- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
-
-
westlake
félisten
válasz
dannyl #46717 üzenetére
"TAP-Win32 Adapter V9 is virtual network connection for Open VPN."
Nekem ez egy darab virtuális "kártyának" tűnik, nem kettőnek. -
batt
aktív tag
válasz
dannyl #28507 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt! Próbáld ki!
Vezérlőpult --- Felhasználói fiókok ---- Felhasználói fiókok felügyelete módosítása beállítása--- és kapcsold ki! Nekem ez volt a probléma oka!
Ha Kikapcsolod nem fogja megkérdezni illetve figyelmeztetni a windows amikor elindítasz egy programot vagy törölsz valamit! Próbáld ki hátha neked is ez a problem,nekem amíg ez az opció nem volt kikapcsolva randomba nekem is a te általad leírt tüneteket produkálta! -
Taifa Díaz
őstag
válasz
dannyl #28507 üzenetére
Valami tuningba nem fogtál esetleg akkortájt, amikor ezt elkezdte? Nekem például ugyanaz a gép, ugyanazzal az overclock beállításokkal simán, stabilan futtatta a 64 bites Windows 7-est, de amikor a 8 Pro-t feltelepítettem, folyamatos kék halálok miatt visszább kellett vennem a lendületből.
-
válasz
dannyl #18891 üzenetére
Ha ez működik, akkor ezt a mókát kellene megcsinálnod a d:\ meghajtón "legfelül". Ugyanúgy jobb egér, properties, security és stb. Viszont, lesz egy pipa, ami azt mondja, hogy Replace all child object permissions...Ezt kellene plusszban bejelölni. Ezzel az adott szinten megadott jogosultságok lesznek érvényesek minden alkönyvtárra és fájlra, ha a temp könyvtáras módon állítottad be a jogokat.
-
válasz
dannyl #18879 üzenetére
Ez a D meghajtó a telepítés óta ott van a gépben vagy később csatlakoztattad? Akkor szokott ilyen jogosultság probléma lenni, ha másik gépből származó lemez kerül a rendszerbe. Első körben próbálj meg egy olyant, hogy létrehozol a D meghajtó gyökerében egy temp könyvtárat és ezen beállítasz a saját felhasználódnak egy Teljes hozzáférést. A legjobb ha a security fülnél az advanced opciót választod, majd add. Applies to alatt mindenképpen a This folder, subfolders and files legyen kiválasztva és Full control. Utána próbálj menteni ebbe a könyvtárba.
-
válasz
dannyl #18873 üzenetére
Ez a Windows Vista óta így működik, semmi köze a Windows 8-hoz. Egyébként vannak helyek ahova alapból nem enged rendszergazdai jog nélkül menteni, pl. a meghajtók gyökérkönyvtára. Jogosultságok tekintetében, először is kell jogodnak lenni a módosításhoz, ezt a saját tulajdonba vétel megoldja. Aztán utána kell a jogosultságokat a kívánt szinteken beállítani. Viszont, ha nem figyelsz arra, hogy az alkönyvtárakra is érvényes legyen a jogosultság, illetve nem engedélyezed az öröklődést lefelé, akkor nem fog menni a dolog.
-
dannyl
addikt
válasz
dannyl #18795 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nincs egy rohadt gomb, hogy "nesze paraszt, rendelkezz a vinyód felett!"!!! Reggel óta ezen szívok. Eddig dicsértem a win8-at, de most ez kicsit elkedvetlenít. Senkinek nem volt még ezzel problémája?
Az lenne a jó, ha nem kellene sehol "futtatás rendszergazdaként", hanem alapból úgy futtatna mindent. Meg most akkor már "mentés rendszergazdaként" is kéne, mert csak úgy lehet menteni a vinyóra. Szégyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest