Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Zsike87
csendes tag
Sziasztok!Elore is elnèzèst, de nem vagyok egy gép zseni és surgos segitseg kellene, mert kulfoldon vagyok es a gep a mindnem. Tegnap ota egyre rosszabb volt, be sem kacspolt, stb, ma màr csak az ujratelepités oldhatta volna meg a problemàt. Elo is vettem azt a 2 recovery Cd-t, amit még otthon irtam ki. Egy ideig ment normàlisan, majd kb 30 perc utan kérte, hogy vegyem ki a 2. Cd-t is. Az ujraindulàs utàn viszon ugyanaz a fekete kèpernyo van, semmi Win7. Megprobaltam ujra elkezdeni a telepitest, de miutan kivalasztottam a nyelvet, nem folytatja, hanem ezt irja ki ami a képen van.
Mit csinàljak?Tényleg élet-halàl kérdés, minden tanàcsot megkoszonok!!!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest