Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Pedig aggódtam amikor megrendeltem, mert a neten nem sok infó van erről, még az sem biztos, hogy milyen vezérlő van benne.Ha gyorsít, akkor megérheti... nekem nem lett volna megoldás (ez csak egy plusz dolog, ha már egyszer maradt hely.. az eddig használt RAMDrive kiváltására vettem), nomeg nem örülnék, ha valami kiállna a gépből, mert előbb-utóbb biztos letörik. Árban meg nem vészes... nem a 16GB-hoz képest, hanem ahhoz képest, hogy egy SSD azért.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP omen 17-w131ng bontva
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig aggódtam amikor megrendeltem, mert a neten nem sok infó van erről, még az sem biztos, hogy milyen vezérlő van benne.