Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 50 - apám nevében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
Aktív témák
-
norma87
csendes tag
a formázással már nincs is baj.. tud formázni.
Egyedül az ami nagyon érdekes...pl: leformázom a lemezt->kész, utána másolok rá pl egy *.txt fájlt. Sikeresen felmásolta. Kiveszem a lemezt majd ujra berakom rámegyek az a: (floppy) meghajtóra.. beolvassa,, de nem mutat semilyen fájlt, a helyet viszont foglalja:S
Ha megint másolok rá valamit.. akkor meg már az előzőleg felmásolt fájlt is mutatja. De ha kiveszem majd megint be... és megnyitom az a: meghajtót.,.. megint nem lát rajta semmit.:S sajnos a szintim sem hajlandó bármit is látni a lemezen...innentől.Próbáltam gyors, teljes formázást is.. egyik sem segített.
Viszont korábban is ez a floppy meghajtó volt benne még az XP "korszakban", és ott gond nélkül látta a szintim is amit rámásoltam a lemezre.Már vagy 7 lemezem ment igy rá... mig nem másoltam rájuk semmit addig a szintim is olvasta a rajta lévő addigi fájlokat (megnéztem). Amint másoltam PC-n még rá valamit..onnantól semmi.,
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest