Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
norbalia87
tag
Szia Prohardver.
Lenne egy nagy problemam. Roviden :Van legalis windows 7 home edition cd kulcsom, amit ugyebar kaptam a laptophoz, a a problemam, hogy nem kaptam kulon telepito cd-t a gepemhez (nekem kellett volna csinalni, de nem tettem.) Meg akartam particionalni a winyomat, de sikerult valamit elcsesszintenem, ezert tobbet nem kapcsol be a gepem, vagyis bekapcsolt, csak a windows feladta a kuzdelmet az eletben maradasert
. Ezek utan en leformaztam az egesz winyot, hogy sebaj majd ujratelepitem a dvd-rol amit kaptam hozza. (persze az csak egy driveres cd. A kerdesem a kovetkezo? A dell honlapjan vagy valamilyen modon tudok rendelni egy windows telepito dvd-t, elvegre van egy jogtiszta windowsom, csak telepito cd nincs hozza, vagy ezt buktam, ez a kulcs kuka, es ha akarok egy masik oprendszer ismet meg kell vennem?
Aktív témák
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Amazon Kindle
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ezek utan en leformaztam az egesz winyot, hogy sebaj majd ujratelepitem a dvd-rol amit kaptam hozza. (persze az csak egy driveres cd. A kerdesem a kovetkezo? A dell honlapjan vagy valamilyen modon tudok rendelni egy windows telepito dvd-t, elvegre van egy jogtiszta windowsom, csak telepito cd nincs hozza, vagy ezt buktam, ez a kulcs kuka, es ha akarok egy masik oprendszer ismet meg kell vennem?