- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Helloka.

Eddig nem volt sok dolgom a win update-el, mert szóamiszó egyszerűen off volt és nem érdekelt.
De most w7 alatt mégis inkább kipróbálom.
Szóval így van beállítva:
windows update > "frissítések keresése, de én döntöm el, hogy letöltöm és telepítem-e azokat"Ajánlott frissítések fogadása: pipa
Kik telepíthetnek: mindenki: pipaGyorsan frissült is, 11 fontos, meg valami 35 nem fontos, amiből 34 nyelvi csomag volt.
Az egyik meg egy realtek hálókari driver. Egyiket se telepítettem ezek közül, mert jó a net, nem kell újabb. Kijelöltem mindegyiket, és elrejtettem (RC-n azért használtam párszor az update-t, azért ismertem ezt a részét)."Eszköztelepítési beállítások módosítása": itt van az IGEN, ami az ajánlott, de én NEM-re tettem, "mindig telepítse a legjobb.....a windows update-ről"...ezen van.
Akkor ugye ebben az állapotban nem települ pl a hálókari sem auto-n, ezért csak megtalálta, de nem telepítette nekem. Én ezt így akarom, akkor ez maradhat így?100%-ra emlékszem, hogy az office is frissült update-n keresztül, de most nem. Mondjuk tudom az okát, mert telepítéskor kikapcsoltam a frissítések keresését, és ezt most egyszerűen nem tudom visszaállítani auto-ra, mert nem találom sehol. Az office beállításáben annyit találtam, hogy frissítések keresése, erre bejön a honlap..de nem ez kellene.

Ezt az office-t töröljem le és kezdjem előről, vagy lesz valahol valami beállítás, ami most nem böki ki a szemem?

Aktív témák
- potyautas: A teljesség igénye
- Gyúrósok ide!
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest