- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
semmi kötődésem nincs (legalábbis olyan, amiből jelenleg hasznom lenne), úgyhogy el lehet hinni, amit mondok.
azt pl. nem mondtam, hogy öntöredezettség-mentesítő lenne az NTFS, azt mondtam, hogy jól gazdálkodik a szabad hellyel, így eléggé csökkent szükség van defragolásra.
kritizálom én őket eleget, csak nem feltétlenül itt, meg olyan formában, hogy nem nagyon van benne "anyád" meg "buzik" meg "billgéc".
ha a rendszeren összeomladoznak a programok, ott valami nagyobb bibi van, nekem pre-beta óta csak szintén bétás programok, vagy még köztudottan inkompatibilis kiegészítők dobták el magukat, RC, de főleg RTM óta én is egy kezemen meg tudnám számolni, hágy application error-om volt. szóval ott kicsit jobban utána kéne nézni a rendszer nyűgjeinek.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest