Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
Segítséget kérnék tőletek, egy batch file (.bat) biztonsági szintjét kéne megemelni, úgy, hogy az meg is maradjon olyannak. Rendszeres használatra lenne a batch asztalon elhelyezve, és nem megoldás a context menüből rendszergazdaként indítani. Nem vagyok expert user, XP használóként elvoltam munkagépen, nem volt szükségem váltásra, viszont most igen.
(kövezzetek meg, de az ilyen helyzetekre a linux-os megoldásokat ismerem, valami hasonlóra vágyok, ha van ilyen windows-on, főleg hetesen)A batch file tartalma az alábbi:
regedit /s include.reg
taskkill /im explorer.exe /f
start explorer.exeIgazából a szintemelés az első parancshoz kell, nélküle csak bejön az UAC és aztán ha engedélyezem, akkor a regedit főablaka.
Alternatívákat is szívesen fogadok, a batch tudom, ósdi megoldás, de ez az utolsó, amihez értek. Ha valaki tud PowerShell-es vagy VBrun-os megoldást, jöhet, szívesen veszem.
(Valamint ha szerintetek nem a biztonsági szint hiánya miatt nem csinálja meg a /s importálást, akkor kérek javaslatokat, hogy miért nem...elvileg még támogatott a /s kapcsoló, bár nincs normális regedit /? help, de nem is találtam google-el írást az elvetéséről.)
Előre is köszönöm a segítséget
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest