Hirdetés
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
Aktív témák
-
Valed
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
az 1080p meg a 720p is szépen viszi a gép csak lejátszás közben folyamatosan felzabálja valami a memóriát és ha a memória elfogyott akkor belassul az egész rendszer, elkezd akadozni a film. Mintha 720p-s filmnél ez a jelenség kevésbé jelentkezne, lassabban fogy el a memória. Már tettem fel régebbi és újabb vga drivert is egyik sem segített.
Leginkább arra gyanakszom, hogy a videokártyában lévő hypermemori zabálja fel a memoriát, de ezzel kapcsolatos beállítást sem a biosban sem a vga driverben nem találtam. Azonban a hiba fennáll ha a film lejátszását a processzor végzi meg akkor is ha a vga.cannyon: Azért raktam fel 64 bites oprendszert mert gondolkodom plusz 2gb ram beszerzésén. A hd filmnézést leszámítva a memória foglalásban nem vettem észre eltérést a 64bites win7 és a 32bites vista között. Sebességükben sem láttok semmi félé eltérést, csak a win7 hamarabb bekapcsol mint az 1éves vista.
HD film lejátszásra nekem az mpc-hc a legjobb dvxa beállításokkal mert akkor a vga végzi a lejátszást és a noti hűtője nem kapcsol be.
Aktív témák
- Katonai strapabírással futott be a Moto G67 és Moto G77
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elden Ring
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- MBH Bank
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs