- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
Félre ne értsd, egy pillanatra sem vontam kétségbe a tudásod, sőt, kifejezetten hasznos cikkeket szoktál írni, amikből én is sokat tanultam, és ajánlgattam másoknak. Remélem nem tűnt úgy, hogy téged fikázlak.
Azért hittem, hogy van valami "kötődésed" a céghez, mert többnyire pozitívan nyilatkozol a Ms termékek egyes szolgáltatásairól, ezenkívül meg nagyon alaposan ki szoktad vesézni a Microsoftos témákat, amikből az látszik, hogy az átlagos júzereknél jóval több információt szerzel be, elemzel, tesztelsz, de akkor ezek szerint simán "csak" egy mások számára is hasznos hobbi. 
A defragolás téma tényleg érdekelne: kifejezetten érezhetőnek tartom a "kényszerített" (nem automatikus) lemeztöredezettség-mentesítést pl. Slow Optimize funkcióval MyDefrag segítségével. Azt persze nyilván elfogadom, hogy az NTFS esetén jóval kisebb szükség van a defragra, mint a korábbi fájlrendszereknél, de közel sem tartom feleslegesnek. Bár Te sem ezt állítod, hanem azt, hogy "csökkent szükség van" rá.
Igen, sajnos a jobb klikkes menü és az egyéb említett problémák szerintem is nagyobb gondra utalnak, csak számomra egyelőre érthetetlen a dolog, mert általában tisztában vagyok a gondok körülbelüli forrásával, de jelen esetben nem. De majd körülnézek, megpróbálok rájönni.

Ez a "Próbaüzem" dolog, amiről meg korábban írtam, még inkább érthetetlen, legális oprendszer birtokában.
Amúgy írhatnál gyakrabban is a topicba, akkor sűrűbben nézegetném.

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért hittem, hogy van valami "kötődésed" a céghez, mert többnyire pozitívan nyilatkozol a Ms termékek egyes szolgáltatásairól, ezenkívül meg nagyon alaposan ki szoktad vesézni a Microsoftos témákat, amikből az látszik, hogy az átlagos júzereknél jóval több információt szerzel be, elemzel, tesztelsz, de akkor ezek szerint simán "csak" egy mások számára is hasznos hobbi.