- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Otthoni használatra mennyire megy el egy MS Thin PC? Alapvetően netezésre és szövegszerkesztésre kéne. Olvastam róla itt-ott és az jött le nekem, h gyakorlatilag jó erre a célra, de számomra új fogalom az, h vékony kliens. Nem találtam, h mivel kevesebb ez mint egy sima mondjuk HP kiadás. Illetve azt is olvastam, h magyarítható, ez az updatelhetőséget nem rontja, nem akad a 2 dolog?
A másik, h ugyan erre a gépre (vinyóra) kerülne egy XP is, amit öcsém használna a játékok miatt. Ezúttal nem akarom korlátozni a jogait, hagy telepítgessen, viszont nem szeretném, h emiatt a másik rendszer is "veszélybe kerüljön". Bár külön partíciókra telepíteném őket ill. mindkét rendszeren lenne AV soft, gondolom ez így elegendő lenne nem?
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest