- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
Aktív témák
-
csuki00
tag
Van egy NAGY gondom!
Létre akartam hozni egy új particiót partition magic 8-as verzójával. Aztán párszor kiakadt az indításnál ( el sem indult )mert nem kompatibilis mondom jó letörlöm és keresek mást. Vezérlőpult szoftverek eltávolítása... és mikor elindult volna kék halál. Mondom jó Windows.... Aztán megint letöröltem le is ment. Majd beléptem volna a d meghajtómba de nem volt.... egyszerűen eltűnt. A felügyeleti eszközök partíciós akármijébe ott van de mintha üres lenne se ne ve se semmi. Nagyon gáz, hogy mindenem azon volt kb 600giga.
Próbálkoztam rendszer visszaállítással de csak a c-n volt bekapcsolva ott megtettem, de nem javult.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs