- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Magisk
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
semmi kötődésem nincs (legalábbis olyan, amiből jelenleg hasznom lenne), úgyhogy el lehet hinni, amit mondok.
azt pl. nem mondtam, hogy öntöredezettség-mentesítő lenne az NTFS, azt mondtam, hogy jól gazdálkodik a szabad hellyel, így eléggé csökkent szükség van defragolásra.
kritizálom én őket eleget, csak nem feltétlenül itt, meg olyan formában, hogy nem nagyon van benne "anyád" meg "buzik" meg "billgéc".
ha a rendszeren összeomladoznak a programok, ott valami nagyobb bibi van, nekem pre-beta óta csak szintén bétás programok, vagy még köztudottan inkompatibilis kiegészítők dobták el magukat, RC, de főleg RTM óta én is egy kezemen meg tudnám számolni, hágy application error-om volt. szóval ott kicsit jobban utána kéne nézni a rendszer nyűgjeinek.
Aktív témák
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Apple MacBook
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest