál megjelent vagy 20 elem, és abból tudtam kiválasztani a szolgáltatások hozzáadását, és onnan már működött. Többnek hittem ezt a Media Centert...
-
catroot
veterán
Látom Pistike már virágboltozik... Kérdésem: ilyenkor őket bannolja majd az MS, vagy lesz valami szankció feléjük?
Félreértés ne essék, nem azért kérdezem, hogy belevágjak, van konzolom is meg minden, hülye leszek majd ilyennel szórakozni.
Meg ~20E-t megér egy jogtiszta win8.
-
kertsa
senior tag
Chrome-ot használok. Ha merto felületről indítom, akkor a flash-t igénylő oldalakat megjeleníti a böngésző, a tálcán lévő böngészőt indítom, akkor nem.
Van erre megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Nemrég kaptam kulcsot a Media Centerhez, de ahogyan írták, nem lehet feltelepíteni. Vagyis a keresésbe beírva a szolgáltatások hozzáadását nekem semmit sem talál a kereső. Valamit nagyon benézek?
-
fleetcmd
tag
válasz
Csabesz666 #18846 üzenetére
Ügyes vagy Tompika. Egyes, leülhetsz.
-
applause
aktív tag
válasz
Grande Ale #18847 üzenetére
Ha megnézed, hogy milyen adatokat jegyez meg akkor azt is tudja mikor mentél WC-re. Pl.: Újratelepítés után beadja a IE a felhasználónév, jelszó párost, a megváltoztatott mutatóeszköz adja vissza.
Szerintem aktiváláskor minden adatot a gépről pl. alaplap sorszáma, stb. eltárol valahol a felhőben. Készülj fel arra, hogy a W8 alatt a nagytestvér mindig figyel. -
-
Воланд
titán
válasz
dobostorta #18852 üzenetére
nem, ilyet sem lehet csinalni.
-
dobostorta
tag
válasz
Воланд #18833 üzenetére
ok, kösz értem, tehát akkor azért nem lehet átváltani mert ezek úgymond külön appok.
Olyat viszont lehet csinálni (mert ennél az esetnél létezik, mind a metros, mind a desktop mód), hogy pl. metro styleban nézek egy WINes beállítást (pl. Win Update) és ezt váltom át desktop módra(mintha a vezérlőpultból nyitottam volna meg)?
Ha igen akkor milyen hotkey van erre? -
pzstm
titán
válasz
Csabesz666 #18846 üzenetére
gratulálunk....büszke is vagy magadra gondolom.....
topik címét elolvastad-e hogy Warez tilos?
-
válasz
teljesen mind1, hogy mire és hányszor telepíted újra, az a lényeg, hogy párhuzamosan nem használhatod két gépen
-
Воланд
titán
válasz
nem az a lenyeg, hogy melyik gepen, hanyszor telepited ujra.
"Aktiválás
A szolgáltatás funkciója
Az aktiválási szolgáltatás a szoftverhamisítást próbálja meg visszaszorítani, így biztosítva, hogy a Microsoft ügyfelei az általuk elvárt minőségű szoftverekhez jussanak hozzá. A szoftver aktiválása során egy termékkulcs társul a szoftvert futtató számítógéphez (illetve annak hardveréhez). Ez a társítás megakadályozza, hogy a termékkulccsal ugyanazt a szoftverpéldányt egyszerre több számítógépen használhassák. A számítógép egyes összetevőinek vagy szoftvereinek cseréje a szoftver újraaktiválását teheti szükségessé. A számítógép hardverének vagy szoftverének módosítása a Windows újraaktiválását teheti szükségessé. Az aktiválás képes a szoftveraktiválást kikerülő vagy kiiktató szoftverek észlelésére és letiltására. Ha az aktiválás ilyen szoftvert észlel, az arra utal, hogy a szoftver- vagy hardverszállító manipulálhatta az eredeti Microsoft-szoftvert annak érdekében, hogy arról hamis példányokat készítsen. Az aktiválás manipulálása zavarokat okozhat a rendszer normál működésében.(I) [link]
-
task managerben látok egy runtime broker-t, azmiaz és miért eszik 1-1,5 giga ramot?
btw angol nyelvű iso-ból telepítve megszünt minden korábbi gond a levelezéssel
-
Воланд
titán
válasz
dobostorta #18831 üzenetére
felteszed az adobe pdf readert (a klasszikus dekstop alkalmazast) es ahhoz tarsitod a pdf-eket.
"Illetve, ha már megvan nyitva valami egy adott "üzemmódban" (metro, desktop) akkor, hogy lehet átváltani a másik módra?"
ha itt arra gondolsz, hogy pl egy megnyitott pdf eseten az alkalmazason belul atvaltasz a masik alkalmazasra es abban is megnyitod ugyan azt a pdf-et, akkor sehogy. jelenleg egyedul a metros ie tud olyat, hogy adott oldalt megnyitja desktop modban is.
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Keresztapámnak van egy 1000 éves gépe, amin most Vista van, el tudjátok képzelni. Ha a Win8-at feltelepíteném rá neki, jobban járna vele (gyorsabb lenne)?
-
dobostorta
tag
Egy n00b kérdésem lenne:
Azt, hogy lehet megcsinálni, hogy ha megnyitok valamit, pl. pdf-et (olvasó), akkor ne a teljes képernyős metro style-os formában nyissa meg, hanem a szokásos desktop "üzemmódban"?
Illetve, ha már megvan nyitva valami egy adott "üzemmódban" (metro, desktop) akkor, hogy lehet átváltani a másik módra? -
törölt tag
Annyival vagy előrébb hogy kapsz Win8-cal gépet. Ha Ubuntuval kapnád, akkor az UO fiókoddal kb. ugyan ilyen nehéz lenne.
De Win8-cal is csak akkor tudod ezt megtenni ilyen egyszerűen, ha van MS account-od. Meg persze ha az MS-nek akarsz küldeni akármilyen adatokat. Amit persze később letilthatsz. Ha tudsz róla. 99% nem fog tudni.(#18831) dobostorta
Ha csak desktopos formája van, eleve ott nyílik. Ha mindkettő, akkor előbb desktop, a fájlkeresőben megkeres, és a szokásos duplaklikk.[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
válasz
< CyberBob > #18802 üzenetére
Köszönöm!
-
pzstm
titán
-
fleetcmd
tag
"Adjon meg egy érvényes e-mail címet az alábbi mezőben, és elküldjük Önnek az ingyenes termékkulcsot, amelynek birtokában letöltheti a Windows 8 Media Center csomagot. Miután megkapta az ingyenes termékkulcsot a megadott címen, az alábbi utasítások szerint hozzáadhatja a rendszerhez a Windows 8 Media Center csomagot."
-
Воланд
titán
válasz
Grande Ale #18806 üzenetére
nem engedi.
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
A W8 kapcsán csak azt találtam mindenhol, hogy mennyibe kerül az Upgrade, de ha full új gépre akarok W8-at venni, az akkor mennyibe kerül? Akár letölthető formában is, nem fontos nekem az hogy boltban vegyem meg külön dvd-n, elég ha licensz van
Köszi! -
norbi2010
őstag
Helló
SSD-re telepíteném a win8-at de nem tudom mert amikor kiválasztom hogy mire telepítse azt írja,hogy "nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni,bla bla bla"
Ezt meg lehet valahogy csinálni?
-
NGA
addikt
válasz
#40553216 #18811 üzenetére
Azért az is jelent valamit, hogy ezzel az acc-al szinkronizálom a telefonomat is, és igy a beállitásaim a telon, laptopon, és az rt táblán is azonosak. Sőt, még azt is hozzátenném ehhez, hogy fogok egy szűz gépet, amit éppen megvettem a boltban win8-al, bekapcsolom, beirom az acc azonositóit, és kész. Semmit nem vacakolok, semmit nem mentegetek. Mindent elintéz a rendszer. És ezt Erzsinéni is meg tudja csinálni otthon.
-
-
finest
addikt
válasz
Én azt olvastam, h jogtiszta lesz, ha olyan gépre viszed tovább, amire a frissítés érvényes, vagyis volt rajta XP, Vista, Win7 előtte.
-
metrion
aktív tag
Sziasztok!
Valaki ebben tudna segíteni, fontos lenne, mivel még hőmérsékletet se tudok kiolvasni?
Kép: [link][ Szerkesztve ]
-
fleetcmd
tag
válasz
Nem tudom, ezt sosem próbáltam. Szerintem telepíteni engedi, de vagy az aktiváláskor, vagy valamikor később ki fog derülni, hogy a kulcs már használatban van. Annak amúgy semmi értelme, hogy veszek egy Windowst, aztán meg nem használom jogtisztán. A Windowst az ember nem csak azért veszi, hogy ne kelljen aktivátorokkal nyüglődnie, hanem mert meggyőződése valamilyen szinten, hogy a jogtiszta szoftver jó dolog (főleg, ha nem adják drágán).
Ha pedig abból a szempontból közelítd a dolgot, hogy egy upgrade és egy nem upgrade 9000+18000=27000 Ft-ból két gépre tudsz jogtiszta OS-t varázsolni, az azért annyira nem rossz. Amikor a Windows Vista upgrademet vásároltam, az 92000 Ft volt anno. És azt is csak egy gépen használhattam.
-
törölt tag
-
fleetcmd
tag
válasz
rétisün #18798 üzenetére
Valóban nincs alaplaphoz kötve az oprendszer, tehát éppenséggel másik gépen tudod használni, de ha mondjuk a laptopon lévő Windowsra vásárolsz egy frissítést, majd utána inkább az asztali gépre telepíted fel, akkor a laptopon lévő Windows használatára elveszted a jogot, tehát végeredményben csak egy jogtiszta rendszered lesz.
"A jelen szerződés tárgyát képező szoftver az Ön meglévő operációs rendszerének frissítése, és a frissítés felváltja a frissített eredeti operációs rendszert. Frissítés után Ön minden jogát elveszíti az eredeti operációs rendszerre vonatkozóan, és semmilyen módon nem használhatja azt tovább, illetve nem ruházhatja azt át senki számra. "
Ez van a licenszfeltételekben.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
kertsa #18773 üzenetére
Persze: 8GadgetPack .
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Szörnyvadászatra buzdítja potenciális vásárlóit az AMD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bestbuy játékok
- Politika
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)