- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Mobil flották
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Garmin topik
Aktív témák
-
EkSYS
senior tag
HELP wanted..
sziasztok !
kérem aki tud segítsen...adott egy win7 hu 64bit prof. Egyszer be lett állítva a win7 hogy csináljon egy külső disk-re biztonsági másolatot. Megtörtént szépen zajlott is. No gondoltam próbáljuk ki az acronis trueimage-t (trial). Letölt-install-kipróbál--> frankó. Majd amikor nem kellett letöröltem. Uninstall közben kérdezett valamit amire yes-sel feleltem csak később kaptam észbe hogy az a win7 saját biztonsági moduljával volt kapcsolatos. Uninstall megtörtént és bónuszként eltünt a win7 saját biztonsági mentés lapja is (ami a vezérlőpultból nyitható) ((tehát amikor ráklikkelek akkor kiírja hogy az oldal betöltése sikertelen és tök üres)
Na a baj az hogy továbbra is csinálja a biztonsági mentés amit én már nem akarok..s ha nem muszáj nem installálnék win7-et újravalaki tud ebben segíteni?
előre is köszönöm!
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Mobil flották
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest