- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok,sajnos mostanában az eddig szuperül működő a win7 kék halálokat dobál induláskor.Az előzmény az volt,hogy felraktam egy másik winyóra az osx 10.6.3 ismerkedés céljából ment is szépen de nekem nem tetszett az agyon hájpolt apple érzés.Vissza az eredeti winyó ki a osx winyó,ezek után induláskor rendszeres lett a kék halál,most utoljára ezt a hiba üzenettett írta ki STOP:0X0000008E(0XC0000046,0X82C8A8,0XA50A31CD,0X00000000) dual boot van a pc az win mellet egy ubuntu is van,ott általában elindul de nem mindig azt tapasztalom,hogy ha csökkentet grafikával indítót akkor nincsen gond mert akkor elindul és nincsen kék halál.Akkor ott megy egy kicsit a gép utána át váltok a win7 és itt akkor már elindul.Tapasztalom ha a windows 7 eltudom elsőnek csökkentett módban indítani az után újra indítom akkor már elindul anélkül,hogy a kék halált látnám utána már szépen megy egész nap és nincsen semmi fagyás vagy más hibára utaló dolgok.Azótta újra szét szedetem a gépet le ellenőriztem a csatlakozásokat és a videokártya hangkártya drivert újra telepetitem.
Másik:mivel az ubuntu is fent van és a grubot használom a windows indítására is amikor kiválasztom az indítási menüből a windowst nem tudom a csökkentett módban indítani hiába nyomkodom folyamatosan a F8 billentyűt.Erre létezik valamilyen mód,hogy mégis használhassam a csökkentett indítási lehetőséget?
Aktív témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Napelem
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest