- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
norbalia87
tag
Szia Prohardver.
Lenne egy nagy problemam. Roviden :Van legalis windows 7 home edition cd kulcsom, amit ugyebar kaptam a laptophoz, a a problemam, hogy nem kaptam kulon telepito cd-t a gepemhez (nekem kellett volna csinalni, de nem tettem.) Meg akartam particionalni a winyomat, de sikerult valamit elcsesszintenem, ezert tobbet nem kapcsol be a gepem, vagyis bekapcsolt, csak a windows feladta a kuzdelmet az eletben maradasert
. Ezek utan en leformaztam az egesz winyot, hogy sebaj majd ujratelepitem a dvd-rol amit kaptam hozza. (persze az csak egy driveres cd. A kerdesem a kovetkezo? A dell honlapjan vagy valamilyen modon tudok rendelni egy windows telepito dvd-t, elvegre van egy jogtiszta windowsom, csak telepito cd nincs hozza, vagy ezt buktam, ez a kulcs kuka, es ha akarok egy masik oprendszer ismet meg kell vennem?
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgatós találkozó
- Bittorrent topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ezek utan en leformaztam az egesz winyot, hogy sebaj majd ujratelepitem a dvd-rol amit kaptam hozza. (persze az csak egy driveres cd. A kerdesem a kovetkezo? A dell honlapjan vagy valamilyen modon tudok rendelni egy windows telepito dvd-t, elvegre van egy jogtiszta windowsom, csak telepito cd nincs hozza, vagy ezt buktam, ez a kulcs kuka, es ha akarok egy masik oprendszer ismet meg kell vennem?