Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Netfone
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
coce
csendes tag
Sziasztok!
2 kérdésem volna...most telepítettem fel Msi u100-as gépemre a win 7et.
Az első dolog az volna, hogy a Photoshop cs2-t szerettem volna feltenni és a legújabb daemon toolst használtam bemountoláshoz. A telepítés a szokásos módon elindult, de mikor a telepítés végéhez közeledik a wizard, egyszer csak a zöld csík elkezd visszafelé menni és közben ezt írja: Visszaállítás...erre kijön egy ablak,hogy ön megszakította a telepítést.(közben pedig nem) Ezt megcsinálta 4-szer. Kipróbáltam régebbi daemonnal, a legújabbal is. A office egyből felment minden kérdés nélkül és azt is daemonnal mountoltam. Szerintetek mi lehet a probléma?A másik pedig, hogy ha valamit le szeretnék tölteni (Firefox) a D partíción (ez nem a rendszer partícióm) belül egy könyvtárba (tegyük fel Utility) ezt írja ki: Erre a helyre nem mentheti a fájlt. A szükséges engedélyt a rendszergazdától szerezheti be. Ugyan ebben a könyvtárban pl. ha ki szeretnék törölni valamit azt írja ki hogy nincs joga a törléshez és felajánlja,hogy Rendszergazdaként töröljem (így sikerül)...Hogy lehetne átállítani, hogy ezeket ne kérdezze meg?
Előre is köszi!
Üdv
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest