- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Mármint ha írásművelet történik a partíción? Na ne monddd. Akkor ezt nálam miért nem játszotta el Vista óta egyszer sem?
Ugyanis ez a háttérben fut és folyamatosan teszi a dolgát
Tisztában vagyok vele, hogy az O&O-nak van real-time töredezettségmentesítő szolgáltatása, ami egyébként egy normál home használat esetén, csupa NTFS partícióval totál felesleges, mert hónapok után is pár százalékos a fragmentáció - mindezzel feltételezve, hogy kikapcsoltad az ütemezett töredezettségmentesítést.
Ne bohóckodjunk már, hogy valaki 14 ezer forintot fizessen csak azért, hogy ne havi 1% legyen a fragment, hanem nulla.Ha meg valaki olyan elmebeteg módjára "torrentezik meg telepít", hogy erre szüksége van, akkor okés, de ne ajánlgassa már ezt, mint normál otthoni felhasználás.
Én is örülnék részedről egy értelmes válasznak arra vonatkozóan, hogy a Windows megbízhatóságához mit is tesz hozzá az update-ek nem telepítése (mert ugye te még nem is azt mondtad, hogy legyen manual-on, és telepítsük akkor, amikor akarjuk, hanem hogy konkrétan nincsen szükség az update-ekre, amik végülis csak biztonsági, stabilitási, teljesítménybeli és kompatibilitási változásokat hoznak, szóval tök logikus, amit mondasz), vagy éppen a Firefox.
Azt sem teljesen értem, hogy miért ajánlgatod potenciálisan nem hozzáértő felhasználóknak, hogy "torrentezzenek és telepítsenek" csak bátran, hiszen kikapcsolt update-ekkel, semmi védelmi szoftverrel nem lehet semmi gondjuk, mivel a Firefox meg az O&O megvédi őket.
(#22767) negyedes: Én Diskeeperről tudtam, de lehet, hogy neked van igazad. Mindenesetre egyhülyeség, csak úgy még viccesebb

Aktív témák
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Futárcégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Horgász topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest