Hirdetés
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
semmi kötődésem nincs (legalábbis olyan, amiből jelenleg hasznom lenne), úgyhogy el lehet hinni, amit mondok.
azt pl. nem mondtam, hogy öntöredezettség-mentesítő lenne az NTFS, azt mondtam, hogy jól gazdálkodik a szabad hellyel, így eléggé csökkent szükség van defragolásra.
kritizálom én őket eleget, csak nem feltétlenül itt, meg olyan formában, hogy nem nagyon van benne "anyád" meg "buzik" meg "billgéc".
ha a rendszeren összeomladoznak a programok, ott valami nagyobb bibi van, nekem pre-beta óta csak szintén bétás programok, vagy még köztudottan inkompatibilis kiegészítők dobták el magukat, RC, de főleg RTM óta én is egy kezemen meg tudnám számolni, hágy application error-om volt. szóval ott kicsit jobban utána kéne nézni a rendszer nyűgjeinek.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest