Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Laccoss
üzenetére
tehát akkor ha cserélek lapot akkor telefonon lehet újra érvényesíteni az oem-et? vagy akkor dobhatom ki az ablakon?
mert akkor lehet veszek egy oem-et. megérné ha a win7 is addig lesz érvényben mint az xp
márpedig sztem igen, jó ez a win7, vista már másnap nem tetszett, ment vissza az xp, gondoltam is hogy ez nem sokáig lesz érvényben és igazam is lett, de ez bejött mióta fent van fél éve kb.
Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Óraátállítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

márpedig sztem igen, jó ez a win7, vista már másnap nem tetszett, ment vissza az xp, gondoltam is hogy ez nem sokáig lesz érvényben és igazam is lett, de ez bejött mióta fent van fél éve kb.