- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
HELP wanted..
sziasztok !
kérem aki tud segítsen...adott egy win7 hu 64bit prof. Egyszer be lett állítva a win7 hogy csináljon egy külső disk-re biztonsági másolatot. Megtörtént szépen zajlott is. No gondoltam próbáljuk ki az acronis trueimage-t (trial). Letölt-install-kipróbál--> frankó. Majd amikor nem kellett letöröltem. Uninstall közben kérdezett valamit amire yes-sel feleltem csak később kaptam észbe hogy az a win7 saját biztonsági moduljával volt kapcsolatos. Uninstall megtörtént és bónuszként eltünt a win7 saját biztonsági mentés lapja is (ami a vezérlőpultból nyitható) ((tehát amikor ráklikkelek akkor kiírja hogy az oldal betöltése sikertelen és tök üres)
Na a baj az hogy továbbra is csinálja a biztonsági mentés amit én már nem akarok..s ha nem muszáj nem installálnék win7-et újravalaki tud ebben segíteni?
előre is köszönöm!
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest