- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 50 - apám nevében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
Indítsd el úgy, mint zoo8800, majd másolj valamit arra a partícióra. Majd meglátod...
Azt sem teljesen értem, hogy miért ajánlgatod hogy "torrentezzenek és telepítsenek"
Én úgy emlékszem, pont az ellenkezőjét írtam, kérlek legközelebb figyelmesebben olvasd el mit írok:
Nem mondtam senkinek sem, hogy irány a piratebay és orrba-szájba töltsék le a (99%-ban vírusos) programokat, sőt inkább kerüljék az ilyeneket. Én többnyire a gyártók oldaláról töltöm le a programokat, nekem megfelel a demó is arra, hogy megnézzem mit tudnak és aztán menjen a levesbe.
Nos akkor egy értelmes válasz következik: amikor feltettem a windows 7-et, működött, nem? Az, hogy találnak benne egy-két "biztonsági rést", az a legtöbb felhasználót nem érinti. A microsoft "legfontosabb" frissítése tudod mi volt? Az eredetiségvizsgálat. Ez aztán kurva fontos minden felhasználónak, ettől lesz tutti gyors a gépe.
Az XP-vel más volt a helyzet, ha emlékszel rá, de a korodból ítélve akkoriban te még az általánosba jártál. A SP1 megjelenéséig fel se tettem...
A firefox csak egy megjegyzés volt, nem szeretem a többi böngészőt. Nekem megfelel a sebessége és a szolgáltatásai. Nem emlékszem, hogy bármilyen utalást is tettem volna arra, hogy ettől biztonságosabb lesz a gép. De kössél bele nyugodtan az élő fába is, mert addig úgyse nyugszol, amíg meg nem győzöd magad, hogy neked van igazad.
Nem találtam arra vonatkozó utalást, hogy a microsoft az o&o-tól licenszelne...
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- ASUS routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest