Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Sk8erPeter #6713 üzenetére
semmi kötődésem nincs (legalábbis olyan, amiből jelenleg hasznom lenne), úgyhogy el lehet hinni, amit mondok.
azt pl. nem mondtam, hogy öntöredezettség-mentesítő lenne az NTFS, azt mondtam, hogy jól gazdálkodik a szabad hellyel, így eléggé csökkent szükség van defragolásra.
kritizálom én őket eleget, csak nem feltétlenül itt, meg olyan formában, hogy nem nagyon van benne "anyád" meg "buzik" meg "billgéc".
ha a rendszeren összeomladoznak a programok, ott valami nagyobb bibi van, nekem pre-beta óta csak szintén bétás programok, vagy még köztudottan inkompatibilis kiegészítők dobták el magukat, RC, de főleg RTM óta én is egy kezemen meg tudnám számolni, hágy application error-om volt. szóval ott kicsit jobban utána kéne nézni a rendszer nyűgjeinek.
Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest