Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Én most egy ilyen kütyüvel "harcolok"(csak már P6100-es a CPU), egyszerűen az a hibajelenség, hogy kb fél percre csontra fagy. Teljesen mindegy, hogy épp mi fut (defragmentálás/játék/film nézés, stb stb) azt kb fél percre megakasztja, utána meg folytatódik minden, egy ideig megint megy minden rendesen.
Gyárilag W7 x86/x64 driver-lemezt adtak hozzá, minden simán felment, eszközkezelőben sincs semmi ismeretlen eszköz(illetve egy volt, de ahhoz meg WU-n jött cucc)XP-t erre a gépre bűn lenne felpakolni, úgy hogy most telepíthetem újra az egészet(W7 HP amúgy), de minden egyes driver telepítése után nézegethetem, hogy mikor jön elő a hiba...

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest