Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
csuki00
tag
Van egy NAGY gondom!
Létre akartam hozni egy új particiót partition magic 8-as verzójával. Aztán párszor kiakadt az indításnál ( el sem indult )mert nem kompatibilis mondom jó letörlöm és keresek mást. Vezérlőpult szoftverek eltávolítása... és mikor elindult volna kék halál. Mondom jó Windows.... Aztán megint letöröltem le is ment. Majd beléptem volna a d meghajtómba de nem volt.... egyszerűen eltűnt. A felügyeleti eszközök partíciós akármijébe ott van de mintha üres lenne se ne ve se semmi. Nagyon gáz, hogy mindenem azon volt kb 600giga.
Próbálkoztam rendszer visszaállítással de csak a c-n volt bekapcsolva ott megtettem, de nem javult.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest