- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Boogie33
üzenetére
64 bites jobb pldául abban hogy tud kezelni 4 gigánál több memóriát, és egy alkalmazásnak tud adni 2 gigánál több ramot is. a 32 bites az összesen 4 gigát tud kezelni, tehát ha van 4 giga ram a gépedben meg 1 giga a VGAdon akkor a ramból nem fog használni csak kb 3 gigát, illetve kicsivel kevesebbet, mert minden gépben levő ram így a hdd cache is lejön a 4 gigából. A vinyó leállítást nem tudom, én az usb-s vinyót nem szoktam eltávolítani szabályosan leállítani ha végeztem a használatával, fogom és kikapcsolom. Pendriveokat is mindig csak simán kihúzom azokat se szoktam szabályosan eltávolítani még sose volt belőle bajom,
Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macska topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- aquark: Flipper PC-n!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest