Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Helloka.

Eddig nem volt sok dolgom a win update-el, mert szóamiszó egyszerűen off volt és nem érdekelt.
De most w7 alatt mégis inkább kipróbálom.
Szóval így van beállítva:
windows update > "frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltöm és telepítem-e azokat"Ajánlott frissítések fogadása: pipa
Kik telepíthetnek: mindenki: pipaGyorsan frissült is, 11 fontos, meg valami 35 nem fontos, amiből 34 nyelvi csomag volt.
Az egyik meg egy realtek hálókari driver. Egyiket se telepítettem ezek közül, mert jó a net, nem kell újabb. Kijelöltem mindegyiket, és elrejtettem (RC-n azért használtam párszor az update-t, azért ismertem ezt a részét)."Eszköztelepítési beállítások módosítása": itt van az IGEN, ami az ajánlott, de én NEM-re tettem, "mindig telepítse a legjobb.....a windows update-ről"...ezen van.
Akkor ugye ebben az állapotban nem települ pl a hálókari sem auto-n, ezért csak megtalálta, de nem telepítette nekem. Én ezt így akarom, akkor ez maradhat így?100%-ra emlékszem, hogy az office is frissült update-n keresztül, de most nem. Mondjuk tudom az okát, mert telepítéskor kikapcsoltam a frissítések keresését, és ezt most egyszerűen nem tudom visszaállítani auto-ra, mert nem találom sehol. Az office beállításáben annyit találtam, hogy frissítések keresése, erre bejön a honlap..de nem ez kellene.

Ezt az office-t töröljem le és kezdjem előről, vagy lesz valahol valami beállítás, ami most nem böki ki a szemem?

Aktív témák
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest