Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
Félre ne értsd, egy pillanatra sem vontam kétségbe a tudásod, sőt, kifejezetten hasznos cikkeket szoktál írni, amikből én is sokat tanultam, és ajánlgattam másoknak. Remélem nem tűnt úgy, hogy téged fikázlak.
Azért hittem, hogy van valami "kötődésed" a céghez, mert többnyire pozitívan nyilatkozol a Ms termékek egyes szolgáltatásairól, ezenkívül meg nagyon alaposan ki szoktad vesézni a Microsoftos témákat, amikből az látszik, hogy az átlagos júzereknél jóval több információt szerzel be, elemzel, tesztelsz, de akkor ezek szerint simán "csak" egy mások számára is hasznos hobbi. 
A defragolás téma tényleg érdekelne: kifejezetten érezhetőnek tartom a "kényszerített" (nem automatikus) lemeztöredezettség-mentesítést pl. Slow Optimize funkcióval MyDefrag segítségével. Azt persze nyilván elfogadom, hogy az NTFS esetén jóval kisebb szükség van a defragra, mint a korábbi fájlrendszereknél, de közel sem tartom feleslegesnek. Bár Te sem ezt állítod, hanem azt, hogy "csökkent szükség van" rá.
Igen, sajnos a jobb klikkes menü és az egyéb említett problémák szerintem is nagyobb gondra utalnak, csak számomra egyelőre érthetetlen a dolog, mert általában tisztában vagyok a gondok körülbelüli forrásával, de jelen esetben nem. De majd körülnézek, megpróbálok rájönni.

Ez a "Próbaüzem" dolog, amiről meg korábban írtam, még inkább érthetetlen, legális oprendszer birtokában.
Amúgy írhatnál gyakrabban is a topicba, akkor sűrűbben nézegetném.

Aktív témák
- Autós topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- PlayStation 3
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Arc Raiders
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért hittem, hogy van valami "kötődésed" a céghez, mert többnyire pozitívan nyilatkozol a Ms termékek egyes szolgáltatásairól, ezenkívül meg nagyon alaposan ki szoktad vesézni a Microsoftos témákat, amikből az látszik, hogy az átlagos júzereknél jóval több információt szerzel be, elemzel, tesztelsz, de akkor ezek szerint simán "csak" egy mások számára is hasznos hobbi.