- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Mármint ha írásművelet történik a partíción? Na ne monddd. Akkor ezt nálam miért nem játszotta el Vista óta egyszer sem?
Ugyanis ez a háttérben fut és folyamatosan teszi a dolgát
Tisztában vagyok vele, hogy az O&O-nak van real-time töredezettségmentesítő szolgáltatása, ami egyébként egy normál home használat esetén, csupa NTFS partícióval totál felesleges, mert hónapok után is pár százalékos a fragmentáció - mindezzel feltételezve, hogy kikapcsoltad az ütemezett töredezettségmentesítést.
Ne bohóckodjunk már, hogy valaki 14 ezer forintot fizessen csak azért, hogy ne havi 1% legyen a fragment, hanem nulla.Ha meg valaki olyan elmebeteg módjára "torrentezik meg telepít", hogy erre szüksége van, akkor okés, de ne ajánlgassa már ezt, mint normál otthoni felhasználás.
Én is örülnék részedről egy értelmes válasznak arra vonatkozóan, hogy a Windows megbízhatóságához mit is tesz hozzá az update-ek nem telepítése (mert ugye te még nem is azt mondtad, hogy legyen manual-on, és telepítsük akkor, amikor akarjuk, hanem hogy konkrétan nincsen szükség az update-ekre, amik végülis csak biztonsági, stabilitási, teljesítménybeli és kompatibilitási változásokat hoznak, szóval tök logikus, amit mondasz), vagy éppen a Firefox.
Azt sem teljesen értem, hogy miért ajánlgatod potenciálisan nem hozzáértő felhasználóknak, hogy "torrentezzenek és telepítsenek" csak bátran, hiszen kikapcsolt update-ekkel, semmi védelmi szoftverrel nem lehet semmi gondjuk, mivel a Firefox meg az O&O megvédi őket.
(#22767) negyedes: Én Diskeeperről tudtam, de lehet, hogy neked van igazad. Mindenesetre egyhülyeség, csak úgy még viccesebb

Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- BMW topik
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligencia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest