Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
coce
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdésem volna...most telepítettem fel Msi u100-as gépemre a win 7et.
Az első dolog az volna, hogy a Photoshop cs2-t szerettem volna feltenni és a legújabb daemon toolst használtam bemountoláshoz. A telepítés a szokásos módon elindult, de mikor a telepítés végéhez közeledik a wizard, egyszer csak a zöld csík elkezd visszafelé menni és közben ezt írja: Visszaállítás...erre kijön egy ablak,hogy ön megszakította a telepítést.(közben pedig nem) Ezt megcsinálta 4-szer. Kipróbáltam régebbi daemonnal, a legújabbal is. A office egyből felment minden kérdés nélkül és azt is daemonnal mountoltam. Szerintetek mi lehet a probléma?A másik pedig, hogy ha valamit le szeretnék tölteni (Firefox) a D partíción (ez nem a rendszer partícióm) belül egy könyvtárba (tegyük fel Utility) ezt írja ki: Erre a helyre nem mentheti a fájlt. A szükséges engedélyt a rendszergazdától szerezheti be. Ugyan ebben a könyvtárban pl. ha ki szeretnék törölni valamit azt írja ki hogy nincs joga a törléshez és felajánlja,hogy Rendszergazdaként töröljem (így sikerül)...Hogy lehetne átállítani, hogy ezeket ne kérdezze meg?
Előre is köszi!
Üdv
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest