- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Szeretnék egy batch filet csinálni ami kimenti a fontosabb fájlokat a gépen, viszont már az elején elhasaltam.
A probléma oka nem más, mint az ékezetes mappák.
SET mappa=%date:~0,10%
md %mappa%
xCOPY "%UserProfile%\Documents\Beérkezett fájlok" "%mappa%\Beérkezett fájlok" /s /H /i
xCOPY "%UserProfile%\Documents\Naplózott beszélgetések" "%mappa%\Naplózott beszélgetések" /s /H /i
pausenotepad2, és notepad++-al próbáltam unicode, ansi, UTF-8 kódolást, valamint megpróbáltam belerakni a legelejére:
chcp 852 vagy chcp 1250, de egyikkel sem működött.é->Ú, á->ß karakter lesz mikor másolná, így túlképp semmit nem csinál, mert nem találja a mappát, hisz rossz néven keresi.
Ezek működnek, de nem túl elegáns megoldás, így kerülném, ha lehet.
berkez~1
naplzo~1Van még valami fortély, amivel megoldhatnám a dolgot?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest