Hirdetés

Aktív témák

• nfsu17

veterán

Helloka. :)

Eddig nem volt sok dolgom a win update-el, mert szóamiszó egyszerűen off volt és nem érdekelt.

De most w7 alatt mégis inkább kipróbálom.

Szóval így van beállítva:
    windows update > "frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltöm és telepítem-e azokat"

Ajánlott frissítések fogadása: pipa
    Kik telepíthetnek: mindenki: pipa

Gyorsan frissült is, 11 fontos, meg valami 35 nem fontos, amiből 34 nyelvi csomag volt.
    Az egyik meg egy realtek hálókari driver. Egyiket se telepítettem ezek közül, mert jó a net, nem kell újabb. Kijelöltem mindegyiket, és elrejtettem (RC-n azért használtam párszor az update-t, azért ismertem ezt a részét).

"Eszköztelepítési beállítások módosítása": itt van az IGEN, ami az ajánlott, de én NEM-re tettem, "mindig telepítse a legjobb.....a windows update-ről"...ezen van.
    Akkor ugye ebben az állapotban nem települ pl a hálókari sem auto-n, ezért csak megtalálta, de nem telepítette nekem. Én ezt így akarom, akkor ez maradhat így?

100%-ra emlékszem, hogy az office is frissült update-n keresztül, de most nem. Mondjuk tudom az okát, mert telepítéskor kikapcsoltam a frissítések keresését, és ezt most egyszerűen nem tudom visszaállítani auto-ra, mert nem találom sehol. Az office beállításáben annyit találtam, hogy frissítések keresése, erre bejön a honlap..de nem ez kellene. :F

Ezt az office-t töröljem le és kezdjem előről, vagy lesz valahol valami beállítás, ami most nem böki ki a szemem? :R

Aktív témák