Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Szerintem a warez lassan kezd alább hagyni. Ott a steam. Én is nem keveset warezoltam (hozzáteszem nem volt vírusom), de mióta van steamen, inkább megveszem ott. Ott nincs olyan, hogy nem jó a crack, stb.stb. Olyan akciók vannak, hogy aki azokat kihagyja, és benne van a játékja amit szeret, akkor menjen warezolni és sz@rakodjon vele.pl steamen akcióba a fear + 2 kiegje, a fear dlc 2500 ft volt. Simám megvettem, a warez cuccot meg dobtam ki a kukába.. Ja és itt nincs a krekben "vírus" (kitududja mi van benne), mert nem kell.
Ja és ha volt vírusom, amit 5 újjamom megtudom számolni, az akkor volt mikor lan partikra jártam. Na ott volt tenyészet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Assetto Corsa EVO
- Sorozatok
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Game Pass előfizetés
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és ha volt vírusom, amit 5 újjamom megtudom számolni, az akkor volt mikor lan partikra jártam. Na ott volt tenyészet.